Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyClover sliczny towj synek😍😍.
Inaa89 jak sie czuje Tymek?
Nadrobie was pozniej dziewczyny, u nas dzis zabiegany dzien. Niby prawie wszystko zrobione, a ja nadal mam wrazenie, ze jestem gdzies w sinym polu🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️. Musze sie wyrobic do jutra ze wszystkim, bo u nas piatek i weekend jest pod znakiem celebrowania urodzin. Naszczescie tortu nie musze piec, maz juz zamowil z naszej stalej cukierni, zawsze pyszne, nie sa slodkie, normalnie pycha. A ja juz nawet jakas tam diete trzymalam🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂😂😂 i znowu sobie odpuszcze na kilka dni no ale man powod wazny😂😂😂😂Zulugula, Ounai, Clover lubią tę wiadomość
-
Mialam dzis wizyte u ortodonty + implantolog. Nie ma tragedii. Jedna strona zostaje, bedzie wizualnie trojka zmieniona w dwojke, druga strona trojka musi byc odsunieta na swoje miejsce, wiec aparat rozszerzajacy na jakies 2-3 lata. Po rozszerzeniu implant zeba dwojki. Musze tylko wymienic wypelnienie w piatce, bo bylo zle wlozone i jeszcze nie boli ale cos tam zaczyna sie dziac, a lepiej zrobic to teraz niz jak bedzie aparat.
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Zulu byliśmy wczoraj w przychodni, ponownie nam pobrali i mąż od razu wysłał. Wyniki podobno w ciągu 21 dni maja być… teściowa pobierała krew Amelce, bo ona jest pielęgniarka w naszej przychodni (dzięki Bogu bo wszystko załatwiamy w 3 minuty) i mówiła ze często się to zdarza i zazwyczaj te drugie wychodza prawidłowe. Mówiła ze mogli źle pobrać, np za mało krwi, tym bardziej ze pobierali nam dodatkowe badania na Sma bo miałam w szpitalu swój pakiet. Tego się trzymam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2021, 19:18
Zulugula, dmg111, Suszarka, Clover, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Anetka- w takim razie te różnice w wadze,to oby to była wina wagi.
Ale Polcia ,to chyba i tak będzie drobna.
U nas Mała waży lekko ponad 4kg. A ma 3miesace. A widzę,że tyle i więcej to ważą maluszki,które maja po 3-4 tygodnie.
Ale wszytskie badania są dobre bo regularnie robimy jej z krwi i jest ok. -
Ania81 wrote:Clover sliczny towj synek😍😍.
Inaa89 jak sie czuje Tymek?
Nadrobie was pozniej dziewczyny, u nas dzis zabiegany dzien. Niby prawie wszystko zrobione, a ja nadal mam wrazenie, ze jestem gdzies w sinym polu🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️. Musze sie wyrobic do jutra ze wszystkim, bo u nas piatek i weekend jest pod znakiem celebrowania urodzin. Naszczescie tortu nie musze piec, maz juz zamowil z naszej stalej cukierni, zawsze pyszne, nie sa slodkie, normalnie pycha. A ja juz nawet jakas tam diete trzymalam🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂😂😂 i znowu sobie odpuszcze na kilka dni no ale man powod wazny😂😂😂😂
"Dobry ten tort, taki nie za słodki" 😁😁😁przy każdej imprezie z tortem, w każdym domu:PAnia81, Zulugula, dmg111, Ounai, Suszarka, emdar, Nowastaraczka, Clover lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZielonaHerbata wrote:"Dobry ten tort, taki nie za słodki" 😁😁😁przy każdej imprezie z tortem, w każdym domu:P
Ja tam bym sie zadowolila ciastem daktylowym, ale cora sie uparla, ze tak bez tortu to nie urodziny, wiec z mezem cos tam zamowili i teraz nie chca mi powiedziec bo to podobno niespodzianka 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂😂😂😂Lalia lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Ladysisi, ja robiłam nifty, wyniki są szybko, jak na to że paczka leci do Chin. Kurier po próbkę był w czwartek, w środę o 9 miałam wyniki 😊
Ja też polecam Nifty, wyniki jak u DMG były super szybko!dmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Clover
Olek super chłopak!
Clover lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyZielonaHerbata wrote:Anetka- w takim razie te różnice w wadze,to oby to była wina wagi.
Ale Polcia ,to chyba i tak będzie drobna.
U nas Mała waży lekko ponad 4kg. A ma 3miesace. A widzę,że tyle i więcej to ważą maluszki,które maja po 3-4 tygodnie.
Ale wszytskie badania są dobre bo regularnie robimy jej z krwi i jest ok. -
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Waga Matyldy:
Urodzona 2210g
3 tyg - 2340 g
Miesiąc - 2515g
5 tyg - 2670g
6tyg - 2970g
11 tyg - 4560g
3,5mca - 5240g
4,5mca - 6210g
6,5mca- 7420g
Także Herbatka chyba podobnie idziecie patrząc na rozpiskę u nas
Faktycznie dość podobnie z wagą 😊my ważylismy dzis przed kąpielą i mamy 4230💪💪SzalonaOna, Gagatka, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZielonaHerbata wrote:Faktycznie dość podobnie z wagą 😊my ważylismy dzis przed kąpielą i mamy 4230💪💪
Ladyo, dmg111, Ounai, Suszarka, kic83, kiniusia270, Nowastaraczka, Clover, Gagatka, Lalia, Zulugula, Ania81, kar_oliv, Maniaaa. lubią tę wiadomość