Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja duża dziewczynka kończy dziś 7 miesięcy 😭😭😭😭 nie spodziewałam się, że
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2021, 18:42
KarolinaMaria, Ounai, dmg111, Zulugula, Suszarka, Ulaa, kiniusia270, ZielonaHerbata, Inaa89, Meggi110818, Lalia, Ladyo, Enigvaa, Fragaria, Nowastaraczka, Nikaa92, calanthe, Clover, Annia, doomi03, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Ounai, a wzìełaś z Beztroski Motylka? Też dwukolorowego? Ja wziełam 2 kolorowego ale sama nie wiem czy to będzie dobrze wyglądać jak z tyłu będzie wystawał inny wzór
ja akurat mam beżowy len z drugiej, bo pasuje do obydwu kolorów wkładek
Marta śpi ze mną i na śpiocha siada i tak siedzi i ryczy albo raczkuje do brzegu łóżka z tym rykiem mówiącym "zostawiłaś mnie tu całkiem samą"
Ula, nie chcesz przyspieszyć wizyty u lekarza? Lepiej zapobiegać w razie czego niż zatrzymywać potem akcję porodową. Może zadzwoń po prostu i powiedz jak sytuacja wygląda i niech lekarz zdecyduje.Ulaa lubi tę wiadomość
-
Clover wrote:U nas z zabawek na razie najbardziej sprawdzają się materiałowe książeczki kontrastowe (mamy dwie) a do usypiania wydra z FP 😁
Dziewczyny, jakie badania warto zrobić przed wizytą u diabetologa oprócz krzywych? Pytam na razie dla męża, ale może w przyszłości także dla siebie. Ma aktualną morfologię krwi, co jeszcze? Poziom wit. D? Hormony tarczycy?
Ounai, mam też pytanie do Ciebie. W jaki sposób pierzesz tę wkładkę Aeromoov? Wyrzuciłam opakowanie i teraz nie wiem 🤦♀️ W necie piszą, że niby można do pralki ją wrzucić, ale czy się nie zniekształci?
Clover lubi tę wiadomość
-
Moja Marta to hit. Wstaje przed 7 bo ona musi z chłopakami się pożegnać i o 7:30 już zaczyna jęczeć że chce jej się spać 😂 A jak wychodzą to musimy ich odprowadzić do windy i standardowo wyje, że ją porzucają i zostawiają z matką a sami gdzieś sobie idą bez niej.
Za to moje starsze dziecko znalazło ostatnio w sklepie takie zakręcone lizaki i musieliśmy wziąć całą tubę 24szt bo on musi poczęstować wszystkie dzieci i dziś zabrał do przedszkolaLalia, Suszarka, Clover lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Moja duża dziewczynka kończy dziś 7 miesięcy 😭😭😭😭 nie spodziewałam się, że tak.można kogoś kochać 🥰
Gratulacje😍
Moja dzisiaj 6 miesięcy.
Ps. Piękne ubranko? Skąd?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2021, 09:04
Lalia, calanthe lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Poluniu, wszystkiego najlepszego! 💓 Piękna jesteś 😍
Meggi, wszystkiego dobrego dla Oliwki 🌻to już pół roku 🤭💛Meggi110818, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Anet.kaa wrote:Moja duża dziewczynka kończy dziś 7 miesięcy 😭😭😭😭 nie spodziewałam się, że tak.można kogoś kochać 🥰
Gratulacje😍
Moja dzisiaj 6 miesięcy.
Ps. Piękne ubranko? Skąd? -
Piękna Pola🤩 wszystkiego słodkiego z okazji ukonczinych 7miesiecy
Pola to prawie urodzeniowa para z Adasiem. Mój Adaś wczoraj o 23:10 świętował 7 miesięcy 🎉 jak ten czas szybko leci 😪Lalia, Suszarka, dmg111, calanthe, Clover lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Fragaria wrote:Piękna Pola🤩 wszystkiego słodkiego z okazji ukonczinych 7miesiecy
Pola to prawie urodzeniowa para z Adasiem. Mój Adaś wczoraj o 23:10 świętował 7 miesięcy 🎉 jak ten czas szybko leci 😪kiedy to minęło nie wiem
-
Ladyo nigdy nie zdarzam załapać się na twoje córeczki.😭
Anetko Polcia jaka stylowa. Cuuuudna dziewczynka.❤️
Moja Jagódka skończyła wczoraj dwa miesiące i też nie ogarniam kiedy to zleciało. Życie pędzi jak szalone.Lalia, Meggi110818, Nowastaraczka, dmg111, Inaa89, Ounai, calanthe, Clover, Martt95, Ladyo lubią tę wiadomość