Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Enigvaa wrote:Jakos ze 3tygodnie temu, ogarnela ze widzi wiecej niz na plecach, ale tez dlugo bardzo nie polezy bo sie meczy, a jeszcze nie ogarnia ze mozna polozyc glowe i odpoczac 🙈 i robi afere bo jest zmeczona, a poloz ja na plecy to juz w ogole afera na maxa 🙈
Edit: w tym ze Malwi nigdy nie robila wielkich awantur przy leżeniu na brzuchu. Ale teraz dopiero widac po niej ta przyjemnosc z lezenia i ze woli tak lezec niz na plecach
No właśnie ja widzę,że u nas lubi leżeć na brzuchu bo ma niezłą obczajke 😁ale właśnie dość szybko się męczy i zaraz się złości i jak przekładam na plecy, to tez afera. Staram się ją kłaść jak najczęściej na brzuchu a jak widzę,że już się męczy i wiem,że zaraz nastąpi nerw,to szybko ją zabieram z tego brzucha co by się dziewczyna nie zdążyła zdenerwować 😁 -
Wybaczcie, nie nadrobię, pogoda sztos i jest niezły chill
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2021, 21:42
Nowastaraczka, Inaa89, Ladyo, Fragaria, Clover, Martt95, kar_oliv, Zulugula, Lalia, dmg111, Enigvaa, Suszarka, kiniusia270, Ewa88 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Adaś i Malwi cudowni!
Te włoski Malwi wygrywają! Jest najlepsza🥰
Kicku, ale chill! Bawcie się dobrze!
Lalia, udanego wypoczynku!
Zulu, daj znać jak spodoba się leniwiec, mam jeszcze chwile czasu nim ząb się.pokaże
Fragaria, Lalia lubią tę wiadomość
-
Malwi fryzura pierwsza klasa 👌ma się ten styl i szyk 🤩
Kic, mega! Zazdro tego chillu. Odpoczywaj
Dziękuję za komplementy dla Adasia. Jest szczęśliwy bo się nawspinal, nakombinował i w końcu się udało 😁
Tak się jeszcze zastanawiam.. Adaś siada samodzielnie z czworaków i siedzi stabilnie ale w "siadzie płotkarskim" (jedna noga wyprostowana z przodu, druga zgięta do tyłu). Powinno mnie to martwić? 🤔 Powinnam mu pomagać wyciągnąć druga nogę do przodu?Lalia lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Enigvaa, Malwinka jest cudowna 🤩 Drugie zdjęcie miażdży 😁
Fragaria, ale przystojniak z Adasia 😍 Brawo dla niego za to wspinanie się!
Lalia, udanego wypoczynku! Bawcie się dobrze 😁
Kic, zazdroszczę tego basenu. Super! 😁Fragaria, Lalia lubią tę wiadomość
-
U nas ciąg dalszy afery zębowej. Olek praktycznie nie spał w dzień, na dworze zasnął w wózku na jakieś 20 minut i to wszystko. Dzisiaj już normalnie byłam na skraju wytrzymałości i w końcu wieczorem zostawiłam małego z tatą i pojechałam na zakupy spożywcze, żeby się odciąć chociaż na chwilę. Mężowi udało się jakoś położyć Olka spać, ale nie spał długo, bo obudził się chwilę po tym jak wróciłam. Ostatecznie zasnął o 22. Z tym, że przed samym spaniem nie marudził w ogóle, tylko mu się głupawka włączyła, cieszył się i nie chciał iść spać. W dzień dostał paracetamol żeby tak go nie bolało, ale nie chcę przesadzać z tym. A gryzaki czy masowanie dziąsełek żelem pomaga tylko na trochę. Jutro będziemy u fizjo, ona ostatnio mu zrobiła jakiś masaż po którym na jakiś czas ból minął i mogła z nim ćwiczyć normalnie. Przypuszczam, że jutro też mu zrobi. Kiedy ja z nim ćwiczę w domu, to jest straszny dramat ostatnio. Mam nadzieję, że na dniach już mu wyjdzie ten drugi ząbek i że na jakiś czas będzie spokój 🤔
-
Fragaria wrote:Malwi fryzura pierwsza klasa 👌ma się ten styl i szyk 🤩
Kic, mega! Zazdro tego chillu. Odpoczywaj
Dziękuję za komplementy dla Adasia. Jest szczęśliwy bo się nawspinal, nakombinował i w końcu się udało 😁
Tak się jeszcze zastanawiam.. Adaś siada samodzielnie z czworaków i siedzi stabilnie ale w "siadzie płotkarskim" (jedna noga wyprostowana z przodu, druga zgięta do tyłu). Powinno mnie to martwić? 🤔 Powinnam mu pomagać wyciągnąć druga nogę do przodu?
Fra u nas tez płotkarski , tzn parę razy tak usiadł, jeszcze bez szalu u nas z tym siadaniem. Czytalam że to ok, to takie pierwsze siady narazie ale żeby patrzeć żeby były na obie strony. jak wszystko 😀Fragaria lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Malwinka, cudo 😍😍
Adaś, jaki szczęśliwy 😍
Kic poprostu woow 😯 co to za miejscówka 🤔😘
Lalia udanego spokojnego wypoczynku 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2021, 08:21
Fragaria, Lalia lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Wczoraj u neonatologa wszystko wporzadku. Wyniki krewki nam się poprawiają, co do napięcia i asymetria powiedziała że od wizyty w marcu jak go widziała to jest ogromna poprawa 😁 nie ma się do czego przyczepić.
Jedynie ten nefrolog, do którego mamy pójść skontrolować ten układ kielichowo miedniczkowy i zaleciła robić co 3 tyg badanie moczu. Nefrologa mamy na wrzesień. Mieliśmy skierowanie na pilne ale mimo to taki termin był najszybszy, bez Cito na skierowaniu terminu dopiero na przyszły rok.Ounai, Meggi110818, Ladyo, dmg111, kic83, Nowastaraczka, Clover, Ewa88 , Lalia, SzalonaOna lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰