Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Za tydzien zaczynany urlop, w Polsce. Od razu jedziemy na mazury, fajnie byłoby juz miec full pakiet i "paszport polsatu " 😀W ankiecie jest odwołanie do 14dni od gorączki. Więc jakby się udało chociaz w czwartek zaszczepic to by było najlepiej. Minie prawie 14dni a i przed urlopem się uda. No właśnie boję się trochę dziś szczepić.. póki co nie mogę się tam dodzwonić a nie wiem co w przypadku gdy nie zgłoszę się na szczepienie bez slowa, czy bede mogła gdziekolwiek podejść za tydzień. Ponoć od dziś wchodzi że nie trzeba w tym samym miejscu się szczepić ale nie wiem czy obowiązuje wstecz
-
Zulugula wrote:Siedze na ziemi a Tomson łapie mnie za cycki i próbuje wstać przy mnie😳 Grunt to stabilna podpórka🙈 po drodze jeszcze bezczelnie otworzył paszcze na wysokości cycka😂 💙
Zulugula, kiniusia270, Enigvaa, Lalia, Ladyo, Suszarka, Clover, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Od 2tyg odpycha się nogami naprzemiennie, tylko że Tomek nie pełza tylko foczy- w sensie na obu rękach się odpycha w wysokim podporze. U nas tez czworaki nie weszły jeszcze, jest pozycja, jest bujanko ale gdzieś pójść to foczka😜 zdarzy się, że nogi pójdą ale ręce nie ogarniają i gleba na twarz🤭 Aa co do odpychania na przemian stopami to jak zobaczyłam, że ma już odciski na tej stopie to założylam mu na nią skarpetke, i wtedy zaczął odpychać się z drugiej -bezskarpetkowej i teraz już na przemian, także odciski już ma na obu stopach 😀 my z mężem tez mu pokazujemy jak się czworakuje , wariatkowo 🙈
A leniwca kupilam za 119zl na morele. Nigdzie nie było promki. a Gosciowi się juz nudzi powoli także szybko zamawialam
Moja też ma odciski i takie otarcia od pełzania i też nałożyłam skarpety żeby krew się nie polała 🤣Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
ZielonaHerbata wrote:Kiedy Wasze dzieci zaczęły spędzać dużo czasu na brzuchu? Tak że ta pozycja już im się podobała i nie wymagała wysiłku ?
Jakos ze 3tygodnie temu, ogarnela ze widzi wiecej niz na plecach, ale tez dlugo bardzo nie polezy bo sie meczy, a jeszcze nie ogarnia ze mozna polozyc glowe i odpoczac 🙈 i robi afere bo jest zmeczona, a poloz ja na plecy to juz w ogole afera na maxa 🙈
Edit: w tym ze Malwi nigdy nie robila wielkich awantur przy leżeniu na brzuchu. Ale teraz dopiero widac po niej ta przyjemnosc z lezenia i ze woli tak lezec niz na plecachWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2021, 16:16
ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Już prawie mamy gotowe wykończenie domku🥳 Dzisiaj byliśmy zamówić drzwi wewnętrzne, czas realizacji to 12-15 tygodni z powodu pandemii!!...Wygląda na to , że będziemy mieszkać bez drzwi do października🙄KarolinaMaria, Lalia, Meggi110818, Fragaria, Zulugula, Suszarka, Annia, kar_oliv, kic83, dmg111, Ewa88 , SzalonaOna lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Przed i po 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2021, 08:22
Meggi110818, Iryska, KarolinaMaria, Lalia, Zulugula, Ladyo, Inaa89, ZielonaHerbata, Fragaria, Ounai, Suszarka, Annia, Nowastaraczka, Clover, Martt95, kic83, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Uśmiałam się z tych tradycji zabkowych i zapowiedziałam mężowi że wisi mnie dwie sukienki 😁
Irysko, gratuluję domku ❤️ niestety słyszałam że z drzwiami to zawsze masakra 🥴
My jesteśmy w Bieszczadach 🤩 rano jak wyjeżdżaliśmy była burza i oberwanie chmury i jechaliśmy załamani 🤦 ale tu na miejscu pogoda jest super, 20 stopni, bez deszczu, akurat żeby spacerować 💛 a w hotelu mamy basen, siłowni, salę zabaw dla dzieci i płatne spa 🤩 byliśmy właśnie na basenie i spoko, Olek fan wody zadowolony 💪 oby tylko najbliższe dwa dni tak dopisały, trzymajcie kciuki ✊Iryska, Inaa89, Zulugula, Suszarka, Clover, kar_oliv, dmg111, kiniusia270 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuje za Wasze słowa o alergii bo ja nie mam o tym pojęcia i bardzo chętnie poczytam Waszych rad. Nie mam pojęcia co mogło uczulić Amelkę, tak tylko stawiam na czekoladę bo ostatnio jadłam po 3 kostki przez kilka dni. Moja teściowa oczywiście wpadła do gabinetu pediatry „ja muszę sie poskarżyć ze Ola jadła truskawki” (a bo ja Wam nie mówiłam ze mija teściowa jest pielęgniarka w naszej przychodni i jest to duży plus bo każda wizyta załatwiona w 5 minut ale jak widać są tez takie sytuacje
). A przecież ja jem truskawki codziennie od kiedy wyszłam ze szpitala to już dawno by ją chyba wysypało? Lekarz kazał odstawić wszystkie surowe warzywa i owoce bo „do szczepienia cała wysypka musi zejść” ale jak Was czytam to przecież macie racje! Na pewno odstawiam czekoladę bo to ją typuje. Nowych proszków, ciuchów itp nie było wiec odpada.
-
Malwi przesłodka 😍😍😍 i w kucykach i bez
Lalia miłego wypoczynku. Jak będziecie zadowoleni to daj namiary na hotel bo szukamy tez czegoś fajnego
Ounai a to urwis z Marty 😂 Irysko jeśli to drzwi wewnętrzne to dacie rade bez
my czekaliśmy 6 tygodni z 2 lata temu.
Lalia, Nowastaraczka, veritaa lubią tę wiadomość
-
Wspinanie po mamie najlepsze 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2021, 06:00
Ladyo, Lalia, Zulugula, Iryska, ZielonaHerbata, Ounai, Enigvaa, Suszarka, Annia, Nowastaraczka, Clover, Meggi110818, kar_oliv, Inaa89 lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Enigva, padlam! Dla mnie kapelusznik!
Lalia, zmartwię Cię ale to tylko za pierwszego jest.
Ladyo, niekoniecznie od razu by ją wysypało. Niemowlę musi być jakiś czas wystawiane na działanie alergenu. Ja bym odstawiła truskawki, orzechy, pomidory i czekoladę na początek.
Dziewczyny, daliśmy Marcie na obiad 2 pierogi z mięsem. A ona je zjadła i zagląda do miski czy coś jeszcze jest. Więc mąż jej dołożył i zjadła trzy 😱
I tak w ogole to wstaje i przechodzi do zabawek na dwóch nogach! Robi po 2-4 kroki i się przewraca, ale nie chce schodzić już do czworaków 😱😱😱Enigvaa, Lalia, Ladyo, Clover, Zulugula, Suszarka, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość