Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:A dlaczego nie chcecie żeby miała tam gdzie ma szkołę? Pewnie będzie jej przykro że ma iść z obcymi dziećmi a nie z kolegami z klasy. Może nie warto takie kombinować ze względu na dziecko.02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Anetka, ze mną mąż był jeden raz u fizjo. Wzięłam go bo miałam dość latania po lekarzach sama, a na poprzedniej wizycie Iga się darła okrągłą godzinę. Oczywiście jak byliśmy oboje to ani nie jęknęła. A, w międzyczasie oczywiście zapomniał o tej wizycie i na szybko kombinował wyjście z pracy. Stwierdziłam że wolę iść sama niż słuchać jego fochów na to że musiał się urwać z pracy.
U nas armagedon, kolejna noc z 6 czy 7 pobudkami. W dzień płaczki, jęczenie i ciągnięcie się za ucho. Godzinę temu się poddałam i dałam Nurofen.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ladyo wrote:Ounai u nas w ogóle nie ma zwyczaju ze idzie się do komunii ze szkoła. Każde dziecko idzie w swojej parafii. Moja J. chodziła do szkoły w jednej parafii a mieszkaliśmy w innej i w tej innej szła do komunii, tak samo inne dzieci z jej klasy
teraz od 2 lat mieszkamy w parafii gdzie ja miałam komunie, bierzmowanie itp ale ja nie lubię tej parafii i dlatego chcemy kombinować z chrztem, ale właśnie nieczęsto wyrażają zgodę
Zaszalałam dziś i zrobiłam karkówkę długo pieczona w sosie z czerwonej cebuli i żurawiny. Wyjdzie razem z ziemniakami i sałatą jakieś 800-900kcal na porcję (samo mięso ma 495kcal). Ale warto. Dobrze, że dziś jadę na niskokalorycznym śniadaniu. Zjem taka sama kolację i powinnam utrzymać deficyt.
Właśnie, Motyl, dawaj foty. To już tyle kg, na bank masz mega efekty. Pokaż przemianę...!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2021, 15:12
SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualnyOunai wrote:A dlaczego nie chcecie żeby miała tam gdzie ma szkołę? Pewnie będzie jej przykro że ma iść z obcymi dziećmi a nie z kolegami z klasy. Może nie warto takie kombinować ze względu na dziecko.
-
nick nieaktualnyLadyo wrote:Ounai u nas w ogóle nie ma zwyczaju ze idzie się do komunii ze szkoła. Każde dziecko idzie w swojej parafii. Moja J. chodziła do szkoły w jednej parafii a mieszkaliśmy w innej i w tej innej szła do komunii, tak samo inne dzieci z jej klasy
teraz od 2 lat mieszkamy w parafii gdzie ja miałam komunie, bierzmowanie itp ale ja nie lubię tej parafii i dlatego chcemy kombinować z chrztem, ale właśnie nieczęsto wyrażają zgodę
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Meggi, cieszę się że chrzciny udane 😁
Motylku, super że Matylda zdrowa! A Ty masz ekstra efekty 💪 pochwal się zdjęciem przed i teraz!
Inaa, ja słyszałam że salę na komunię trzeba 2-3 lata wcześniej, ale 5-6 to już masakra 😳
Anetko, ze mną mąż jeździ na szczepienia, głównie dlatego że albo mieliśmy o 8 rano a on miał drugą zmianę, albo akurat musiał odebrać dzień wolny za nadgodziny więc akurat korzystaliśmy. U nas do przychodni może wejść dwoje rodziców co jest super, bo ja najczęściej ogarniam formalności (ankieta, podpisy, książeczka zdrowia) a mąż Olka (rozbiera, pilnuje, trzyma na szczepieniu).
Raz wziął opiekę nad zdrowym dzieckiem jak jechaliśmy do okulisty, bo to było całkiem w innym mieście i nie wiedziałam jak Olek da radę w trasie. A raz na USG bioderek zabrałam teścia, bo też było daleko i dobrze że był bo w Olek pierwszy raz mi się tak darł w samochodzie wtedy 😅Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anetka, mój też dużo pracuje i jeśli jest w domu to idziemy zawsze razem. Robi to sam z siebie. U neurologopedy byliśmy 3 razy, z czego 2 razy z nim. Nie załatwia sobie specjalnie wolnego, bo w jego pracy to niemożliwe, jeśli jest ma drugim końcu Polski, ale jak jest w domu to korzystam.
Nie chodzi nawet o uczestnictwo w wizycie, ale o pomoc z dojazdem. Nie muszę wtedy prowadzić, on ogarnia wózek itp., a ja się mogę skupić na zabawianiu małej. Często ma wolne piątki i wtedy chodzimy razem do fizjo, ale czasem też proponuję sama, żeby został i się wyspał, albo nas podwiózł i w tym czasie zrobił zakupy w lidlu obok, a po wszystkim odebrał. Wtedy nie tracimy wspólnego czasu na zakupy. Podsumowując, jak ma wolne to chodzimy razem, a jak ma pracę (nawet tutaj na miejscu) to chodzę sama. U nas jest trochę chodzenia po przychodniach i jakby miał być z nami zawsze, to musiałby się chyba zwolnić. Lubię jak nam towarzyszy, ale z drugiej strony jestem z siebie trochę dumna, że jakoś sama to ogarniam. Jakbym nie miała prawka albo auta to byłaby kaplica 😂
Edit i tak jak Lalia, czasem wzywam posiłki. Jak Matylda miała apogeum buntu fotelikowego, to na wizyty w innym mieście brałam mamę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2021, 15:27
Lalia lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny! Moja skóra widzi te porody, a raczej odczuwa... No ale nic. Jeszcze z 15 kg i już będzie pięknie
niedługo konsultacja z diabeto, będę czekać na wskazówki co do ćwiczeń, żeby skórę ujędrnić i zlikwidować cellulit. No i zobaczymy
dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
-
Motylku 😱😱 jak możesz pisać, że nie widać spektakularnej zmiany? Powiem Ci co ja widzę:
-szczuplejsze uda i mniejszy cellulit
-zniknely wałeczki z pleców! To jest mega i robi dużą różnicę
-bardxiej płaski brzuch i ładniej zarysowana talia,
-zniknely Ci też bryczesy
Moim zdaniem efekt jest MEGA! Idziesz po swoje jak burza, ogromne gratulacje 😘dmg111, SzalonaOna, kic83, Clover, KarolinaMaria, Zulugula, Lalia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
SzalonaOna wrote:U nas w ogóle nie wiem jak to będzie wyglądać...
No bo patrzcie. Mieszkamy w miejscowości X od roku. Koledy nie było bo pandemia. Z chodzi do szkoły w miejscowości Y. Jednak chcemy, by do Komunii poszła tu w miejscowości X. Druga sprawa, że w tym samym czasie raczej idzie do Komunii siostrzeniec P, więc dublują się nam goście. Dlatego też musimy ustalić miejsce przyjęcia z mama tego siostrzeńca, żebyśmy razem zrobili przyjęcie bo goście się nie rozdwoja. Więc raczej my musimy o tym zdecydować. Po trzecie, jest jeszcze matka Z, która się wpieprza i chce robić jakieś mini wesele (chyba ja pogięło), więc w ogóle dramat.
Ech, no masz rację. Ogarnę ten Kościół w tym tygodniu jeszcze. Pójdziemy póki P ma urlop...02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Motylku woow woow woow 😯 przecież tu widać ogromne zmiany. Zgadzam się w 100% z suszarka 😘😘 jesteś mega 😘
SzalonaOna lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g