Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Infekcji co nie miara teraz moje dzieci były chore ja trzy tygodnie walczyłam z zatokami dopiero antybiotyk pomógł ale znów dzięki niemu nabwiłam się infekcji na dole
-
U nas Tymek sobie coś poprzestawiał że spaniem. Nie mówię że śpi zle. Zasypia zazwyczaj ok 21. Ale po pół godz albo godz się budzi wyspany i chce się bawić. I potem idzie spać 23 albo 23.30. Pierwsza pobudka ma ok 4, potem ok 7 i śpi do 9. Niewiem co zrobić żeby zasypiał na dobre wieczorem a nie robił sobie drzemke.02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Tajka, u mnie z seksem podobnie. Ale na cyto wyszla mi infekcja, musze sie zapisac do gina. Sporo mysle ze tez robi brak miesiaczki i kp, libido mam
Prawie 0, a jak juz mam ochote to o takich porach ze sie nie da poki nie mieszkamy sami, jest susza jak na Saharze, tez uzywamy mucovagin.
Ale jest swiatelko w tunelu, moze w tym roku pojdziemy w koncu na swoje to nasze zycie seksualne wroci do dawnych czasow.. tesciowie za sciana i w kolko ta sama sceneria, dodatkowo bobas metr od nas wcale nie dodaja pikanterii 🙈
Co do spania dzieci, u mnie tez tylko spiace dzieciatka. A ja sie ciesze jak mam tylko 3 pobudki 🙈
Lalia lubi tę wiadomość
🔸28 lat
U mnie waga stoi, 26.07 mamy wizyte u fizjo, jesli bede mogla sadzać Malwi to mam nadzieje ze przy blw troche zgubie. Brak mi motywacji do ograniczenia pustych kalorii, ostatnio mam senny nastrój, zycie z tesciami na jednym malym pokoiku mnie przytlacza po calosci… i moje jedyne pocieszenie to te slodyczki w weekend…🔸28 lat
kar_oliv wrote:Lalia tak naturalnie, KarolinaMaria tam wygląda wszystko okej raczej to coś myślę ze śluzówką ale przed porodem mialam to samo, dobrze było tylko w czasie studiów, mówię wam to kara za "studenckie życie ". A mój jeszcze ma takiego Pythona, że ja to nie wiem on się boi mnie tknąć żeby krzywdy nie zrobić 😆
Mam napięte mięśnie wewnętrzne, trzeba je rozmasować. Jak babeczka mnie badała to sprawdzała każdy mięsień i wszyztkie tylne (te jakby bliżej odbytu) bolały jakby żyletką ciąć. Ona mi już wtedy to lekko rozmasowała i jest lepiej ale potrzebuje jeszcze jednej wizyty. Pewnie u Ciebie jest to samo. Idź do urofizjo na badanie wewnętrzne i Ci to sprawdzi.Lalia, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Ja mam teraz libido wywalone w kosmos. Mogłabym codziennie kilka razy tylko musimy się kontrolować żeby ciąża z tego nie wyszła bo jednak dobrze by było poczekać jeszcze chwilę zwlaszcza że mam za sobą cc. Co nie znaczy że nie chcemy bo dziecko numer trzy bardzo nam obojgu się marzy a jeszcze jakby to była dziewczynka...
-
Inna, a o której Tymek na ostatnią drzemkę w dzień?
Ladyo, ja też myślę że kaloryka jak najbardziej ok, ja mam 1800 ale Ty kp więc +500 jak nic Ci się należy
Anniu, dlatego nie narzekamogólnie mam łaskawy egzemplarz. Chyba że idą zęby, to wtedy jest ciężko, no ale zdaję sobie sprawę życie z dzieckiem to nie tylko lukrowane chwile rodem z Instagrama. Byle Mała była zdrowa, nic innego mi nie trzeba do szczęścia
Zulu, gdzie uderzacie?
Odnośnie seksu, to mi libido wróciło na dawny poziom dopiero po rezygnacji z kp 🤷 po porodzie to mi się wcale nie chciało, później było sucho i mało przyjemnie 🙈 od jakiegoś miesiąca wracamy na dawne tory pod tym względem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2021, 13:51
Ladyo, Lalia, Clover lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnyJednorożec89 wrote:Infekcji co nie miara teraz moje dzieci były chore ja trzy tygodnie walczyłam z zatokami dopiero antybiotyk pomógł ale znów dzięki niemu nabwiłam się infekcji na dole
Ja ostatnio też miałam jakaś infekcje moczu, ale u mnie to standard jak tylko pojawi się choć odrobina stresu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiotki! Mama moja już po ustnym, wyniki rekrutacji prawdopodobnie w przyszłym tygodniu, więc musimy zaciskać kciuki dalej! A z tej okazji siedzę i się cieszę 😍
ZielonaHerbata, Suszarka, kiniusia270, kar_oliv, Iryska, Ladyo, Ewa88 , Wik89, Zulugula, Clover, Nikaa92, Annia, dmg111, Belie, Ounai, Nowastaraczka, emdar, Martt95 lubią tę wiadomość
-
Anetko to pewnie mamy podobnie, jeszcze pewnie część tego problemu leży u mnie w "głowie". Jeśli to nic nie da to wtedy jakiś psycholog, traumatolog czy tam seksuolog nie wiem który bo może to też efekt lekkiej traumy po porodzie?
Zulu, cieszy mnie to niezmiernie 🤣 ale ... no weź, ja do tej pory się zastanawiam jak to w ogóle możliwe bo to szczupły facet a tu... taka niespodzianka... 😂Lalia, KarolinaMaria, Ounai, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Zulugula, dokąd się wybieracie?
Motylku, jak ładnie już siedzi Matylda. Michałek dopiero się przymierza do siadu bocznego ale jeszcze ma długą drogę do takiego siedzenia prostego 😉
Enigvaa, współczuję życia pod jednym dachem z rodzicami. Samemu jednak najlepiej się mieszka. Trzymam kciuki za szybką wyprowadzkę 🙂SzalonaOna lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualnyIryska wrote:Zulugula, dokąd się wybieracie?
Motylku, jak ładnie już siedzi Matylda. Michałek dopiero się przymierza do siadu bocznego ale jeszcze ma długą drogę do takiego siedzenia prostego 😉
Enigvaa, współczuję życia pod jednym dachem z rodzicami. Samemu jednak najlepiej się mieszka. Trzymam kciuki za szybką wyprowadzkę 🙂 -
Szybki skrót - dziadek (moj tata) zakochany w Mai, były też 2 ciocie a w ten weekend rodzice męża. Ja mówię do teściowej, że sorry ale mam sajgon w domu xD Tata nie wierzył ale zobaczył na własne oczy, że mała ma radar odległości w oczach tylko założył kapcie i kierował się w stronę przedpokoju a ona jęczy za nim. Potem już się nauczył i gadał tak jak ja - Maja, JESTEM xD
Kiedy się zaczyna ten lęk separacyjny?Lalia, Zulugula, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Kar, cieszę się że Maja pokochała dziadka,z wzajemnością ❤️
U mnie jakiś turbo zabiegany dzień 🤯
Rano byłam z Olkiem na spacerze żeby zdążyć przed największym upałem, w drodze powrotnej zaliczyliśmy Biedre, aptekę i bankomat. Po powrocie Olek kaszka, ja szybka kawa, zmieniliśmy pościel i włączyliśmy pranie. Później chwilkę chillowalismy na balkonie, Olek w basenie a ja z taca owoców, ale to tak max pół godziny, bo Olek był głodny i zmęczony. Jak go nakarmilam i zasnął, to z grubsza ogarnęłam mieszkanie, zrobiłam obiad, rozwiesiłam pranie, rozpakowałam zmywarkę i spakowałam kolejną, nawet zdążyłam trochę poprasować. Teraz wjechał cyc, bo się obudził ale możliwe że jeszcze dośpi. Na 17 jadę do ginekologa, a do Olka przyjedzie babcia (teściowa), więc muszę się jeszcze ogarnąć przed wizytą. Coś czuję że dzisiaj padnę wieczorem 🥴 gorzej jak Olek będzie miał inne plany 😂Ladyo, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Lalia jak czytam ile dzisiaj zrobiłaś to czuję się zmęczona😁. Ja jedynie zrobiłam obiad i ćwiczyłam rozejście mięśnia brzucha, tak to siedzę i staram się przeżyć upał. Michałek też dzisiaj jakiś nieswój, chyba tez go męczą upały😐
Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ja na temat spania Olka się nie będę wypowiadać, bo mnie stąd wyrzucicie haha 😂 Nie mam pojęcia, czym sobie zasłużyłam na takie dziecko 😂
Za to w ciągu dnia jest dalej dramat. Myślałam, że jak ta druga jedynka się przebije to będzie spokojniej, ale nic z tego, mamoza totalna i awanturki co chwilę. Ugotowanie obiadu graniczy z cudem, nie mówiąc już o jedzeniu, które zazwyczaj odbywa się na raty 🤷♀️ Czasem ciężko nawet wyjść do toalety, później to już nawet zapominam że potrzebuję. Dzisiaj na jakiś czas "zajęła" go nasza kotka, on ją uwielbia i aż piszczy, kiedy ona do niego podchodzi. Przynajmniej jest chwila spokoju 😅
(...)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2021, 05:19
Zulugula, Lalia, Ounai, kar_oliv, kiniusia270, Nowastaraczka lubią tę wiadomość