Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
veritaa wrote:Rozumiem. Wiesz co u mnie kupki sluzowe robila non stop córka. Tez bylam z nia u wielu specjalistów a przeszlo samo z czasem. Taka prawda.
Syn za to robi jedna kupe na tydzien
Jesli badania sa ok to bym sie tak nie martwila poki co
O mnie tu trochę pocieszyłaś. Asia robi śluzowe kupki. Raz jest więcej sluzu a raz mniej. Czasem maja kolor lekko zielony czasem żółty nieraz wchodzi w pomarańcz. Już się tyle jej kupek naogladalam że śnią się po nocy 🙈
U nas nie ma póki co żadnych innych objawów prócz tych śluzowych kupek. Skórę ma ładną, problemy z gazami minęły, ładnie przybiera na wadze, dużo się śmieje, ładnie śpi. I szczerze nie widzę dużej różnicy utrzymając ścisłą dietę która narazie mam bo już nie wiem co robić... jedynie ci się zmieniło to kolory kupek od kiedy z diety wykreśliłam jajka, pomidor, kawa, truskawka, soja bo bez nabiału jestem juz ponad miesiąc.
Wiecie nawet oglądałam zdjęcia kupek Ali bo oczywisice i takie mam na dysku. Tez byl w nich śluz i nikt mi nic nie mówił na ten temat. Ala byla na mleku mieszanym stopniowo coraz więcej pila mm a cycek był aby do napicia. Teraz mam wieksza świadomość o tym że to jest alergia pokarmowa i przeżywam każda kupkę oglądając i analizując pod światłem.. zwariować można 🙈Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Nikola.1984 wrote:Dziewczyny proszę was o odpowiedź bo cała ciąże żyję w stresie przez te wcześniejsze poronienia ale teraz mam do was ogromną prośbę może wy wiecie coś w tym temacie. Cała ciąże miałam dobre wyniki usg ostanie usg dwa tygodnie temu też było ok, a wczoraj dwa razy prawie zeslablam przez ten upał i pojechałam na ip i lekarz stwierdźil że są złe przepływy w mózgu chciał mnie zostawiać ale w końcu zgodził się ze we wtorek mam przyjść do niego prywatnie sprawdzić jeszcze raz, może wy wiecie o co chodzi czym to grozi jestem kłębkiem nerwow
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Hej w ogóle, nie odzywam się, sorka,ale po powrocie do Wawy miałam masę rzeczy do ogarnięcia i słabo z czasem. Czasem Was podczytałam wieczorem "z ukrycia", ale odpisać już nie miałam mocy. Te upały mnie wykończą serio, jak od zawsze nie lubię ciepła, tak te upały to dla mnie przeginka na maksa😟. Julek poszedł we mnie z odczuwaniem temperatury bo też ledwie daje radę. Nie muszę chyba pisać jak nasze noce 🥴😭😒. Za tydzień wyjeżdżamy znowu, więc muszę jeszcze parę spraw ogarnąć,ale postaram się odzywać na bieżąco.
Gratuluję wszystkim efektów odchudzania,u mnie jak przypuszczałam mocno słabo w temacie ( na agrowczasach przytyłam 2,5 kg, I ważę 74,5 kg). Nie jestem niestety tym zupełnie zaskoczona, bo przy trybie życia jaki prowadziłam to każdy by przytył. Wracam więc na nowo do gry 💪👍.
Wik89, SzalonaOna, Clover lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
U nas póki co chyba żadnych alergii na pokładzie ( tfu tfu, nie zapeszam!). Julek je absolutnie wszystko ( i bardzo lubi mieszać smaki, np. arbuz z klopsikami..》ja bym się porzygała, serio...). Niestety nadal też je w nocy, I nijak nie daje się tego narazie oduczyć42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Muszę się wyżalić, rozpieprzył mi się cykl totalnie☹ Tak się cieszyłam że po ciąży w miarę mi się wszystko unormowało, a tu dupa zbita. Już drugi raz z rzędu mam cykl trwający kosmicznie długo ( dziś mam 55 dc😭🤦♀️), brzuch mnie okresowo nawala już z tydzień, mam PMS jak stąd na księżyc, żreć (bo nie jeść) mi się non stop chce, no mówię Wam masakra 🥴😟. Ale myślę ze wiem co jest tego przyczyną, moja "kochana" prolaktyna, którą od zawsze miałam za wysoką. Mam cycki pełne mleka( nie karmię o 7 mscy),jakbym się uparła to bym odciągnęła że 100 ml mleka jak nic; no i pewnie mi blokuje owulacje, a jak nie ma owulacji to i te cykle trwają całe wieki 😟. Idę w tym tygodniu do gina po skierowanie na badania i po leki na prolaktynę ( obstawiam ze to właśnie to).42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Nikola, szkoda, że nie zostałaś w szpitalu. Jednak myślę, że gdyby bezwzględnie coś bardzo złego się działo, to lekarz nie pozwoliłby Ci iść do domu. Ja też pod koniec ciąży miałam ciągle sprawdzane przepływy i zdarzało się, że raz w główce wyszedł "średni" ale do obserwacji, a za 2 dni już były idealne.
Lalia, ale Olek przystojniacha! Kiedy to zleciało, wydaje mi się że jeszcze niedawno rozkminiałas kiedy zgłosić się na indukcję.
Co do alergii, podejrzeń alergii, powiem jedno na pocieszenie: Mikołaj teraz je WSZYSTKO i nic mu się nie dzieje, więc albo dzieci super wyrastają, albo dużo alergii jest na wyrost podejrzewanych. Jak wspomnę sobie moja dietę... brrr. Nawet ziemniaki, których się najbardziej balam nie powodują nic złego.
Emdar, a to mleko nie robi Ci zastojów itp? A jak z libido przy takiej prolaktynie? Ja po Dostinexie na przyhamowanie laktacji (a więc na spadek PRL też) to odkryłam znowu, że istnieje popęd seksualny. 🐇🐇Lalia, dmg111, Nowastaraczka, kic83, Suszarka, Clover lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Wik, w nocy jak obudzil się po 40 minutach tez udało mi się go ululac od razu na piłce, a nie przy piersi, co uznaje za sukces!
Zulugula, emdar, Ounai, Iryska, Lalia, dmg111, kic83, Suszarka, SzalonaOna, Clover, kar_oliv lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, nie robi mi, bo z raz dziennie muszę ściągnąć pokarm ( ręcznie, bez laktatora). Ja już brałam Dostinex( gdzieś w lutym, wzięłam podwójną zalecaną dawkę), mało pomogło. Libido raczej w normie, ale bez szału.42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Annia, nie robi mi, bo z raz dziennie muszę ściągnąć pokarm ( ręcznie, bez laktatora). Ja już brałam Dostinex( gdzieś w lutym, wzięłam podwójną zalecaną dawkę), mało pomogło. Libido raczej w normie, ale bez szału.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
dmg111 wrote:Czyli jesteśmy w podobnej sytuacji. Na pewno z tego wyrosną, co najwyżej będą mieć wziewne, ale z pokarmowych muszą! By nam łatwiej się żyło i gotowało 😂😀
Lalia, pewnie męża rotawirus dopadł, one dają takie ostre objawy.
A Oluś jest kochany. Uwielbiam go!dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
Olek baardzo dziękuje za komplementy 💙💙💙
I z okazji 7 miesięcy postanowił zaskoczyć na maxa rodziców i dziadków, leżał na plecach, przekręcił się na bok, odepchnął i... siadł 😳
Oczywiście utrzymał się może 3 sekundy i przewrócił, ale pierwszy raz usiadł sam z pięknym podporem z przodu a na chwilkę się nawet puścił, juuuhuu! 🎉🎉🎉Iryska, Annia, KarolinaMaria, emdar, Ounai, kiniusia270, Nowastaraczka, Ania81, Ladyo, kic83, asias86, Suszarka, SzalonaOna, Clover, Wik89, Nikaa92, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Ounai Ty masz odkurzacz G9 czy G10? Jak się sprawuje?
Z minusów - nie wciąga dużych kawałków, ale myślę że każdy tak będzie mieć bo to kwestia budowy pojemniczka na odpady - duże kawałki blokowałyby cyrkulację powietrza. Więc musisz się schylić i podnieść je. Szczotka ma problem z wąskimi przejściami, brakuje w zestawie wąskiej szczotki do podłóg. Jest taka wąska ale do kanap i ona nie nadaje się do podłogi ze względu na specyficzna budowę.
Jest dość głośny, ale mi to nie przeszkadza. Bateria jest wbudowana, więc nie można dokupić sobie drugiej i ładować ich zamiennie, więc jeśli rozładuje się w trakcie sprzątania musisz poczekać aż naładuje się ponownie.
Ja bardzo zadowolona jestem i kupiłabym go ponowniepowiem szczerze, że zwykły odkurzacz wyciągam tylko jak planuję przyjście gości, żeby powymiatac wszystko dokładnie z kącików, a tak to nawet w sobotę - dzień sprzątania używam pionowego. Nogi i wreszcie mamy jako tako ogarnięty samochód bo nie trzeba jechać do myjni
Lalia, Meggi110818 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020