Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do prezentów to ja zawsze zamawiam kilka kg krówek np z napisem 1Komunia Święta Jagody, chrzest Amelki, często ze zdjęciem
kazdy lubi krówki, a zawsze kilka nam się gdzies zawieruszy i po kilku latach je odkrywamy i jest fajny sentyment
a co do wyprawki to ja jak jeszcze kiedyś będę miała maluszka to zamówię na pewno laktator na dwie piersi, to oszczędność czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2021, 14:48
Suszarka, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Nie idziemy jutro oglądać, bo właścicielom coś wypadło, a w sobotę jedziemy na urlop. Mamy się kontaktować dopiero po urlopie. Kurde, jestem zła bo chcieliśmy to zobaczyć i przez urlop moc się zastanowić z mężem.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
A ja właśnie miałam masaż 💆♀️
Było mega! Pełen relaks.
O tyle fajnie, że Pan masażysta Hiszpan przychodzi do mojego męża i się dziś i ja załapałam 😚Annia, Ania81, Nowastaraczka, Clover, Lalia, Inaa89, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:A ja właśnie miałam masaż 💆♀️
Było mega! Pełen relaks.
O tyle fajnie, że Pan masażysta Hiszpan przychodzi do mojego męża i się dziś i ja załapałam 😚Ach, młode lata po maturze i na początku studiów mi się przypomniały. 😈
Zulugula, kic83, Nowastaraczka, Clover, Lalia, Wik89, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Nie idziemy jutro oglądać, bo właścicielom coś wypadło, a w sobotę jedziemy na urlop. Mamy się kontaktować dopiero po urlopie. Kurde, jestem zła bo chcieliśmy to zobaczyć i przez urlop moc się zastanowić z mężem.
Annia
a w sobotę rano jakbyście pojechali zobaczyć?
U nas w Warszawie jest tak, że jak jakaś fajna oferta na mieszkanie się pojawią to wyprzedaje się w tydzień, więc jak uważasz że mieszkanie jest warte świeczki to ja bym je zobaczyła przed urlopem.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:Annia
a w sobotę rano jakbyście pojechali zobaczyć?
U nas w Warszawie jest tak, że jak jakaś fajna oferta na mieszkanie się pojawią to wyprzedaje się w tydzień, więc jak uważasz że mieszkanie jest warte świeczki to ja bym je zobaczyła przed urlopem.Bo pytalam się czy w sobotę możemy zobaczyć, byłam skłonna nawet np później wyjechać na urlop godzinowo...
Wlasnie wiem, mam nadzieję, że to Opole i może takoe oferty nie znikają w tydzień... Ale co zrobię?
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ania trzymam kciuki żeby mieszkanie na was zaczekało.
My po bilansie Kuba w 75 centylu ( waga 11 kg, wzrost 79 cm i obwód główki 48) i wszystko ok.
Teraz trochę żalu
Po bilansie poszłam do pracy załatwić trochę dokumentów i nowa Pani dyrektor chciała się że mną spotkać. Na rozmowie dowiedziałam się żebym się zastanowiła czy chce wracać na kierownicze stanowisko bo tu potrzebna dyspozycyjność a przecież jak Kuba pójdzie do żłobka może chorować. Normalnie płakać mi się chciało a jak wróciłam do domu to pękłam. Człowiek pracuje w sumie prawie 15 lat a tu takie teksty
.Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
asias86 wrote:Ania trzymam kciuki żeby mieszkanie na was zaczekało.
My po bilansie Kuba w 75 centylu ( waga 11 kg, wzrost 79 cm i obwód główki 48) i wszystko ok.
Teraz trochę żalu
Po bilansie poszłam do pracy załatwić trochę dokumentów i nowa Pani dyrektor chciała się że mną spotkać. Na rozmowie dowiedziałam się żebym się zastanowiła czy chce wracać na kierownicze stanowisko bo tu potrzebna dyspozycyjność a przecież jak Kuba pójdzie do żłobka może chorować. Normalnie płakać mi się chciało a jak wróciłam do domu to pękłam. Człowiek pracuje w sumie prawie 15 lat a tu takie teksty
. -
Teraz trochę żalu
.Tule mocno... I z tego co wiem to prawnie nie może Ci dać niższego stanowiska.
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Teraz trochę żalu
.
Przykro się to czyta, ale niestety tacy bezpośredni i nieempatyczni potrafią być ludzie.
A co jej odpowiedziałaś??Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Asia to jest jakaś kpina! Żeby kobieta kobiecie… i jak ma się poprawić przyrost naturalny w tym kraju, kiedy młodym matkom, kobietom chcącym normalnie wrócić do pracy m, wbija się takie szpilę i rzuca kłody pod nogi? Olej ta babę, skoro mówi takie rzeczy to widać ze nie wszytskie klepki ma na swoim miejscu…
-
kic83 wrote:Przykro się to czyta, ale niestety tacy bezpośredni i nieempatyczni potrafią być ludzie.
A co jej odpowiedziałaś??KarolinaMaria, kic83, Ania81 lubią tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022