Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaMaria wrote:Meggi, w moim mieście jest kardiologia Religi i terminy też kosmiczne.
Inaa, Matylda miała skier na cito do neurochirurga i czekałyśmy... 4 miesiące, zamiast 10 😂 do fizjo tez na cito 2 miesiące na pierwszą wizytę, a rehab zaczęta 4 miesiące od skierowania.
Co z Twoim skierowaniem, które zaginęło? Znaleźli je?
Rehabilitacje akurat udało się "szybko". 4 tyg do lekarza i 4 tyg na zabiegi. W innych miejscach na sama wizytę do tego samego lekarza 4 miesiące. Otworzyli nowe miejsce w tym roku i mało kto wie o nim bo jest jeszcze na uboczu. A mi fizjo powiedziała bo akurat zaczęła tam pracę jak to otworzyli. Inaczej by czekała nie 2 miesiące a około 8😬O ❤️
Z ❤️ -
ZielonaHerbata wrote:A na rehabilitację na NFZ czekamy już ponad dwa miesiące i jeszcze nikt do nas nie zadzowonil aby w ogóle nas umówić na kwalifikacje.. a wszytsko niby mamy w trybie pilnymi.
Dobrze,że chodzimy prywatniw,inaczej sobie tego nie wyobrażam
Przez te 2 miesiące co czekaliśmy na nfz ogarnęliśmy główne problemy i teraz na nfz tylko robimy "wisienke na torcie", jak to fizjo mówi. Zajęcia mamy 2x w tyg i 15ego września znowu wizyta u lekarza, ciekawe czy da nam jeszcze jakieś zabiegi czy tylko kontrole wyznaczy 🤔O ❤️
Z ❤️ -
Lalia
gratulacje dla Olka!
Ounai
no mega z dżinsami!Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
My oficjalnie możemy powiedzieć że Kuba został przyjęty do żłobka. Jest godzina 16 a Kuba jak wstał o 7:30 (po godzinnej przerwie między 3-4) spal 20 minut 🤦
Lalia, KarolinaMaria, Inaa89, Ladyo, emdar, Ounai, Suszarka, SzalonaOna, kic83, Gagatka, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Lalia gratki dla Olka, powodzenia w ratowaniu dziecka na każdym kroku ❤️😂
Ounai gratulacje, mega efekty widać u Ciebie 😎
Sylwucha Kobry są obłędne ❤️😍
DMG udanych wakacji!
Właśnie wyjeżdżamy z Wrocka w stronę Swidnicy.
Powiem Wam, ze dla aktywnego dziecka typu Stanley 3/4 dni w wózku to katorga… Mam wrażenie, ze większość czasu trzeba było nieść go w chuście albo na rękach 🙄🤦♀️ Nie dziwie się wcale, normalnie w ciągu dnia zasuwa sobie wszędzie na wolności… kostka i ciagle turbulencje tez nie sprzyjały komfortowi jazdy 🤪😌
Mimo wszystko wyjeżdżamy zadowoleni i na pewno jeszcze wrócimy 🥰
Pozdrawiamy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2021, 22:11
Lalia, emdar, Ladyo, Ounai, KarolinaMaria, Clover, Suszarka, Inaa89, asias86, kic83, Sylwucha, Gagatka, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Hej mamuśki, wracamy właśnie do domu. Wakacje mega, zresetowałam się na maksa( odcięłam się zupełnie od telefonu), pogodą dopisała (tylko zeszły czwartek był deszczowy, ale to podobno w całej Polsce), Julek nawet w nocy współpracował; było super:) Jutro jeszcze mam super dzień bo przyjeżdża dawno nie widziana przyjaciółka, i z jeszcze jedną robimy sobie babski dzień 🍹🍷🥰🥳🍾.
Gratuluję wszystkich nowych umiejętności maluchów, spadków wagi (ja nadal w trybie "od jutra"😉🤭😉🤭). Postaram się od Pt Was chociaż pobieżnie nadrobić. Buziaki tymczasem!kic83 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
A tu pozdro z górskiego szlaku 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2021, 07:51
Lalia, Ounai, KarolinaMaria, Clover, Inaa89, kiniusia270, asias86, Tajka, kic83 lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Kiniusia cudni jesteście 💙
Emdar, ekstra zdjęcie 🤩emdar, kiniusia270 lubią tę wiadomość
-
Kiniusia chyba pierwszy raz widzę jak wyglądasz
a wyglądasz bardzo sympatycznie
! Emdar ale masz piękna buźkę! Młodziutko wyglądasz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2021, 19:07
kiniusia270, emdar lubią tę wiadomość
-
Ja Wam powiem ze jestem w szoku bo u nas na rehabilitacje na NFZ czekałyśmy bardzo krótko. 2 tygodnie na kwalifikacje i potem od razu w tym samym tygodniu wyznaczyli nam zajęcia. Teściowej jak dzwoniłam do tej poradni okulistyczno-onkologicznej w Krakowie to tez termin błyskawicznie wyznaczyli. To przykre ze w jednych miastach terminy są krótkie a w innych długie. Po coś płacimy te podatki
a wcześniaki to już moim zdaniem powinny być przyjmowane bez jakichkolwiek kolejek!
-
Maminki na limango właśnie wjechała kampania lamillou, dodatkowo z kodem LM0821 jest minus 40zł
ja tam upolowalam w maju śpiworek do wózka i mufkę na zimę o ponad 100 zł taniej
może którejs się przyda info!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2021, 19:31
ZielonaHerbata, KarolinaMaria, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ladyo, młodo???? Dziękuję Ci kochana,ale tych 40 lat nie da się ukryć 🙄😘
Herbatko, tak to prawda, Julek jest moją kopią 10/10( zapowiada się ,że charakterek też po mnie będzie miał 🤦♀️🤭)42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Meggi110818 wrote:A nie wiecie co słychać u LaBellePerle? Ona chyba jeszcze ze 3 miesiące i rodzi? ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2021, 20:39
ZielonaHerbata, Lalia, kar_oliv, Fragaria, dmg111, emdar lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Jestem z nią na styczniówkach. Czuje się dobrze, szyjka trzyma, a to najważniejsze. Ma założony zapobiegawczo szew. Nadal nie wie czy będzie chłopiec czy dziewczynka 😁 Wiki świetnie się rozwija, właśnie zaczęła pełzać. Myślę że nie będzie mi miała za złe że przekazałam Wam te informacje ❤️
A to na fiolecie?
To super, tak martwiła się o Wiki. Fajnie jej, będzie miała dwa maluszki w domu. Pewnie będzie ciężko, ale tyle radości ☺️O ❤️
Z ❤️ -
Kiniusia
Emdar
super foty! A Wasi chłopcy do schrupania!
Sylwia
Wesoło musisz mieć z Kobrami 🤭 Moja mama zawsze mówiła, że kojec kiedyś to była super sprawa, że każdy stosował, to można było cokolwiek w domu ogarnąć 😂
kiniusia270, emdar lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dzięki dziewczyny. Kobry dają ostro czadu. Rozkręciły się 😂
Fra, kojec z allego. Z 8 przęseł. Dosyć duży. Fajny, bo mają trochę miejsca.Fragaria, Ewa88 lubią tę wiadomość