Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarko, pozdrów LaBelle od nas i zaproś w odwiedziny 🙂
Suszarka, Inaa89, emdar, dmg111 lubią tę wiadomość
-
emdar wrote:Warszawianki( Kic, Gagatka, Wik, Asias); kiedy umawiamy się na spacer?
Edit: jeśli kogoś pominęłam, to przepraszam!
Ja wyjeżdżam 20.08-1.09 ale takto jestem i się dostosuje
emdar lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wik89 wrote:To moze juz po 1.09? Bo ja teraz ciagle w rozjazdach
Może być też po 1.09Wik89 lubi tę wiadomość
[/url]
A może już teraz ustalmy jakiś wrześniowy dzień, co?
emdar lubi tę wiadomość
[/url]
Mam pytanie do 'tarczycowych' dziewczyn. Nigdy nie miałam problemów z tarczycą. Zrobiłam sobie panel tarczycowy, żeby sprawdzić się po porodzie. AntyTPO i antyTG wyszły w normie. TSH wyszło pięknie nisko w normie, ft4 i ft3 też w normie, ale wydaje mi się, że są jakoś tak nisko w normie, a niby powinny być w połowie normy (??). Poza tym zawsze mi się wydawało, że jak TSH jest niziutkie to na zasadzie ujemnego sprzężenia zwrotnego ft3 i ft4 będą w miarę wysoko. Konsultowałam to z randomowym endo z luxmedu. Wg niego wszystko jest ok, dał mi jeszcze skierowanie na USG tarczycy. Zerkniecie na moje wyniki??
TSH 0,726 ulU/ml norma 0,35-4,94
Ft3 4,6 pmol/l norma 3,1-6,8
Ft4 14,9 pmol/l norma 12-22Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2021, 10:25
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Karolina, wrzuciłam Twoje wyniki w kalkulator i wychodzi Ci
Ft4 29% wysycenia normy
Ft3 40,54% wysycenia normy
Gdzieś czytałam że najlepiej jak wynik jest blisko połowy, ale moim zdaniem masz naprawdę dobre wyniki 🙂KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, u nas dzisiaj przerwa w spaniu od 4 do 6, a o 7 pobudka. Właśnie sobie aplikuję dawkę kofeiny. Iga śpi drzemkę, jak wstanie to idziemy na stragan po warzywa i może dorwiemy arbuza. Póki co pierze się czwarta pralka, a ja dziękuję Electroluxowi za wspaniały wynalazek w postaci suszarki bębnowej 😂
Ounai, jak Twojemu mężowi idzie dieta, bo chyba nic nie pisałaś? Bardzo jestem ciekawa.
Anniu, mam nadzieję że bawisz się tak dobrze że nie masz czasu do nas zaglądać 😍
Clover, jak pogoda nad morzem?
Anetka, co u Was? Jak zdrowie?Lalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dziękuję Suszarko że pytasz, właśnie odpaliłam forum i wspominasz o mnie, to miłe
U nas już lepiej, ja kaszlę, Pola jeszcze troszke kataru ma, mąż katar kaszel, teściowa 39 stopni gorączki i zapalenie ucha, moja mama też się rozłożyła, chyba jakiś rodzinny wirus nas dopadł
Poza tym mąż nadal dużo pracuje, ja dzięki wózkowi biegowemu robie sobie treningi z Polą, staram się spotykać z koleżankami które mają dzieci w róznych knajpkach bo zaczęła mi doskwierać samotność.
Pola ma totalną mamozę, całe noce przytulona do mnie śpi albo przy piersi, nawet mężowi jest ką ciężko wieczorem uśpić jak się obudzi bo chce tylko do mnie, także nawet wieczory nie są jakieś spokojne.
Kilka dni temu miała pierwsze starcie z kotem które skończyło się szramą na głowie.... nie było mnie przy tymz nie wiem jak to się stało ale kot sobie troche przechlapał, natoniast Poli to nie nauczyło nic i nadal kwiczy na ich widok i lata za nimi
A co u Was? Jak treningi i Igusia?Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Suszarka, zapowiedziałam mężowi że jak tylko nasza pralka padnie to na 100% kupujemy pralkosuszarke 🙏🙏🙏 rozstawianie zwykłej suszarki w mieszkaniu to jakiś dramat 😵
U nas Olek chyba wie, że tata ma jeszcze urlop i kolejny dzień śpimy wszyscy do 8:30 😁 ja wczoraj miałam pierwsza dawkę Hajzera, oprócz bólu ręki i trochę głowy to wszystko ok 👍 mąż właśnie leci na siłownię, a ja karmię Olka przed drzemka, mam nadzieję że pospi minimum 1,5h bo mam tyle prasowania że dramat 😂Suszarka lubi tę wiadomość
-
My jesteśmy po konsultacji u chirurga. Mamy grube pod sluzowkowe wędzidełko, samo podcięcie w gabinecie nic nie da. Dostaliśmy skierowanie na zabieg w sedacji😟. Termin 14.09 i wyblagany, wypłakany termin bo na połowę października chcieli Nas wpisać. Trochę załamana jestem tym terminem, myślałam że w sierpniu będę to miała już za sobą 😟O ❤️
Z ❤️ -
Lalia, nieustannie podziwiam wszystkie mamuśki za prasowanie 👏👏👏 Prasuję tylko co absolutnie muszę, chwilę przed wyjściem z domu. Dla mnie takie hurtowe prasowanie wszystkiego godzinę czy ile tam trzeba, to jest jakiś kosmos 🤯🙄
Suszarka, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Właśnie wyszliśmy od lekarza rehabilitacji. Pani Dr mega zadowolona z postępow Tymka, uważa że jak na wczesniaka to wybił się aż nad do przodu 😁 normalnie zakończyła by już spotkania z fizjo, ale właśnie ze względu na to że to wczesniak i troszkę przeszedł po porodzie mamy jeszcze chodzić miesiac-2 miesiące. Z tym że zamiast 2 razy w tygodniu teraz tylko raz 😊 jestem dumna z mojego synka ❤💙 do tego mamy zezwolenie na spacerówkę nawet na półleżąco. Tymek ma jedno oczko troszkę mniejsze, najbardziej rzuca się to w oczy jak ma się go na kolanach. Ale Pani Dr powiedziała że poprostu ta stronę preferował w brzuchu, to mu się jeszcze troszkę wyrówna ale jednak pozostanie mu to na zawsze.
Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰