Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem ze się za szybko poddaje. Sama na siebie jestem za to zla 😪
Z kim nie gadam to odpieluchowanie im łatwo poszło. Martwi mnie to ze ona nie powie mama siku tylko po prostu robi i po fakcie powie "nie udało sie". Wczoraj cały dzień jej przypominalam. Dzisiaj postanowiłam zaufać i co jakiś czas mowilam ze nie ma pampersa ze musi pamiętać ze jak siu siu to ma mówić. Ogolnie to wstała w złym humorze o 5. I już spać nie poszla.. w tej chwili jest już bardzo marudna i spać nie chce iść a mi już glowa pęka.
Jakiś zły dzień chyba wszyscy mamy. Pogoda się popsuła i nic tylko siedzieć i jęczeć jak Ala 🥴Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Bo Leos idzie z Maksiem leb w łeb , tez najpierw mial dolne jedynki potem gorne dwojki, gorne jedynki i teraz cos znowu go meczy i nie wiedzialam juz gdzie szukac winowajcow😃
kic83 lubi tę wiadomość
-
Martt95 wrote:Wiem ze się za szybko poddaje. Sama na siebie jestem za to zla 😪
Z kim nie gadam to odpieluchowanie im łatwo poszło. Martwi mnie to ze ona nie powie mama siku tylko po prostu robi i po fakcie powie "nie udało sie". Wczoraj cały dzień jej przypominalam. Dzisiaj postanowiłam zaufać i co jakiś czas mowilam ze nie ma pampersa ze musi pamiętać ze jak siu siu to ma mówić. Ogolnie to wstała w złym humorze o 5. I już spać nie poszla.. w tej chwili jest już bardzo marudna i spać nie chce iść a mi już glowa pęka.
Jakiś zły dzień chyba wszyscy mamy. Pogoda się popsuła i nic tylko siedzieć i jęczeć jak Ala 🥴 -
nick nieaktualnyMartt95 wrote:Wiem ze się za szybko poddaje. Sama na siebie jestem za to zla 😪
Jakiś zły dzień chyba wszyscy mamy. Pogoda się popsuła i nic tylko siedzieć i jęczeć jak Ala 🥴 -
Nowastaraczka wrote:Bo Leos idzie z Maksiem leb w łeb , tez najpierw mial dolne jedynki potem gorne dwojki, gorne jedynki i teraz cos znowu go meczy i nie wiedzialam juz gdzie szukac winowajcow😃
Haha, skoro lubi Maksa "naśladować" to możliwe, że to wina zębów 😂
W tym tempie to ja już czekam na trójki 😂Nowastaraczka lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Tajka wrote:Ounai, kupiłaś tego mopa parowego transa? Sprawdza się?
podłogi są naprawdę czyste po nim. Nawet jak myłam na kolanach to takie nie były. Ale ponieważ niszczy podobno panele to staram się nie używać go codziennie. Raczej tak 1-2 razy w tygodniu max.
Ja tak spędzam wolne chwile 😂
Właśnie powoli kończymy z Tymkiem srgregacje i będziemy odbudowywać zestawy. A to tylko z jednej serii klocki a gdzie tam reszta.
Zulugula, Inaa89, Ladyo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martt mój brat odpieluchowal córkę dwa miesiące przed drugimi urodzinami.
Po prostu średnio raz na godzinę ( wydaje mi sie, że nawet dużo czesciej- z tego co pamietwm)mówili, że jak chce siku, to ma wołać.
Wiadomo wszystko z różnym skutkiem, zajęło im to dwa tygodnie. Później przez jakiś czas zdarzały się jeszcze wpadki, szczególnie jak była pochłonięta zabawa i zapomniała.
Jeszcze czytali jej jakąś bajkę, chyba kicia kocia.
No i nocnik sama sobie wybrała i "kupiła" i cały czas stał na widokuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2021, 12:28
Ounai, Lalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Mam pytanko. Bo zastanawiam się nad zamówieniem 🙈
Jak rozmiarka w C&a? Jak jakoś tych ubrań?
Jakość jak za ta cenę wydaje się ok. Ale póki co pralam tylko dwa razy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2021, 12:25
Meggi110818 lubi tę wiadomość
-
Ja mam dziś super dzień. Przyjechała teściowa z kuzynką męża, bawią mi Igę, a ja nadrobiłam wszystkie domowe obowiązki. Aktualnie są jeszcze na spacerze a ja sobie siedzę bo już nie mam co robić 😂 tak trzeba żyć!
ZielonaHerbata, emdar, KarolinaMaria, Nowastaraczka, Zulugula, Ounai, Clover, Annia, Lalia, Ewa88 , kic83, Inaa89, Ladyo lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Nam znowu przełożyli ( w sumie sama przełożyłam) 3 dawkę 5w1. Za tydzień mamy zabieg wędzidełka w sedacji i pediatra nie miała przeciwskazania do szczepienia, że to marta szczepionka itp, ale klinika ma zasadę ze min 2 tyg odstępu od szczepienia. Więc wybrałam zabieg, bo kolejny termin za ponad miesiąc.O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Wczoraj Tomsona znalazlam w zmywarce na drzwiach a dziś w pralce, tylko dupa mu wystawala i nogi 😂🙈
Clover, Zulugula, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Wczoraj Tomsona znalazlam w zmywarce na drzwiach a dziś w pralce, tylko dupa mu wystawala i nogi 😂🙈
Clover, Zulugula, Lalia, Inaa89, kic83 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kic83 wrote:Annia
niestety nie widziałam foty Twojej, może jeszcze raz byś wrzuciła?
Powodzenia z oglądaniem mieszkania, trzymam kciuki!kic83 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
U mnie dzisiaj nienajlepszy dzień. Od rana mam straszną migrenę i niestety zwróciłam śniadanie... Dobrze, że mój mąż jest jeszcze na urlopie i zajmuje się dziś Olkiem, bo ja jestem nie do życia 😔
Moja szwagierka na dniach ma termin porodu (23.08) i zastanawiam się, co kupić dla Malutkiej. Szwagierka mówi, że praktycznie nie mają body z krótkim rękawem i pomyślałam, że może im kupię, ale zastanawiam się, czy będą im one w ogóle potrzebne, skoro już niedługo jesień. Nie wiadomo też, kiedy szwagierka urodzi, bo pierwsze dziecko urodziła równo w 42 tc. No i oczywiście nie wiadomo, jaka będzie pogoda. Ounai, Annia, pamiętacie może czy ubierałyście na początku swoje dzieci w body z krótkim rękawem? -
Za 2 dni przyjezdza teściowa I odstawiamy kp. Serio, nie wiem czy dożyjemy do tego czwartku. Spaliśmy może z 4 godziny od 21 do 7. Mikołaj nie umie zasnąć. Chcę spać a nie umie. Wozimy go wózkiem i ledwo wózek się zatrzyma to się budzi... Przy piersi też nie zawsze zasypia. Mówię Wam DRAMAT.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023