Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:U mnie no jak zwykle sie dzieje
Rocznica oki. Dostalam kolczyki zlote, maz dostal peefumy. Wszyscy zadowoleni
Na wakacje nie jedziemy, za granice nie polecimy, a tutaj nie ma pogody by jezdzic. Maz wykorzystuje teraz urlop na remont salonu, a ja dalej mam szkolenie w oracy i urlop dopiero w przyszlym tyg na rehabilitacje Kornelii z oczkami.
Zaraz zaczynamy przedszkole i zlobek i szkole i jiz nie noge sie doczekac 🙊
Matylda dala nam czadu. Ostatnie 2 tygodnie byl ryk, byla niespokojna, biegunka, odparzony tylek i tak w kolko. Ale jest winowajca. 0rawa dolna jedynka wyczuwalna pod palcemjeszcze jej za bardzo nie widze, ale czuje 🙊
Dzis juz byla spokojniejsza na szczeacie.
Ogolnie to dziekuje, ze pytasz! Ciagle zyje w niedoczasie ostatnio...
Z dobrych wiesci to dostalam sie na studia!zaoczna filologia germanska - here we go! Bedzie ciezko, bedzie ostro, ale sobie poradze
Odchidzanke - waga stanela i ani drgnie. Na poczatku wrzesnia mam diabetologa, zobaczymy co powie na to wszystko. Grunt, ze nie tyje z powroten.
A co u Was? Podczytuje Was caly czas 💖
KarolinaMaria, to prawda, moja tesciowa to równa babka.SzalonaOna lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
ZielonaHerbata wrote:Polecacie coś na katar u maluszka ?
Stosujemy nasivin na noc Ale średni efekt. W dzień jest spoko a najgorzej w nocy.
My stosowaliśmy nasivin plus aromactiv na noc i nam pomogło12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
ZielonaHerbata wrote:Polecacie coś na katar u maluszka ?
Stosujemy nasivin na noc Ale średni efekt. W dzień jest spoko a najgorzej w nocy.
Maść majerankowa pod nosek, maść rogrzewająca na piersi, aromactiv na piżamkę inhalacje z nebu dose i odciaganieDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Maść majerankowa pod nosek, maść rogrzewająca na piersi, aromactiv na piżamkę inhalacje z nebu dose i odciaganie
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:O ile się nie mylę nebudose to steryd i stosuje się go wtedy, kiedy infekcja obejmuje oslrzela lub płuca, w przeciwnym razie aplikujemy dziecku steryd zupełnie niepotrzebnie.
Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Motylku
moje gratulacje, nie wiem jak Ty to robisz że przy takiej gromadce znajdujesz czas na wszystko 😯
Czy to studia 5-letnie?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:O ile się nie mylę nebudose to steryd i stosuje się go wtedy, kiedy infekcja obejmuje oslrzela lub płuca, w przeciwnym razie aplikujemy dziecku steryd zupełnie niepotrzebnie.
Iga zaczęła mi wczoraj czworakować. Na razie robi dosłownie po kilka kroczków, ale i tak jestem w szoku że się tak szybko pozbierała. Ledwo tydzień temu zaczęła się bujać.
Dziś byliśmy na roczku, Iga się fajnie bawiła z kuzynem starszym kilka miesięcy. Kupię jej chyba jeża z Fisher Price do ciągnięcia bo dzisiaj się jej spodobał bardzoJak wracaliśmy do domu (35min autem) to tak nam płakała, że nie szło jej uspokoić w żaden sposób. Kumulacja zęba i potwornego zmęczenia. Wyjęliśmy ją z auta całą spoconą i mokrą od łez. Zastanawiam się czy zmiana fotelika coś pomoże, łudzę się że tak. Przez to wszystko jeszcze się pokłóciłam z mamą.
Zawarłam z mężem deal że on sobie kupuje nową konsolę, a ja lidlomixa 😁🥳Lalia, veritaa, Ladyo, SzalonaOna, Ounai, Belie, Inaa89, kiniusia270, KarolinaMaria, emdar, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszareczko, gratulacje dla Igi ❤️
Czy ta sytuacja z fotelikiem to już kolejna taka, czy dzisiaj wyjątkowa??
Pytam, bo u nas czasem Olek potrafi zasnąć w foteliku w drodze od moich teściów gdzie mamy 10 min autem 🤣 a ostatnio jak jechałam z nim sama do moich rodziców w porze jego drzemki co teoretycznie powinien od razu spać, to zasnął mi dopiero po 20 min jęczenia i marudzenia jak wyłączyłam radio i śpiewałam mu hakuna matata 😂Suszarka, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Suszareczko, gratulacje dla Igi ❤️
Czy ta sytuacja z fotelikiem to już kolejna taka, czy dzisiaj wyjątkowa??
Pytam, bo u nas czasem Olek potrafi zasnąć w foteliku w drodze od moich teściów gdzie mamy 10 min autem 🤣 a ostatnio jak jechałam z nim sama do moich rodziców w porze jego drzemki co teoretycznie powinien od razu spać, to zasnął mi dopiero po 20 min jęczenia i marudzenia jak wyłączyłam radio i śpiewałam mu hakuna matata 😂
Niestety bunt na fotelik trwa już jakieś 2-3 miesiące. Każda podróż to płacz i krzyki, jeśli zmęczenie nie jest skrajne to pomagają na chwilę zabawki, ale czasem dosłownie nic nie daje rady.
My mamy maxi Cosi cabrio fix, pozycja dziecka nie jest tam jakaś super ale potrzebowaliśmy fotelika za rozsądne pieniądze. Teraz mam zamiar kupić coś z trochę wyższej półki i podjechać dobrać fotelik do dziecka 😬 jeśli to nie pomoże to mamy przegwizdane 😭Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnyAnnia wrote:Wow Moti! Ty jestes prawdziwa kobieta orkiestra. Chyle czola i nie wiem skad bierzesz na to energie! Powodzenia na studiach, kciuki zacisniete! No i oczywiście gratuluje.
KarolinaMaria, to prawda, moja tesciowa to równa babka. -
nick nieaktualnykic83 wrote:Motylku
moje gratulacje, nie wiem jak Ty to robisz że przy takiej gromadce znajdujesz czas na wszystko 😯
Czy to studia 5-letnie?
To chyba dziala tak, ze im wiecej obowiazkow masz, tym latwiej i qiecej mozna zorganizowackic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Suszarka wrote:Dziękujemy ❤️
Niestety bunt na fotelik trwa już jakieś 2-3 miesiące. Każda podróż to płacz i krzyki, jeśli zmęczenie nie jest skrajne to pomagają na chwilę zabawki, ale czasem dosłownie nic nie daje rady.
My mamy maxi Cosi cabrio fix, pozycja dziecka nie jest tam jakaś super ale potrzebowaliśmy fotelika za rozsądne pieniądze. Teraz mam zamiar kupić coś z trochę wyższej półki i podjechać dobrać fotelik do dziecka 😬 jeśli to nie pomoże to mamy przegwizdane 😭
Trzymam kciuki żeby nowy fotelik przyniósł poprawę ✊
My musieliśmy że Olek szybko wyrośnie z Pixela a ma jeszcze sporo zapasu co nas cieszy, bo on chyba naprawdę lubi ten fotelik 👍
Suszarka, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Na razie licencjat, 3 lata
To chyba dziala tak, ze im wiecej obowiazkow masz, tym latwiej i qiecej mozna zorganizowacSzalonaOna lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Hej ☺
Cały weekend spędziłam sama z chłopcami i świetnie się bawiliśmy 😊 razem gotowaliśmy, sprzątaliśmy a przede wszystkim dużo czasu spędzaliśmy na świeżym powietrzu. Wczoraj na festiwalu baniek i kolorów dzieci przeszczesliwe, wróciły do domku całe kolorowe 😁
Ja mam na dziś na 19.15 wizytę u mojej Pani ginekolog kontrolna. Jak mąż nie wróci dziś że szpitala z Jakubem to niewiem co zrobię z chłopakami 🤔 a szkoda mi przekładać bo mimo iż chodzę prywatnie to na termin czeka się ponad 3 miesiące. Dziś Kuba ma badanie trzymajcie kciuki aby wszystko wyszło ok choć wkoncu mogliby go zdiagnozować bo walczymy 4 lata o diagnozę., cały weekend był przygotowywany, musieli go całkowicie oczyścić. Cały weekend miał lewatywy, pil przeróżne płyny, a najgorsze że wczoraj już Cały dzień nie mógł jeść, tylko mógł pić herbatę. A od północy nie może nawet już pić. Tak mi go szkoda. Dobrze że mąż tam z nim jest a nie ja. Bo nie dałabym rady patrzeć jak płacze że jest głodny.
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Hej kochane, matko ale się dziś nie wyspałam:( W dodatku co to za pogoda, u Was też jesień pełną parą? (Kic,mam nadzieję ze masz ogrzewanie na działce 🥶🥴).
Inna, trzymam kciuki za synka ✊Ile ma lat? A wiadomo chociaż w jakim kierunku go diagnozują?
Motyl, Ty to jesteś kobieta rakieta🚀💪👏. A jak sytuacja z Zuzią? Lepiej coś?
Ounai, widziałam ze na wakacje jedziecie. Ale super! A na co się zdecydowaliście?
Kic, pytałaś w pt jak mi z tym,że Julek do żłobka idzie,I odpisałam Ci,ze juz ok. I było ok, do Pt wieczorem, do wyjścia z zebrania ze żłobka....słuchajcie, poryczałam się totalnie🥴☹😭 Normalnie matka wariatka🤣Żłobek wydaje się być super, fajna kadra, bardzo ogarnięta Dyrektorka, bardzo fajne sale itd....Wiem że będzie mu tam dobrze, ale poryczałam się strasznie...Mamy mające za sobą instytucje opiekuńcze, pocieszcie że to (w miarę) normalne....
Suszarko,jak się czujesz? Okrzepłaś już w nowej sytuacji?
Annia, super,że coraz lepiej Wam idzie odstawianie KP. Oby tak dalej!
Lalia, Twój opis pierwszych butów, oczywiście mistrzostwo świata 👏👏👏Lalia, SzalonaOna, Inaa89, Annia, Suszarka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙