Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie, fajnie, że się odezwałaś. Myślałam ostatnio o Tobie i Twoim ekspresowym porodzie
czy ten wodniak to tylko defekt kosmetyczny, czy trzeba to usunąć w miarę szybko? Jeśli to drugie to termin miazga
owocnych poszukiań. Czasem niepozorne szpitale w mniejszych miastach mają szybkie terminy. Te 2 lata to u Ciebie, czy we Wro?
🦄 2021 r. -
U nas dziś koło naszego domku typowo festiwal baniek mydlanych i kolorów więc idę z chłopakami bo strasznie się cieszą już na sama myśl 😁 muszę tylko ubrać im jakieś ciuchy które wrazie wu będą do kosza bo niewiem czy od tych kolorowych proszkow poschodzi wszystko 🤔 siedzą cały czas na balkonie i obserwuja jak rozkładają zamki dmuchane itp. Uwielbiam ta radość dzieci ☺
Lalia, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Angie1985 wrote:Dzięki zaezwonie. Kawałek jest ja z Wałbrzycha. Ale jak trzeba będzie to się pojedzie.
Dzisiaj noc w relacji jeszcze lepsza. Przed spaniem wypil wode z bboxa i poszedl spac. W nocy nie chcial pic. Maz mowil, ze zasypia o wiele szybciej niz na piersi.
Jednorozec zrob test i daj nam znac!
Wczoraj zaraportowac zapomnialam z tego wszystkiego.
14.08 63.0 kg
22.08 (dzisiaj) 60.2 kg 😳
Ounai, Ladyo, Lalia, Nowastaraczka, Suszarka, Iryska, Angie1985, Inaa89, SzalonaOna, kic83, Ewa88 , emdar, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyClover wrote:Ja wrzucam raport
Nie spodziewałam się takiego spadku, bo dwa razy w tym tygodniu mieliśmy grilla 😁 Ale oprócz tych dni sumiennie liczyłam kcal i codziennie ćwiczyłam. No i korzystając z tego, że mój mąż jeszcze na urlopie, to było dużo 🐝🐝, a to przecież też ćwiczenia 🤭🤣
17.07 81,55 kg
24.07 80,95 kg (-0,6 kg)
31.07 80,2 kg (-0,75 kg)
06.08 79,95 kg (-0,25 kg)
14.08 80,3 kg (+0,35 kg)
21.08 79,55 kg (-0,75 kg)
Edit: Teraz patrzę, że to równo 2 kg od początku. W 5 tygodni 😊brawo!
Clover lubi tę wiadomość
-
Angie1985 wrote:Dzięki zaezwonie. Kawałek jest ja z Wałbrzycha. Ale jak trzeba będzie to się pojedzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2021, 14:04
Angie1985 lubi tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Angie, fajnie, że się odezwałaś. Myślałam ostatnio o Tobie i Twoim ekspresowym porodzie
czy ten wodniak to tylko defekt kosmetyczny, czy trzeba to usunąć w miarę szybko? Jeśli to drugie to termin miazga
owocnych poszukiań. Czasem niepozorne szpitale w mniejszych miastach mają szybkie terminy. Te 2 lata to u Ciebie, czy we Wro?
-
Clover moja Mela wg usg szła długo 50 centylem. Urodziła się z waga na 75 centylu 3630 i 54 cm. Rozmiar 56 nosiłyśmy 2 miesiące ale szczerze mówiąc np body ze smyka 56 nosi dalej, sinsay 62. Dziś mierzylam jej rozmiar 68 to jeszcze długo myśle go nie założy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2021, 14:20
Clover lubi tę wiadomość
-
Anniu, fantastycznie 💪 i udaje się Mikołaja w wózku w nocy ululać??
A spadek wagi rewelacja 😍Annia lubi tę wiadomość
-
Angie fajnie że się odezwałaś, myślałam ostatnio o Tobie 🙂
Annia, super , że w końcu lepiej z nocami Mikołaja, oby tak dalej
Gratuluję spadków wag ! U mnie wzrost wagi o 1 kg, co mnie bardzo cieszy 🙂🙂Angie1985, Ounai, Annia, kic83, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Wczoraj byliśmy w Ikei, po antilopa. Nie lubię bardzo tego sklepu, ale zmusilam się i pojechałam. I wiecie co, nie kupiliśmy go☹️ wszystkie części byly poza nóżkami... Nie wiadomo kiedy będą nóżki dostępne. Nie spodziewałam się tego.
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Angie1985 wrote:U nas zlikwidowano oddział chirurgii dziecięcej i niestety w Legnicy, Jeleniej Górze i we Wrocławiu takie terminy. Problem ze często w szpitalach nie ma chirurgii dla dzieci. A ogólnie to defekt kosmetyczny ale Adaś ma połączony z jama otrzewnej i trzeba to zamknąć.
Iryska gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2021, 16:55
-
Jutro ostatni dzień mojego urlopu macierzyńskiego i we wtorek zaczynam swój urlop wypoczynkowy.
A tak poza tym pogadaliśmy z mężem, że kończymy produkcję dzieci, bo całkiem spoko nam z dwójką. Na razie obydwoje chcemy odsapnąć od pieluch choć nie mówimy definitywnie nie. Być może weźmiemy opcję posiadania trzeciej pociechy pod uwagę za 2-3 lata, w prezencie na moją 40-tke. Albo i nie weźmiemy 😉 albo wpadniemy i wtedy też będziemy szczęśliwi. A tymczasem będę kibicować wszystkim starającym się 😁Lalia, Annia, Iryska, Inaa89, Ladyo, SzalonaOna, emdar, Belie, Zulugula, Ewa88 , kic83, Suszarka, kiniusia270, Nowastaraczka, Clover lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Anniu, fantastycznie 💪 i udaje się Mikołaja w wózku w nocy ululać??
A spadek wagi rewelacja 😍
Irysko gratuluje! Mogę Ci oddac jeszcze z 5 kg.Iryska, Lalia, Clover lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Tak. Dzisiaj zobacze jak to wyglada, bo maz ma nocke i ide pomoc tesciowej. Mowi, ze na noc zasypia w 15 minut a w nocy maks 5/10 minut. A usypianie na piersi potrafilo z godzine trwac. Wczoraj zjadl nawet wode z butli, ale nie wiem czy chce wprowadzac butle na tym etapie.
Irysko gratuluje! Mogę Ci oddac jeszcze z 5 kg.
Świetne wieści Anniu, naprawdę 👌👌👌 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolinaMaria wrote:Moti co u Ciebie? Jak tam rocznica ślubu? Wakacje przełożyliście na inny termin, czy w ogóle nie jedziecie?
Rocznica oki. Dostalam kolczyki zlote, maz dostal peefumy. Wszyscy zadowoleni
Na wakacje nie jedziemy, za granice nie polecimy, a tutaj nie ma pogody by jezdzic. Maz wykorzystuje teraz urlop na remont salonu, a ja dalej mam szkolenie w oracy i urlop dopiero w przyszlym tyg na rehabilitacje Kornelii z oczkami.
Zaraz zaczynamy przedszkole i zlobek i szkole i jiz nie noge sie doczekac 🙊
Matylda dala nam czadu. Ostatnie 2 tygodnie byl ryk, byla niespokojna, biegunka, odparzony tylek i tak w kolko. Ale jest winowajca. 0rawa dolna jedynka wyczuwalna pod palcemjeszcze jej za bardzo nie widze, ale czuje 🙊
Dzis juz byla spokojniejsza na szczeacie.
Ogolnie to dziekuje, ze pytasz! Ciagle zyje w niedoczasie ostatnio...
Z dobrych wiesci to dostalam sie na studia!zaoczna filologia germanska - here we go! Bedzie ciezko, bedzie ostro, ale sobie poradze
Odchidzanke - waga stanela i ani drgnie. Na poczatku wrzesnia mam diabetologa, zobaczymy co powie na to wszystko. Grunt, ze nie tyje z powroten.
A co u Was? Podczytuje Was caly czas 💖Annia, KarolinaMaria, kic83, Suszarka, kiniusia270, Inaa89, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość