Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Leoś
Cudny! Opluty jak Maks 😂💙Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Nowastaraczko, dokładnie tak jak opisała Ounai. Miałam ze sobą fotelik, który położyłam na górę na szafki (zakładam, że przy kamerach nikt go nie ukradnie...). Po wszystkim ubrałam małą na przewijaku, potem ją w fotelik z zabawką, przeszłysmy do przebieralni i szybko się ogarnęłam. Mój narzeczony nie lubi basenu, zwodził mnie mnie od dawna z tym kiedy pójdziemy, więc w końcu stwierdziłam, że co mnie chłop będzie ograniczał i poszłam sama
w ogóle to dawno tam nie byłam, nie potrafiłam wejść przez bramki, otworzyć sobie szafki, pomyliłam brodzik z innym basenem 🤦♀️ matkowe uwstecznienie
Nowastaraczka, kic83, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Dmg cudna wakacyjna Julcia 🥰😘
Ladyo jesteś niesamowicie przepiękna 😍 te włosy, usta 😍 piękna z Was rodzinka 😘
Leoś ale już duży chłopak 🥰 słodziak 😘Ladyo, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Byłam dziś odwieść męża z synem do szpitala bo na dziś mieliśmy planowe przyjęcie a chciałam być przy przyjęciu aby porozmawiać z lekarzem. Siostra została z chłopakami. Nie było mnie w domu od 9 do ok 14. I już tak mi napecznialy cycki, twarde się zrobiły, bolały, mleko samo ciekło. Że niewiem jak ja będę miała odstawiać małego 🙈02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Angie1985 wrote:Cześć dziewczyny dawno mnie nie było. Całujemy was wszystkich z Jagódką.😘😘02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Jagódka zaraz kończy 4 miesiące. Czas pędzi jak szalony. My już po urlopie na morzem, było fajnie.
Adasiu ma wodniaka na jądrze i mamy już skierowanie na operację do szpitala ale terminy są za dwa lata a nie stać nas na prywatny zabieg. Staram się szukać jakiś prywatnych klinik z kontraktem na NFZ może gdzieś się uda.Lalia, Iryska, Nowastaraczka, kic83, Inaa89, Suszarka, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Ewa, ja prałam raz na programie 'delikatne' i byłp ok
Nowastaraczka, Leon jako papież zrobił mi dzień 😂
TM dotarł, na razie zrobiłam tylko zupę. Później byłam sama na basenie z Mati. To był jej pierwszy raz, było całkiem fajnie, myślę o zajęciach dla bobasów od września, o ile są jeszcze miejsca
My też od połowy września zaczynamy zajęcia ☺️O ❤️
Z ❤️ -
No widzicie nie pomyślałam o foteliku a to dobry patent na chwilowe uziemienie (a w sumie sama go wkladam do fotelika i biore do łazienki jak musze skorzystac a nie ma innej opcji) 😋 pewnie i tak samej mi się nie zdarzy isc bo podrozowanie z Leo to jeszcze wieksze wyzwanie ale dobrze wiedziec, dzieki! ❤
Dziekujemy za komplementy 😘 Leos to straszny czaruś, ale gagatek z chochlikami w oczach z niego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2021, 07:59
emdar, kic83, Lalia, Wik89, Clover, Ladyo, dmg111, AgataAgatka lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka
jak się cieszę, że weszłam na forum i nie dość że Leosia to Ciebie (chyba 1-y raz!!!) zobaczyłam!
Jaka Ty śliczna jesteś, zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, ale blask od Ciebie bije! Piękna 😘Nowastaraczka, dmg111, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
[/url]
U nas "mama", "tata", "baba"- babcia wniebowzięta na porządku dziennym 😚
Jak zawołam "chodź zmienimy pieluchę " to przyjdzie.
Macha na dzień dobry, na "papa i do widzenia" 👋
No i moje the best to jak zapytam "gdzie jest Wiki?" to biegnie do jej pokoju i jednym paluszkiem na nią wskazuje 💙Lalia, Suszarka, Clover, Ladyo, Nowastaraczka, dmg111, AgataAgatka, Inaa89, Angie1985, kar_oliv, Ewa88 lubią tę wiadomość
[/url]
Nowastaraczka, cudni jesteście 😍😍😍
Kic, zdolny ten Twój synek 💙 a pisząc że idzie masz na myśli czworaki, prawda? 😅Nowastaraczka, kic83 lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka ja tez chyba pierwszy raz widzę Cię w pełnej okazałości, zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, nie wiem dlaczego ale wyobrażałam sobie Ciebie w ciemnych włosach
Śliczna jesteś! Wyglądasz tak pogodnie ❤️ Leoś oczywiście po mamusi słodziak!
Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Kic brawo dla Maksa,zdolniacha, forumowe ciocie pękają z dumy! Angie fajnie ze się odezwalas, ucałuj Jagódka i Adasia od nas! Przez to ze sama mam Jagódkę w domu to mam sentyment do Twojej
chociaż my na naszà zazwyczaj mówimy Jaga, bo juz za duza na Jagodke
(jej zdaniem oczywiście). Karolina fajnie ze TM juz u Ciebie
jaka zupkę robiła? Polecam „upiększający krem z batatow” nie wiem czy upiększa ale na pewno smakuje 😂 i gratuluje samodzielnej wizyty na basenie
dmg111, kic83, KarolinaMaria, Angie1985 lubią tę wiadomość
-
Hehe, ladyo masz mnie na insta a tam jestem 😋
Dzieki dziewczyny chociaz nie wiem czy to dobrze czy zle ze zburzylam Wasze wyobrazenia 🤣 Leo blond po matce, oczy troche tez a reszta cały ojciec🤷♀️ -
Sztos ze Maksiu sam przychodzi na pieluche bo Leon jak tylko zdejmę starą to ucieka 🙃 a ubieranie ciuchow to dla niego najwieksza kara swiata 😁
Iryska, Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Sztos ze Maksiu sam przychodzi na pieluche bo Leon jak tylko zdejmę starą to ucieka 🙃 a ubieranie ciuchow to dla niego najwieksza kara swiata 😁
Nowastaraczka, Lalia, dmg111, KarolinaMaria, Clover, Zulugula, Ewa88 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Haha u nas to samo, najlepiej z gołym tyłkiem się biega. Ostatnio odkrył że ma peniska, co go przebieram to gmera sobie przy nim 😁
Haha u nas to samo a stary tylko mu mowi zeby sie tam nie bił i nie szczypał bo bedzie zalował 😂Lalia, dmg111, KarolinaMaria, Clover, Iryska lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Sztos ze Maksiu sam przychodzi na pieluche bo Leon jak tylko zdejmę starą to ucieka 🙃 a ubieranie ciuchow to dla niego najwieksza kara swiata 😁
To samo u nas 😂Nowastaraczka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023