Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam pytanie do Was. Jak długo używałyście przewijaka? Bo Pola ostatnio robi coraz większe wygibasy. Przekręca się na brzuch, próbuje usiąść. Zabawianie pomaga tylko na chwilę. Nie wyobrażam sobie zmiany pieluszki z kupą gdzieś indziej np. na macie02.2021 Apolonia 🩷
11.2023 będzie synek 👣 -
Dziewczyny
dziś 21.08 - imieniny Maksa i Wiki 💙❤️🥳
i urodziny mojej mamy 🎂
Pozwoliłam sobie na prosecco 🥂 i już czuję że mnie walnęło po paru łykach 🤦😂Ladyo, Suszarka, Lalia, Ewa88 , AgataAgatka, Ounai, kar_oliv, kiniusia270, Nowastaraczka, emdar, KarolinaMaria, dmg111, Clover, Inaa89, Annia, Wik89, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ladyo, piękni jesteście ❤️ mogę wiedzieć co to za pomadka?
Anniu, cieszę się z dobrych wiadomości, oby tak dalej 😘
kic, udanego świętowania 🥳
Agatka, ja schowałam przewijak bo dwa razy złapałam Igę w locie jak spadała do łóżeczka. Przewijam już głównie na podłodzeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2021, 13:16
Ladyo, kic83, AgataAgatka, Annia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
AgataAgatka wrote:Ja mam pytanie do Was. Jak długo używałyście przewijaka? Bo Pola ostatnio robi coraz większe wygibasy. Przekręca się na brzuch, próbuje usiąść. Zabawianie pomaga tylko na chwilę. Nie wyobrażam sobie zmiany pieluszki z kupą gdzieś indziej np. na macie
-
Ewa88 wrote:Dziewczyny czy któraś prała w pralce ten cały materiał z dostawki chicco? 🤔🤔
Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Ja chyba z 10 razy bo mąż z synem zapaprali magiczną plasteliną a to chyba najgorsza do usunięcia plama, a mieliśmy pożyczony. Nic się nie stało.
Super 😆 pora wyprać i schować 😊Ounai lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Do mnie po ponad 500 dniach wrocila @.
A i Leo zalapal papa/czesc i teraz macha na balkonie jak papiez do tłumówLalia, Zulugula, KarolinaMaria, Ladyo, kic83, Suszarka, dmg111, Ounai, Clover, Inaa89, Annia, kar_oliv, AgataAgatka, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
AgataAgatka wrote:Ja mam pytanie do Was. Jak długo używałyście przewijaka? Bo Pola ostatnio robi coraz większe wygibasy. Przekręca się na brzuch, próbuje usiąść. Zabawianie pomaga tylko na chwilę. Nie wyobrażam sobie zmiany pieluszki z kupą gdzieś indziej np. na macie
Ja w ogóle nie używałam, na macie na podłodze. Albo podkład i na łóżku. A teraz to w biegu gdzie się da 🙉
Przewijak miałam i po miesiącu sprzedałam
O ❤️
Z ❤️ -
Ewa, ja prałam raz na programie 'delikatne' i byłp ok
Nowastaraczka, Leon jako papież zrobił mi dzień 😂
TM dotarł, na razie zrobiłam tylko zupę. Później byłam sama na basenie z Mati. To był jej pierwszy raz, było całkiem fajnie, myślę o zajęciach dla bobasów od września, o ile są jeszcze miejscaNowastaraczka, dmg111, Clover, Annia, Lalia, Ewa88 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Hihi Leon mowi siemeczka ovu- ciotkom
KarolinaMaria, jak ogarnelas przebieranie Matyldzi i siebie na basenie sama? My na termach bylismy rodzinnie i logistyka byla ok ale nie wiem jak przebrac sie samej zeby dziecko nie zwiałoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2021, 07:59
Ounai, kiniusia270, dmg111, kic83, Clover, Ladyo, Inaa89, Annia, kar_oliv, Lalia, Zulugula, Suszarka, asias86 lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Synchro forumowe, mnie też zalało 😭😭😭😭😭
Ja sie zdziwilam bo w sumie Leo ostatnio wiecej cyckowal a mniej stalych posiłkow no ale widac niewystarczajaco :p u mnie na szczescie bardzo skąpo i praktycznie bezboleśnie póki co -
Nowastaraczka wrote:Hihi Leon mowi siemeczka ovu- ciotkom
KarolinaMaria, jak ogarnelas przebieranie Matyldzi i siebie na basenie sama? My na termach bylismy rodzinnie i logistyka byla ok ale nie wiem jak przebrac sie samej zeby dziecko nie zwiało
Marta wstaje w nocy równo co 3h i też bylam zdziwiona że 🐵 przyszła
A Leoś jest po prostu prześliczny 😍KarolinaMaria, Nowastaraczka lubią tę wiadomość