Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaMaria wrote:Eni, tak na sto procent doszłam do tego obserwując taki jeden profil na insta, czyli jakieś 3 miesiące temu 😂
Chyba obserwujemy ten sam profil 😅 skłaniam sie ku terapii, ale jeszcze nie jestem gotowa. Powoli czytam ksiazke o osobach wwo, tez mysle ze to moja cecha i wcale mi to nie ulatwia zyciaKarolinaMaria lubi tę wiadomość
🔸28 lat
-
Cześć Mamusie
wczoraj padłam o 22 a Wy od tej pory chyba 4 strony naprodukowalyscie, jak za starych dobrych czasów
Amelka dziś kończy 3 miesiące, ja się pytam kiedy to minęło??? Przecież dopiero była taka malutka!!! Potem zrobię jakaś sesje
a ja się nie chwaliłam ale uwaga wchodzę w swoje spodnie sprzed ciazy 😍 wiadomo, jeszcE trochę kg trzeba zrzucić ale to taki mój mały sukces! Miłego dnia dziewczynki, fajnie ze jesteście ❤️
kiniusia270, Nowastaraczka, emdar, Zulugula, Lalia, SzalonaOna, Ounai, Ewa88 , kar_oliv, Inaa89, Suszarka, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Chyba obserwujemy ten sam profil 😅 skłaniam sie ku terapii, ale jeszcze nie jestem gotowa. Powoli czytam ksiazke o osobach wwo, tez mysle ze to moja cecha i wcale mi to nie ulatwia zycia
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
kic83 wrote:A właśnie dziewczyny propo kataru to wkurzał mnie już ten katarek plus i walka z odkurzaczem więc kupiłam Novama Pingo elektryczny aspirator do nosa i jest mega!
Szybki, cichy, sprawny i ma też jakieś melodyjki zachęcające dziecko (można je wyłączyć). Maks przed nim nie ucieka i jest idealny na cieknący katar.
Jakby co nikt mi za reklamę nie zapłacił 😂
My go mamy od noworodzia i niestety leo juz sie pokapowal o co chodzi i nie daje sobie wyciagnac🙄 -
Na Olka też bardzo działa to, że widzi kota. Ostatnio nie zdążyłam w porę zareagować i złapał naszą kotkę za ogon 🙈 On wprawdzie jeszcze nie raczkuje, ale już całkiem sprawnie się przemieszcza, głównie tyłem. Najpierw sobie obiera jakiś cel, później się tyłem do niego ustawia i odpycha się rączkami, w ten sposób się przemieszczając. Co jakiś czas się obraca i sprawdza, czy daleko jeszcze 😂 A czasem wścieka się, że nie może pójść przodem. No cyrk 😁
Lalia lubi tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Herbatko a rajstopki z hm to dla mnie magia. Miejsce na stopki malutkie, a rozmiar 62/68 Malwi nosi tych rajstopek, tyle ze piętkę ma w polowie stopki. A spodnie nosi 74/80.
Nie wiem, czy ni3 będą za małe:P -
ZielonaHerbata wrote:U nas dzień rozpoczął się o 5:30😥
Nic na ten katar nie pomaga. Ani Nasivin,ani Isonasin I odkurzacz przed snem plus plasterek Aromactiv. I tak cały nos przytkany i pobudki co 1,5h.
Dziś spróbuje tak jak Zulu zrobić czosnek night 😁
U nas bylo spanie moje na siedzaco z Leosiem na klacie, (teraz drzemka to samo) bo jak lezy normalnie to go przytyka i płaczeteż zrobię czosnek night, oby pomogło ❤
ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj u nas od rana szpagaty 🤣
(..)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2021, 09:34
Zulugula, KarolinaMaria, Nowastaraczka, Lalia, kiniusia270, SzalonaOna, Ladyo, Maminka89, Annia, emdar, Ewa88 , Inga28, kar_oliv, Ounai, Suszarka, Inaa89, kic83, Belie, dmg111, asias86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Gagatko, piękne to zapisywanie za co jesteś wdzięczna 😍
Zulu, przynajmniej żaden wampir do Was nie wleci 😂
U nas pobudka po 7, ale jestem chyba w jakimś deficycie, bo czuję się jakbym w środku nocy wstała 🥴Lalia, Inaa89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Tymek też ma swoje śmieszne minki czasem . A najlepsze są jego odgłosy na widok jedzenia 😅 ryczy jak lew atakujący przynętę 🤣 i cały się trzęsie 😅 on jest takim łakomczuchem że koniec. Już wie że antilop to krzeselko do jedzenia. I jak go wsadzam to już zaczyna swój odgłos walki mamooo daj mi jeść 😉
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:Od razu mówię, że po czosnku katar nie przeszedl ale na pewno lepiej się oddychalo w nocy, zarowno Tomciowi jak i mi, bo ja byłam tak przytkana, że musiałam smarkać co 40 sekund, a przy czosneczku super 😁 jeszcze raz dzięki Anetka. Calkiem zapomniałam o gałganku aliny.
Niestety po niczym nie przejdzie podejrzewam ale najwazniejsze zeby ulżyc i maluch coś pospał bo wiadome w dzien tez mu dokucza i wymeczony❤ -
Annia wrote:2.10 to sobota.
Wiec wracamy tylko na piatek a pozniej weekendzik.
Też wracam 1.10 do pracy.
My 20.09 zaczynamy adaptacje z niania. I tez sie denerwuje jak to bedzie!
Kinusia, dobrze, ze ten kosz jest szczelny i nie ma szansy, zeby Stanley go wywalił.
Gustaw polubił basen piłeczkowy widze.
Gagatko, ja znam ta metodę i też zapisuję ale sukcesy.
Usg też miałam ok 3 miesiące temu. U mnie na szczęście czysto.
Rozmawiałam z cdl. Odstawiam dzienne karmienia. Mam co kilka dni redukować jedno. Nocnych powiedziała że teraz absolutnie nie odstawiać skoro młoda zaczyna żłobek. Najwcześniej za 3 miesiące bo to byłoby za duże przeżycie dla niej.Gagatka lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Nowastaraczka wrote:U nas bylo spanie moje na siedzaco z Leosiem na klacie, (teraz drzemka to samo) bo jak lezy normalnie to go przytyka i płacze
też zrobię czosnek night, oby pomogło ❤