Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Od razu mówię, że po czosnku katar nie przeszedl ale na pewno lepiej się oddychalo w nocy, zarowno Tomciowi jak i mi, bo ja byłam tak przytkana, że musiałam smarkać co 40 sekund, a przy czosneczku super 😁 jeszcze raz dzięki Anetka. Calkiem zapomniałam o gałganku aliny.
w ogóle uwielbiam czosnek, z mężem robimy sobie czasami czosnkowe piątki
masło czosnkowe z główki czosnku, bagietka i jemy tego tyle że pewnie później przez tydzień smierdzimy czosnkiem
Nowastaraczka, emdar, Ania81, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Jakiś czas któraś z Was pisała o kursie odstawienia u Hafiji, wtedy pisałam że nie wezme udziału bp wkurza mnie jest laktoterror, natomiast zapisałam się na edycje wrześniową.
Czy w końcu brałyście w tym udział? -
3 miesięczna Melcia pozdrawia ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2021, 22:26
Zulugula, Maminka89, Annia, Ewa88 , kiniusia270, Nowastaraczka, KarolinaMaria, SzalonaOna, Ounai, kar_oliv, Lalia, Inaa89, Suszarka, Clover, emdar, Enigvaa, Gagatka, Ania81, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Gałganek jest super
masło czosnkowe z główki czosnku, bagietka i jemy tego tyle że pewnie później przez tydzień smierdzimy czosnkiem
Suszarka, Clover, emdar, Anet.kaa, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ja co do odstawiania to powiem tak. Franka odstawiłam dosłownie z dnia na dzień ale u nas nie było problemu z przejsciem na mm bo Franek dostawał na wieczór raz dziennie butelkę z Jasiem mam,nadzieję że uda mi się podbnie bo też go dokarmiam a cycki no bolały ale odciagałam do momentu ulgi i dało się przeżyćDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Anet.kaa wrote:Gałganek jest super
Mam wampira w domu 😂.
KarolinaMaria, Annia, Suszarka, Clover, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Jakiś czas któraś z Was pisała o kursie odstawienia u Hafiji, wtedy pisałam że nie wezme udziału bp wkurza mnie jest laktoterror, natomiast zapisałam się na edycje wrześniową.
Czy w końcu brałyście w tym udział?KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ladyo wrote:Zostań moja zona!!!! Czosnkowe piątki coś pięknego ❤️
Ladyo, ZielonaHerbata, Clover, emdar, Anet.kaa, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyDziewczyny, polecam Wam ta ksiazke. Ta ksiazka obala mit idealnej matki. Opisane sa rozne historie, roznych matek w roznych zwiazkach. Lacznie z tym, ze dziecko spada komus kilka razy w zyciu. Ale wszystko opisane jest przezebawnie. Jednak puenta gra tu role glowna - kazda z nas jest idealna matka dla wlasnego dziecka 💖
Wiec jesli chcecie sie posmiac i dowartosciowac, bo nie tylko my popelbiamy bledy - polecam
Suszarka, Clover, emdar, Nowastaraczka, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Aneta, ja rozważałam jak miałam chwilę kryzysu. Teraz widzę, że RD idzie nam na tyle dobrze, że nie obawiam się powrotu do pracy w grudniu na 7h, do roku i tak będę karmić, bo nie mam opcji MM. Daj znać po jak było.
Anet.kaa lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Lalia z tych zabawnych rzeczy to moja oczywiście puszcza brrrr ustami jak jakaś maszyna, kładzie głowę na kocyku i wyciera się o niego buzia w prawo i lewo tak najęcie 😁 Przystawia język na podniebienie i robi takie coś jak się pokazuje jak robi koń ale nie te ihaaa tylko te takie cmokanie 😁 Przystawia zabawki do ust i robi językiem - blebleblee i też mówi - nieee. Albo nas woła mówiąc - A! A! A! Chcesz gdzieś iść a ona - A!! (Wracaj 🤣 ). Przytyka mały paluszek do każdej dziurki, w piłce, zabawce itp. w bboxie wkłada go do słomki i chlapie dookoła taką ma zabawę 🤣 I czołga się za moimi kapciami, nie wiem czemu sobie je upatrzyła ale to lepsze niż jakakolwiek zabawka. Aaa i jak mąż robi kawę to ona szaleje tak się cieszy jak na dragach, podnosi się na rękach żeby widzieć więcej z maty, jak dźwięk ekspresu, pary słyszy itp. nawet z innego pokoju to ma humor nie z tej ziemi 😁 Ostatnio została słuchaczka Spotify i słucha ciągle płyty Malumy i Billie Eilish 🤣🤣🤣🤣
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i formalnie... Dostalam sie na studia. Zlozylam komplet dokumentow i dzis padla decyzja ostateczna
takze... Pazdzierniku - witaj 🥳
Zulugula, Clover, Maminka89, emdar, kar_oliv, Ewa88 , Suszarka, Enigvaa, Anet.kaa, Gagatka, kiniusia270, Lalia, Ounai, Ania81, Nowastaraczka, kic83, Belie, dmg111 lubią tę wiadomość