Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladyo najlepszego dla Amelci 😍
Mala elegancka księżniczka 😘😘
No i oczywiście gratki dla Cb za wejście w spodnie sprzed ciąży 😉 jeszcze troszkę i osiągniesz swój cel 😉 a do jakiej wagi zmierzasz?Ladyo lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Anet.kaa wrote:Jakiś czas któraś z Was pisała o kursie odstawienia u Hafiji, wtedy pisałam że nie wezme udziału bp wkurza mnie jest laktoterror, natomiast zapisałam się na edycje wrześniową.
Czy w końcu brałyście w tym udział?KarolinaMaria, Annia lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Zulugula wrote:O matko Clover czy to bezpieczne?🙉
Zulugula, Iryska, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ze śmiesznych rzeczy to Amelka ma taką umiejetność ze jak tylko zamkną się za mną drzwi od domu to się budzi i wpada w krzyk 😂 oczywiście taki żarcik ze to śmieszne, bo tatusiowi wtedy do śmiechu nie jest 😂 Ina moja wymarzona waga w której czułam się najlepiej to 65 kg
ale jak będzie 67 to tez będę się cieszyć
Suszarka, Inaa89, Lalia lubią tę wiadomość
-
My z mężem też jesteśmy #teamczosnek i #teamcebula 😂 Do tego stopnia, że kiedy byliśmy w Grecji na podróży poślubnej to codziennie na śniadanie jedliśmy krążki cebulowe. Normalnie prawdziwe z nas Polaki Cebulaki 😂😂
Ladyo, Suszarka, Ania81, SzalonaOna, kic83, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Ladyo, Amelia ma juz gotowa stylowe na Boze Narodzenie.
W ogole co do powrotu do pracy mam takie przemyślenia, ze w sumie slabe jest to, ze wracamy do pracy i zostaiwamy dzieci wtedy kiedy one zaczynaja nas swiadomie potrzebowac... W sensie taki 3 miesieczniak potrzebuje tak instynktownie, nieswiadomie, a takie nasze maluchy 12/13 miesieczne zaczynaja byc swiadome, ze chca do mamy.Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi.
Ladyo, Ounai lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dzień dobry!
Nie wiem czy to przypadek, czy wynik dobrego opanowania czworakowania wczoraj, czy fakt że Iga spala na brzuchu, ale noc była nie najgorsza. Chyba tylko 5 pobudek, w tym o 6:10 i 7:30. Ostatecznie wstała o 8:30! Czuję się wyspana, dziwne uczucie 😂
Narobiłyście mi ochoty na zapiekanki z pieczarkami, no cóż, trzeba będzie zrobić i zjeść 🤤 pogoda jest tak jesienna że cały dzień tylko sobie zaparzam kolejne herbaty. Zaraz kończę sprzątać dom i będę się relaksować 😁
Ladyo, wszystkiego dobrego dla Amelci i gratulacje dla Ciebie ❤️ a jak Wam idzie fizjoterapia?
Anniu, odnośnie powrotu do pracy masz 100% racji. Chociaż moja koleżanka była w takiej sytuacji, że musiała oddać do żłobka półroczne dziecko (kończyła się jej umowa i dostała wybór: albo wraca już albo wylatuje na amen), i ja sobie tego nie wyobrażam jeszcze bardziej 😶 ale wiadomo że wszystko zależy od sytuacji w której się znajdujemy. Moja przyjaciółka twierdzi że nie wyobraża sobie oddać dziecka do żłobka, ale ma możliwość żeby jej dzieci pilnowała mama. Powiedziałam jej że gdyby nie miała babci do dyspozycji, a sytuacja np. finansowa byłaby kiepska, to by oddała, bo nie miałaby wyjścia - przyznała mi rację. Niełatwe to wszystkoAnnia, Ladyo, emdar, Inaa89, Ania81, Clover lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Aniu a dlaczego wracasz na nadgodziny? Czyli ile gpdzin bedziesz pracować?
My mamy plan abym wykorzystała 2 miesiące urlopu czyli do końca stycznia + 3 miesiące pójde na wywowawczy i wróce od maja. Choć teraz jak tam myślę to wrócę gdy zacznie się lepsza pogoda... co prawda praca ma być HO ale pewnie będzie mi i tak smutno
-
Ladyo wrote:Zostań moja zona!!!! Czosnkowe piątki coś pięknego ❤️
dziś stary wybiera się do kolegów i chyba sama sobie zrobię czosnkową imprezkę
mam jeszcze czocha z ogródka od taty, mam wrażenie że ma.potrójną moc
Amelcia cudna ❤Ladyo, Nowastaraczka, Zulugula, Inaa89, Suszarka, Lalia, Ania81, kic83, Clover, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość