Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrzucam na chwilkę siebie po Zanzi! Fajnie było się zrelaksować ❤️ Oczywiście proste tylko na chwile
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2021, 20:16
Inaa89, Ania81, KarolinaMaria, kiniusia270, Zulugula, emdar, Wik89, Annia, Clover, kic83, Lalia, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLadyo wrote:A coś się dzieje z Juliankiem? Jeśli tak to ja tez z całej siły trzymam kciuki ❤️
Ulaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Jak dziś Kornela na rehabilitacji?
U mnie starszaki poszli właśnie sami do fryzjera, chodzimy stałe do takiego salonu gdzie pracuje męża kolega więc śmiało mogę ich samych puszczać. A popołudniu idzie mąż z Olkiem 😉
Wszystkiego naj dla Matyldzi! Buziak od cioci 😘😘Inaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlaa zdrowia dla Julianka❤️. Niech szybko zdrowie je nasz silny chlopczyk.
Anetko Pola jest slodziutka pieknosc.
Ounai piekna z was rodzinka, zycze udanych wakacji.
Emdar odpuscilam, a tu wczoraj tesciowa nam powiedziala, ze siostra meza obrobila naszym dzieciom tylek. (lagodnie mowiac, bo nie chcialy spac w tym samym pokoju co jej corka, bo moj syn powiedzial, ze nie chce dac jej swego tableta..itd)
Maz sie wsiekl, a mi sie noz w kieszeni otworzyl(zadnego nie nosze). Normalnie porazka, swego nie widzi a o cudzych gada.
Wazne ze sa. Daleko, i nie odwiedzamy sie czestoUlaa lubi tę wiadomość
-
Ulaa, pomodlę się dziś za Julianka❤ Dużo zdrowia dla Was🫂
Ladyo, jak to mówią "ładnemu we wszystkim ładnie"🥰
Ania81, co za ludzie....🤦♀️
Asias86, my też jutro start żłobka. Ja - póki co- mam luz. A gdzie Wy się dostaliście? Ty od kiedy do pracy wracasz?
Kic, Maks idzie z zębami jak burza 🤭😘
My po ustaleniach na Chrzest, wydaje się że wszystko ok,ale okaże się w tzw." praniu"🙂
Wik89, Ladyo, Lalia, Ania81, Ulaa, kic83, Suszarka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Kicku, no pieknie, moze Zulu ma racje co do przyszlosci zawodowej Maksa 😀 dobry zawod 😀
Motylku, wszystkiego dobrego dla Matyldy z okazji 10 miesiecy 😀🥳
Emdar i inne warszawianki, nie chce mieszac, ale nie wolicie w tygodniu sie spotkac? Ja w prawie kazdy weekend wyjezdzamw ten akurat jestem
ale 11-12 mnie nie bedzie, wypadl mi wlasnie wyjazd rodzinny
Ounai, super, udanych wakacji!
Annia, powodzenia z zakupem mieszkania! My ciagle szukamy, liczymy na jakas „perelke”, ale to chyba sie nie wydarzy i trzeba bedzie brac co jest… choc az tak nam sie nie spieszy, wiec nie chce tez kupowac byle czego. Nielatwo podjac decyzje, a szukanie mieszkania jest czasochlonne. Wiec fajnie, ze juz wybraliscie
Annia, SzalonaOna, kic83 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Widze, ze rozmawialyscie o adaptacji. U nas pierwszy tydzien jest co do zasady z rodzicem, choc nie wiem dokladnie jak to wyglada, moze tez zalezy od potrzeb dziecka. Ale dyrektorka mowila, zeby sobie zarezerwowac te pierwsze piec dni na adaptowanie dzieckaII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ula, wysyłam ogrom siły i modlitwy dla Juleczka!! 💙 Wierzę, że lada dzień będzie poprawa i już niedługo starsi bracia będą się wykłócać czyja kolej trzymania braciszka na rękach 💙
Zulu, jak tak jak Nowastaraczka użyłam zwykłej kaszy manny, takiej z Biedry 😅
Asia, Emdar dajcie znać jutro jak Wasze maluchy w żłobku ✊✊✊
Kic, u nas jak na razie 3 zęby 😂 więc Maks jest niesamowity! 🤩 Kacperek od Doomi go chyba goni 😁Ulaa, emdar, kic83 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, Olek na 99% nie pójdzie do żłobka, ale z ciekawości poczytałam o rekrutacji do przedszkola, bo ja będę chciała go dać jak skończy 2,5 roku (od czerwca 2023), czyli rocznikowo 3 lata (3 skończy w grudniu 2023).
I nie wiem czy ja to dobrze zrozumiałam, ale w moim mieście dziecko ma zagwarantowane miejsce w przedszkolu?? Czy w każdym mieście tak jest??
I czy to znaczy, że skoro na osiedlu mam dwa przedszkola, to do jednego z nich będą musieli Olka przyjąć czy to tak nie działa 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2021, 16:37
-
Ladyo, pięknie wygladasz, goracka mamacita z Ciebie!
Kic, jak remont mieszkania? Kiedy sie przenosicie?
Wik, jest jeden haczyk, termin przekazania mieszkania dopiero w przyszlym roku, bo wlasciciele koncza budowe domu.
Ulaa, juz pisalam, ale jeszcze raz, duzo zdrowia dla Juliana!Ladyo, Ulaa lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023