Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamy 8-y ząb! 🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷
Kto da więcej? 😂Zulugula, Annia, Enigvaa, Maminka89, emdar, Ladyo, Clover, KarolinaMaria, Suszarka, Inaa89, Ewa88 , Nowastaraczka, Lalia, kiniusia270, asias86, Ania81, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Motyl najlepszego dla Matyldy 🤓.
Anniu gratuluję mieszkania.
Kic Maks to szaleje z ząbkami. Mój ma tylko 2 i nie widzę żeby kolejne chciały wychodzić 🙈.
Mamusie grudniowych dzieci, które będą chciały robić sesje na roczek. Będziecie chciały taką świąteczną sesję czy bardziej roczkowa?kic83, Annia, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Motylku, wszystkiego najlepszego dla Matyldy! 🎈 Jeszcze dwa miesiące i będzie miała roczek 🤩
Ladyo, udanej wizyty u fryzjera! Pochwal się później efektami 😁
Annia, super, że podpisujecie umowę - gratulacje! 🏠
Kicku, Maks idzie jak burza z tymi ząbkami 🤩Annia, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Kic, Iga wyprodukowała 6 zębów, tak więc ma 2 miesiące żeby dogonić Maksa 😂 gratulacje, ma już chłopak czym gryźć!
Ladyo, miłego Zanzibaru ❤️
Anniu, gratulacje z okazji umowy, świetna wiadomość 🤗
Wszystkiego najlepszego dla Polci i Matyldy 😘Annia, kic83 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zaglądam czasem i do Was kochane!
W tej chwili malutki jest stabilny, stan w dalszym ciągu jest ciężki i wymaga pomocy respiratora. Jest poddany częściowej wentylacji mechanicznej, co oznacza, że trochę oddycha za niego maszyna, a trochę on sam 🙏
Obniżyli poziom tlenu na 65% i dobrze sobie radzi, saturację ma na poziomie 99-100% więc super!
Reaguje na nasz dotyk, wczoraj poruszał rączką, nóżką, lekko się uśmiechał i próbował ssać rurkę intubacyjną 😍
To oznaka, że zdrowieje ❤️ i że leczenie działa 🙏
Ja jeszcze jestem w szpitalu, ale powoli będę przymierzać się do wyjścia, bo w domku czekają na mnie starsze dzieci. Jest to okropnie trudna dla mnie decyzja, bo nie chcę zostawiać Julka tutaj samego, a z drugiej strony chłopcy w domu też potrzebują mamy 😔
Jak tylko będę wiedziała, że Julianek z dnia na dzień ma się lepiej, to odważę się i wyjdę do domu.
Będę mogła do niego przyjeżdżać codziennie na kilka godzin. Odciągam mleczko dla niego i mam typowy nawał w tej chwili..
Ale myślę, że lada dzień się uspokoi.
Pocieszam się, że mam na prawdę sporo mleka jak na to, że ani przez chwilę maluszek nie ciągną bezpośrednio pokarmu z piersi 💪
Dziękuję Wam za ciepłe myśli i słowa, każde kciuki, każda modlitwa jest na wagę złota i bardzo mi pomaga psychicznie 🙏SzalonaOna, asias86, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulu , tez dzis robiłam i wyszły spoko! Leoś niejadek wsunał około 2 wiec jak na niego to wow. Dorosłym też posmakowały. Ja uzylam zwyklej kaszy manny i wyszly okejka.
Lalia lubi tę wiadomość
-
Ulaa ogromne kciuki ✊ musi być dobrze! Wiec co czujesz, bo byłam w takiej samej sytuacji jak Ty. W domu dzieci, Tymek miesiąc w szpitalu na intensywnej. Mnie wypuścili już po 3 dobie do domu, nawet nie mogłam zostać dłużej w szpitalu, ale też każdego dnia przyjeżdżaliśmy z mężem, czasem nawet mieliśmy pozwolone tylko co 2 dzień i to było najgorsze. Ale dasz radę, a Julianek to napewno silny chłopak I wyjdzie z tego! 😘😘 mąż może do niego przyjeżdżać?
Ulaa lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
SzalonaOna wrote:Ja wlaanie jestem na rehabilitacji z Kornela. Pozniej wracamy, na 15 adaptacja Matyldy w zlobku i pozegnanie Kornelki ze zlobkiem.
A mezczyzni dzis fryzjer na 15.30
Moja mala Matylda konczy dzis 10 mcy 💖 nie wiem kiedy co i jak. Dopiero sie urodzilw 😭 pozniej wrrzuce fotkr!
U mnie starszaki poszli właśnie sami do fryzjera, chodzimy stałe do takiego salonu gdzie pracuje męża kolega więc śmiało mogę ich samych puszczać. A popołudniu idzie mąż z Olkiem 😉
Wszystkiego naj dla Matyldzi! Buziak od cioci 😘😘SzalonaOna lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰