Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetko
jaka Pola do Ciebie jest podobna! Śliczna 😍Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Polcia ❤ a ostatnio tak myslalam jak opisywalas swoj poród... akurat my wtedy jechalismy na badania serduszka Leosia i mi tak zapadło w pamięć jak czytałam relację po drodze ❤
-
Zulu u nas w żłobkach nie ma adaptacji z rodzicami i szczerze jako opiekunka pracująca w żłobku nie uważam aby było to coś złego chociażby że względu na inne dzieci które patrzylyby na to że z jednym dzieckiem jest mama to dlaczego teraz z nim nie może być też. U nas adaptacje są po 1-2 dziennie i tak stopniowo się zwiększa. Choć są też dzieci które startują odrazu na cały dzień i mam wrażenie że lepiej wtedy znasza adaptacje jak te zostające na 1h, ale to może moje odczucia tylko.
Ja chciałam aby Tymek poszedł do żłobka tam gdzie pracuje, i myślałam że nie będzie z tym problemu, a tu wczoraj pojechałam zawieść kartę zgłoszenia itp a oni mi mówią że najwcześniej może przyjść od września przyszłego roku bo maja takie listy rezerwowe że koniec 😯 a też wracam do pracy od stycznia. No nic będę kombinować, albo pójdzie poprostu do innego też bardzo fajnego którego znam, bo miałam tam praktyki wiec głową będzie spokojna. A miejsce dzwoniłam będzie od stycznia 😉Zulugula, emdar lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ja już spijam kawkę i zajadam owsianke. Zaraz odprowadzę chłopców do przedszkola. Dziś ostatni dzień Olka bo od jutra zaczyna szkole, on wydaje mi się jeszcze takim okruszkiem drobnym a tu już do szkoły... 😟
A na 8.40 pędzę z Tymkiem na szczepienie. Potem na 11 że starszym na ćwiczenia. Jak zwykle dzień zalatany 😉
Później muszę naszykować ubrania chłopakom na rozpoczęcie roku i poprasowac.Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Śliczna Polcia 🥰
Dziewczyny które mają thermomixa, co polecacie na początek rozszerzania diety ?
W ogóle to na początek od razu dawałyścke kawałki, czy najpierw papki ? -
Hej mamasity
dzisiaj wybieram się na Zanzibar ❤️ 3/4 godziny sama! Farbowanie, podcięcie i regeneracja
trochę się stresuje jak Amelka da rade ale do pomocy tatusiowi będzie teściowa. Zulu, Ina jestem zaskoczona se nawet w prywatnym żłobku trzeba tyle czekać! Co do adaptacji to u nas tez jest taka jak piszecie ze w jeden dzień 2 h itp. Taka jak u Emdar to marzenie. Teraz koleżanka daje syna do przedszkola to powiedzieli ze nie ma w ogóle adaptacji bo covid 😂 wymówka na wszystko! Anetko Polcia piękna, cała mamusia ❤️
emdar, Lalia, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa o.Poli
Najlepsze jest to, że jak ktoś nie zna mojego męża to widzi podobieństwo do mnie, ale jak zna mojego męża to Pola jest jego.kopią
Teściowa za każdym razem, serio za każdym mówi mi "Anetkooo, jak mi się czas cofnął, jak ona mi przypomina Piotrusia, ona nawet płacze jak Piotruś" 🙄😖 -
Anetko, Pola faktycznie Twoja kopia ❤Piękne jestescie!
Ladyo, Udanego Zanzibaru 🏖❤
Dziewczyny, ja też byłam w szoku z tymi prywatnymi żłobkami. Także dziewczyny maluszków chcące oddać za jakiś czas do żłobka, im wcześniej zajmiecie się tematem tym mniej stresu potem.
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ja wpisałam Matyldę na listę kolejkową państwowego żłobka jak miała miesiąc. W moim mieście są tylko 3 państwowe żlobki, ja zapisałam ją do jednego, bo jest blisko. Nabór jest ciągły, ale wiadomo, że w trakcie roku zwalniają się tylko pojedyncze miejsca, najwięcej zwalnia się we wrześniu, jak starszaki odchodzą do pkola. Co 3 miesiące muszę potwierdzać telefonicznie, że nadal jesteśmy zainteresowani. Obecnie Mati jest na 37 miejscu listy rezerwowej ;P daje to realną szansę, że dostanie się we wrześniu 2022. Prywatne trzeba zaklepywać z półrocznym wyprzedzeniem. Te w centrum nawet z rocznym ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2021, 09:28
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm