X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Annia Autorytet

Wysłany: 6 września 2021, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarko dużo zdrowia dla Iguni i trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte!

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 6 września 2021, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2021, 14:02

Lalia, KarolinaMaria, Ladyo, Ewa88 , Ania81, Iryska, Maminka89, Inaa89, Nowastaraczka, Clover, Wik89, kar_oliv lubią tę wiadomość

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2021, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarko duzo zdrowka dla Igi. Oby jak najszybciej wrocil do zdrowka

• Zulugula Autorytet

Wysłany: 6 września 2021, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 6 września 2021, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    Ladyo podzielam zdanie Karoliny co do Twojego męża:) a Wy babeczki wszystkie 3 jestescie super🤘

Malwi królowa na tronie 😀

Clover, identyko!! Najlepsze takie porownania sa. Okazuje się, że moj syn tez jednak jest do mnie podobny, mam zdjęcie jak mialam rok i buzia cała moja 😎 tylko kolory nie te😀

Dziś Tomek pobił rekord w siedzeniu, 3minuty az wytrzymał zanim mu się znudziło 😂 to były dziwne 3minuty, taka cisza😂 przegladal sobie książeczkę

Zulu, leje w głos hahaha 🤣🤣🤣 "dziwne 3 minuty" hahaha 🤣🤣🤣

KarolinaMaria, Ania81, Zulugula, Clover lubią tę wiadomość

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • Ewa88 Autorytet

Wysłany: 6 września 2021, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarko zdrówka dla Igi 😘😘

Zulu, u nas dokładnie to samo 😄 3 minuty siedzenia to dziwne i podejrzane 😆 nieraz zastanawiam się czy młoda z tego kiedyś wyrośnie i czy nie ma adhd czy coś w tym stylu... Szczególnie jak widzę dzieci znajomych które potrafią siedzieć i się bawić pół godziny albo i dłużej... Czasami mnie to serio martwi 🤔

Dzięki za wasze rady, muszę zamówić jakieś dobre skarpety antypoślizgowe 😊

Zulugula lubi tę wiadomość

12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
    11.2024 staramy się o rodzeństwo
  • Maminka89 Autorytet

Wysłany: 6 września 2021, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też wczoraj pierwszy raz Jaśko usiadł i bawił się. Oczywiście przy Tatusiu zrobił to i od tamtej pory już nie usiadł 😂. On woli na kolanach siedzieć niż na pupie 😂. I od 2 dni mówi tata😍.
    Mówię do niego powiedz mama a on tata 🙈.

Lalia, Zulugula, Clover, Ania81, kar_oliv lubią tę wiadomość

mhsv2n0agptpbs6g.png
  • Iryska Autorytet

Wysłany: 6 września 2021, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    Ladyo podzielam zdanie Karoliny co do Twojego męża:) a Wy babeczki wszystkie 3 jestescie super🤘

Malwi królowa na tronie 😀

Clover, identyko!! Najlepsze takie porownania sa. Okazuje się, że moj syn tez jednak jest do mnie podobny, mam zdjęcie jak mialam rok i buzia cała moja 😎 tylko kolory nie te😀

Dziś Tomek pobił rekord w siedzeniu, 3minuty az wytrzymał zanim mu się znudziło 😂 to były dziwne 3minuty, taka cisza😂 przegladal sobie książeczkę
    Haha, co będzie siedział, ruch to zdrowie.
    Michałek siada czasem z czworaków ale tak boczkiem jeszcze, że podpiera się ręką, wytrzyma przez 5 sekund. Chciałam zrobić zdjęcie, ale zanim włączę aparat, on już jest w drugim końcu pokoju😁

Zulugula, Clover, Ania81, Wik89 lubią tę wiadomość

12.10.2020 ❤️
    14.05.2024 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2021, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze tez nie ulezy (bo jeszcze nie siedzi) 5 minut, wiecznie w ruchu. Wszedzie sie czolga. Wszystko musi sprobowac🤦‍♀️😂https://media.tenor.com/images/15ccdab7a745ed4dc1c86654ef8e877f/tenor.gif

Iryska, Inaa89 lubią tę wiadomość

• Suszarka Autorytet

Wysłany: 6 września 2021, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś

Na wizycie wszystko ok. Ciąża jest dwa dni młodsza względem OM ale to by się nawet zgadzało z tym kiedy zaczęły wychodzić testy. Lekarka powiedziała że blizna trochę cienka ale mam się tym nie przejmować. Użyła sformułowania "może będzie dobrze" i trochę mi to siedzi w głowie teraz... Będę mieć cięcie na 100%.

Lekarka zaczęła wypytywać o poród i wszystko mi się przypomniało, popłakałam się w aucie. A po powrocie powiedzieliśmy moim rodzicom i zareagowali zupełnie bez emocji, jakbym im powiedziała "kupiłam kilo cytryn"... Wiem że się domyślali, jak powiedzieliśmy o pierwszej ciąży to też nie było jakiś fajerwerków...nie padło dzisiaj nawet żadne 'gratulacje'. Więc mi przykro i płaczę znów, choć wiem że na pewno się cieszą tylko tego nie okazują...ehhh.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2021, 12:02

KarolinaMaria, SzalonaOna, Ulaa, Iryska, Maminka89, asias86, Ewa88 , Annia, Ladyo, Ania81, LaBellePerle, Meggi110818, kic83, kar_oliv, Clover lubią tę wiadomość

Iga ❤️ 7.01.2021
    Jagoda ❤️ 7.04.2022
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 6 września 2021, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszareczko, śliczny kropeczek ❤️

Myślę że gdyby ciąża była w jakikolwiek sposób zagrożona, to lekarka na sto procent by Ci o tym powiedziała! Więc się nie przejmuj, bo wszystko jest ok 😘

A co do rodziców, to może po prostu się martwią? Iga jest malutka, budujecie dom, a z ich strony nie możecie liczyć na zbyt dużą pomoc. Myślę że cieszyć się bardzo cieszą, tylko jak to rodzice, skupili się na zmartwieniach. Głowa do góry!

Suszarka lubi tę wiadomość

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2021, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarrko - raz jeszcze gratuluje kropeczka lib kropeczki 💖 nie martw sie, wszyatko bedzienidealnie!

• Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2021, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarko, zdrówka dla Igusi oraz dużo siły dla Ciebie. Gratuluję małego kropusia 😍. Lekarze zawsze tak mówią, aby później nie mieć do nich pretensji gdyby jednak coś się stało (tfu tfu).
    Rodzice tak jak Lalia pisze, i na pewno się cieszą :)

Clover, faktycznie jesteście z Olkiem kopiaki, tzn Oluś jest Twoją kopią :)

Ladyo, jesteście piękne! Również jestem fanką Twojej urody 😍 a córka wygląda jak Twoja siostra!

Zulu, Pola też nie wiem czy usiedzu gdzieś 3 min, ciągle tylko kręci się jak ten Wirek Świrek.
    My do jakiego lekarza nie pójdziemy to słysze "oooo Polka to jest ogień" "jaka ona ruchliwa" "widać, że ma charakterek" Na począrku myślałam, że to takie gadanie, ale u kogo byśmy nie byli to tak nam mówi!
    Typowy Wirek Świrek ☄🔥🌪

W kwestii oszczędzania to ja jestem średnio w tym dobra, u nas mąż jest finansowo bardziej odpowiedzialny i odkłada. Muszę przyłożyc się do Waszych rad i zacząć znowu coś odkładać. Też wydaje za dużo, te ubranka dziecięce i zabawki to złoooooo.
    My sporo wydajemy na "wycieczki" bo praktycznie co weekend gdzieś jeździmy, ale uważam że na to warto wydawać pieniądze.

Zarezerowaliśmy wakacje, lecimy na Kretę, już się nie mogę doczekać :)

Jutro mamy bilans 9 miesięczniaka :)

Aaa no i włamano mi się na konto na facebooku i ktoś mi pozmieniał hasła, nr tel, emaile. Masakra. Staram się odzyskać konto ale nie wiem czy się da. Jeśli nie macie jeszcze uwierzytelniania 2 składnikowego to pozakładajcie gdzie się da, bo to jest jakieś popierzone że można komuś ukraść i skasować konto. Nie wiem po co ludzie to robią.

Suszarka, Ania81, SzalonaOna, Inaa89 lubią tę wiadomość

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • asias86 Autorytet

Wysłany: 6 września 2021, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarko zdrówka dla Igusi i piękny kropek

Kuba 26.07.2020

Bartek 27.10.2022
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 6 września 2021, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarko, a może rodzice tak zareagowali dlatego, że dopiero co mama pytała czy jesteś w ciąży a Ty jej skłamałaś, że nie? I może przez to sami nie wiedzą jak reagować? Pogadaj po prostu z mamą i zapytaj czy się cieszy.

Gratuluję natomiast zdrowego dzidziusia. Nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze.

Annia, Suszarka lubią tę wiadomość

age.png

age.png
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 6 września 2021, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • ZielonaHerbata Autorytet

Wysłany: 6 września 2021, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarko ja także uważam tak samo jak dziewczyny. Rodzice zapewne martwią się ale na bank się cieszą, że będą mieli kolejnego wnuka 😊

klz9df9hix7ly771.png
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 6 września 2021, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • ZielonaHerbata Autorytet

Wysłany: 6 września 2021, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ostatni raz odniosę się do samozwanczych ekspertów snu- tak jak to chyba nazwała Ounai.

W sumie, to nie będę się rozwodzila na ten temat ale podsylam Wam linka. Ja się z tym absolutnie zgadzam, niepotrzebnie głupia ja dałam się zafiksowac tym oknom aktywności i tym,że dziecko MUSI tyle i tyle spać bo inaczej, to zle wpływa na późniejszy rozwój.

https://www.wymagajace.pl/czasy-czuwania-hit-kit-opinia-psychologa/

Ladyo, Ounai lubią tę wiadomość

klz9df9hix7ly771.png
  • KarolinaMaria Autorytet

Wysłany: 6 września 2021, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulu, co znaczy patożłobek? Było aż tak źle?

Suszarko, gratuluję pięknego maluszka. Rodzice na pewno życzą Wam jak najlepiej i się bardzo cieszą, tylko tego nie okazali. Dużo zdrowia dla Igi!

Envi, Matyldą też ma te body w serduszka z Lidla, bardzo je lubię, prałam już wiele razy, a nic się z nimi nie dzieje. Malwi, jak zwykle klasa!

Ciekawe jak tam mój zięć Stanley na Krecie 😁

Suszarka, Enigvaa lubią tę wiadomość

'90

06.05.2020 r. II 🦄
    13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm
‹‹ 4091 4092 4093 4094 4095 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ