Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
ZielonaHerbata wrote:A ja ostatni raz odniosę się do samozwanczych ekspertów snu- tak jak to chyba nazwała Ounai.
W sumie, to nie będę się rozwodzila na ten temat ale podsylam Wam linka. Ja się z tym absolutnie zgadzam, niepotrzebnie głupia ja dałam się zafiksowac tym oknom aktywności i tym,że dziecko MUSI tyle i tyle spać bo inaczej, to zle wpływa na późniejszy rozwój.
https://www.wymagajace.pl/czasy-czuwania-hit-kit-opinia-psychologa/
Herbata, tonący brzytwy się chwyta. Miałaś na początku super śpiącego bobasa, a nagle się popsuło. Nie dziwię się, że szukałaś rozwiązania. Wg mnie macie klasyczny regres snu w wersji hard. Moja Matylda spała źle od samego początku, ale regres snu w 4 mż totalnie rozwalił nam drzemki w dzień. Teraz jest już ok, albo po prostu ja się do tego przyzwyczaiłam. Nie powiem nic odkrywczego: trzeba przetrwać.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Suszareczko w takim razie ja z całego serca Ci pogratuluje ❤️ Piękna kruszynka! Wszytsko będzie dobrze! Jestem pewna ze Twoi rodzice bardzo się cieszą tylko nie wiedza jak to okazać. Zulu zaciekawiłas mnie tym patozlobkiem, co tam się działo? Może ten trzeci do którego jesteś sceptycznie nastawiona zaskoczy Cię i będzie super
Suszarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dibry! No i witamy sie niestety z domowego szpitala. Matylda chora
w nocy doszedl kaszel i rano goraczka
plus te gluty. No nic, zlobek tajm czas zaczac. Na 14.15 mamy wizyte u pediatry, zobqczymy co powie i co nam prrzepisze.
Reszta jakos sie trzyma poki co, mqz pojechal ich zawiezc do szkoly i przedszkola.
Tak wiec nici z odpoczynku w tym tyg, musze zajac sie myszka.
Trzymajcoe sie zdrowo wszyscy! -
Motylku, wspołczuje przeziębienia maluchów, oby jak najszybciej im przeszło i nie rozłożyło bardziej aby wszyscy w domu nie siedzieli
a Tobie dużo siły!
A jak tan sytuacja z Z?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2021, 07:35
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Motylku, wspołczuje przeziębienia maluchów, oby jak najszybciej im przeszło i nie rozłożyło bardziej aby wszyscy w domu nie siedzieli
a Tobie dużo siły!
A jak tan sytuacja z Z?
Ogolnie ciezko, na tyle ciezko, ze ostatnio mnie uderzyla.
Jutro mamy spotkanie z psychoterapeuta rodzinnym i on oceni, czy Z ma chodzic sama, czy my najpierw jako malzensttwo, czy wszyscy razem.
Najgorzej, ze znow cierpi na tym i ona i nasze malzenstwo. Dlatego podejmujemy juz takie konkretne srodki, boninaczej nie bedzie co tu ratowac.
Mam nadzieje, ze ta wizyta cos nam pomalu rozjasni.
Dziekuje, ze pytasz
P. S. O Matyldzi tez mowia, ze wiercipieta, jak Polcia -
nick nieaktualny
-
Suszarko, ja zaszłam w ciąże szybciej po cc niż Ty a zobacz, już 32 tydzień a moja blizna trzyma bez zarzutu.
Kropek piękny
Suszarka, kic83 lubią tę wiadomość
-
Suszarko, blizna byłaby taka sama i za 3 lata. Gin na kontroli popołogowej powiedział, że wg nowych badań grubość blizny kształtuje się przez 3 miesiące i tyle. Jaka jest po 3 miesiacach od cięcia to taka już będzie. Gratuluję zdrowego Kropsona i czekam na suwaczek.
Jak patrzę na zdjęcia Kropsona to łapie mnie mamnezja.
Co do rodziców, myślę jak dziewczyny, że na pewno się cieszą, ale w pierwszej kolejności martwią jak dacie sobie radę. Jak to rodzice.
Rok temu czekałam na obchód czy wezmą mnie na indukcję. Kiedy to zleciało! 🥲Suszarka, Ladyo, Ania81 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny