Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do dziecka, które nie usiedzi, to u nas to wygląda tak:
W nocy siada i przeskakuje przez poduszkę, którą położyłam, żeby nie spadł.
Rano schodzi sam z łóżka, nauczył się tyłem.
Na łóżko Wiki wchodzi sam i po nim skacze.
Na kanapę wchodzi przeskakując stolik edukacyjny i skacze po niej, rzuca się na nią.
Na spacerach (nie przypinam go) wstaje w wózku i chce jechać na stojąco 🤦
Pod WC on pierwszy żeby gadać jak siedzimy na II, potem staje i wali w drzwi, jak tu wyjść? 😂
Wyjdziemy na balkon to już nie wyjdzie się bo stoi i wali rękoma w drzwi balkonowe.
W wannie "biega" po niej, staje w niej, zrzuca wszystkie kosmetyki, jak się kapie z Wiki to ją podpuszcza, żeby zalać całą łazienkę, i we dwójkę chlapią woda 😂🤦
To dziecko to łobuz jakich mało! 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2021, 11:38
kar_oliv, LaBellePerle, Suszarka, Lalia, Zulugula, Inaa89, Annia, emdar, Wik89, Ania81, Clover, Ewa88 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Nasza sie chyba przymierza do siadu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2021, 07:17
kic83, LaBellePerle, SzalonaOna, Suszarka, Lalia, Zulugula, Ounai, Angie1985, Inaa89, KarolinaMaria, Annia, Ladyo, emdar, Wik89, Ania81, Clover, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Kar
tak! To nawet siad bym powiedziałakar_oliv lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny
-
Wiki zadowolona z zerówki, to wciąż przedszkole, ale inna grupa i Panie.
W poniedziałki i w piątki ma angielski online.
We wtorki balet z koleżanką.
W czwartki basen.
W przedszkolu w ciągu dnia będzie miała jeszcze taniec.
Tak jej zazdroszczę tych zajęć dodatkowych bo ja chodziłam tylko na języki,jak byłam mała to nie było takiego wyboru 🤷Lalia, Wik89, Ania81, Clover, SzalonaOna lubią tę wiadomość
[/url]
Zostawiam na chwilę mojego 8-miesięcznego skubańca 😂 nie ma z nią nudy, czasem bywa ciężko, ale kocham ją taaaaak strasznie 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2021, 21:06
kar_oliv, kic83, Lalia, Zulugula, Angie1985, Inaa89, Annia, Ladyo, emdar, Wik89, Ania81, Clover, SzalonaOna, Enigvaa lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarko, ona na żywo jest taka śmiechowa, że boki zrywać takie miny robi 🤣🤣 najlepiej jak walczy sama ze sobą, np. wie że nie pozwalamy jej np. podchodzić do kaloryfera to podchodzi kręci glowa w prawo, lewo, że nie wolno i łapie go i się cieszy, że się jej udało złamać zakaz haha 🤣🤣🤣
Lalia, Zulugula, Suszarka, KarolinaMaria, emdar, Clover lubią tę wiadomość
-
Kar, na moje oko to Majeczka już siedzi, tylko z podporem 💪 u nas po tygodniu Olek się już puszczał 😁
Suszareczko, cudna ta Twoja Iga 🥰 też dopatrzyłam się kolczyków 😍 wszystkiego najlepszego!
Kic, jedyne co mi się nasuwa, to że Maks to wyssał z mlekiem matki 🤭😂Suszarka, kar_oliv, kic83 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Herbatka, a z tymi spacerami to probowaliście przesiąść się do spacerówki na płasko? Woziłaą ją w łupinie?
Tak, raz próbowaliśmy. Ona jest taka mała, że nam zginęła w tej spacerowce, śmiesznie to wyglądało 😁no Ale też był po jakiś 8minutach płacz bo tak na płasko to nic nie widzi.
W foteliku nie chodzimy na spacery. Ale wczoraj jak wracaliśmy od lekarza, to w ramach eksperymentu stwierdziliśmy, że zamiast szybko do auta to zrobimy mini spacer. Minęło 15 minut a tu cisza i obczajka na każdą stronę i radością. W tej euforii stwierdziliśmy, że szybko idziemy na sushi. Oczywiście jak przyszło jedzenie, to był ryk. Ale koniec końców wytrzymała w dobrym nastroju jakieś 35minut.
No ale wiadomo, że nie będziemy chodzić z nią tak na spacery w tym foteliku. -
kic83 wrote:Wiki zadowolona z zerówki, to wciąż przedszkole, ale inna grupa i Panie.
W poniedziałki i w piątki ma angielski online.
We wtorki balet z koleżanką.
W czwartki basen.
W przedszkolu w ciągu dnia będzie miała jeszcze taniec.
Tak jej zazdroszczę tych zajęć dodatkowych bo ja chodziłam tylko na języki,jak byłam mała to nie było takiego wyboru 🤷
Kar, gratulacje, to już bardzo piękny siad!!!
Kic, u nas jest to samo. Po wakacjach dodam jeszcze że do basenu juz wskakuje sama 🤦♀️
Suszarko, ale Iga jest śliczna 🥰
Dziewczyny, w temacie kolczykowanie. W jakim wieku można przebić uszy w salonie piercingu?Suszarka, kar_oliv, kic83 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Anetka
lecicie z biura? Jakiego?
Ja teraz robię rozeznanie na październik i albo nic nie ma (chyba że dubaj) albo z przesiadką w wawie 😳 albo tylko na 4-5dni 😳 albo za dziecko liczą np 1900zl 😳 szok. A wczesniej raczej nie wylecimy bo Młody dostanie dowód pewnie za te 30 dni dopiero 🙄 za późno za to się wzięłam .
Patrzyłam na tui, rainbow i itake.
Eccoholiday ma lepiej ale nie znam tego.biura, ktoś ma doświadczenie?Zulugula lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Lalia robie te placuszki na "zwykłej kaszy z biedry" i wychodzą super😀 dzięki!
Hahaha 🤭 bardzo się cieszę, że pomogłam 😁
Jeśli Tomson lubi borówki amerykańskie, to ja kroiłam je na połówki i wciskałam po 2-3 połówki przed odwróceniem placka na drugą stronę 👍Zulugula lubi tę wiadomość