Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mlody jest wszędzie już się zastanawiałam czy go taśma nie przykleić do ściany bo robienie czegokolwiek wydłuża się 3krotnie 🙈 za dnia ma 1 max 2 drzemki i to takie krótkie. Żałuję że nie załapałam się na Wasze zdjęcia ale dzieciaczki tu na forum to czyste złoto 😘
Ina ostatnio znajomej córka też miała alergiczna wysypkę na całym ciele i to po antybiotyku ale te krostki były aż ropne. Masakra.... Dużo zdrówka dla Tymusia widzialam zdjęcie że spaceru cudny pogodny chłopiec.Nowastaraczka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam zagwostke. Wzięłam gripex i spoko się czuje... Ale mam jutro fryzjera 🤔 i nie wiem czy iść. Wyglądam już jak lump, więc chciałabym.
Matylda całkiem spoko już, jutro kontrola o 9.
Dostaliśmy dziś telefon, że przyjęli ja do zlobka państwowego ale my już nie zrezygnujemy z tego prywatnego, gdzie jest sprawdzony.
Kornelia w ciągu dnia ma kaszel sporadycznie i katar. Ale dajemy radę.
Fifi już tak nie kaszle, też sporadycznie tylko.
Zuzia odwaliła maniane bo jej się do szkoly nie chciało iść i wcale chora nie jest 🤦♀️
A poza tym cieszę się, że już jutro piątek!!! Weekend. W niedzielę mam urodziny i liczę na to, że skończymy ten remont do niedzieli właśnie.Wik89 lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieje, ze brzdące szybko wyzdrowieją 💪😘
Nikaa Kubus jest cudny ❤️
U Nas adaptacja trwa, wczoraj Stanley był na pół godziny, z relacji cioci płakał chwile a później poczuł się pewniej i zaczął czworakowac po sali. Dzisiaj był tez 30 minut, nie płakał, Panie ponoć poznały jego temperament 😄
Jutro jest plan na 45 minut, Mąż odwozi Młodego, bo idę na badania do medycyny pracy i nie wiem ile mi zejdzie 🙄
Z wielkich rzeczy Stasio wczoraj zrobił pierwsze kroki od stolika do mnie by rzucić mi się na szyje ❤️ Oczywiście się rozpłakałam 🙈😭
Dzisiaj już ostro ćwiczył i udało Nam się nagrać na pamiątkę 🥰Ounai, asias86, Zulugula, KarolinaMaria, Ladyo, Suszarka, Lalia, Iryska, Inaa89, Nowastaraczka, kic83, Maminka89, SzalonaOna, Wik89, Clover, Gagatka, kar_oliv lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
U nas Kuba dziś zjadal po dzieciach a na Ciocie krzyczy żeby szybciej go karmiły 🤦
kiniusia270, Zulugula, Nikaa92, Iryska, Nowastaraczka, Ladyo, kic83, KarolinaMaria, Maminka89, SzalonaOna, Suszarka, Lalia, Clover, Ounai, kar_oliv lubią tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Kiniusia, gratulacje dla Stasia🙂🙂
Zulugula, Tomcio juz zdrowy? Przeszła mu biegunka?
Michałek robi jakieś akrobacje, pisałam cała w stresie do naszej fizjo co on wyprawia, okazało się że to pozycja niedźwiadka. Przemierza całe mieszkanie w tej pozycji😃kiniusia270, Suszarka, Lalia, Wik89, Clover, Zulugula, Gagatka, Inaa89, Ewa88 , kar_oliv lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Asia prawie posikałam się że śmiechu😂
Motylku a masz temperaturę? Ja bym zobaczyła do rana jak wstaniesz i będzie dobrze to bym poszła.
Stasiu ogromne brawa dla Ciebie 🎉🎉
Zawsze jak napisze to robi się cicho xD albo mam takie szczęście albo odstraszam ludzi 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2021, 20:28
kiniusia270 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak go dziś odbierałam to miałam wrażenie że urósł a raczej przytył 😂 no ale skoro je po dzieciach. Pani powiedziała że dały mu bo szkoda im było wyrzucać
Ladyo, kic83, kiniusia270, KarolinaMaria, Maminka89, Suszarka, Wik89, Clover, Inaa89, Ewa88 , Ounai, kar_oliv lubią tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
kiniusia270 wrote:Mam nadzieje, ze brzdące szybko wyzdrowieją 💪😘
Nikaa Kubus jest cudny ❤️
U Nas adaptacja trwa, wczoraj Stanley był na pół godziny, z relacji cioci płakał chwile a później poczuł się pewniej i zaczął czworakowac po sali. Dzisiaj był tez 30 minut, nie płakał, Panie ponoć poznały jego temperament 😄
Jutro jest plan na 45 minut, Mąż odwozi Młodego, bo idę na badania do medycyny pracy i nie wiem ile mi zejdzie 🙄
Z wielkich rzeczy Stasio wczoraj zrobił pierwsze kroki od stolika do mnie by rzucić mi się na szyje ❤️ Oczywiście się rozpłakałam 🙈😭
Dzisiaj już ostro ćwiczył i udało Nam się nagrać na pamiątkę 🥰
Kiniusia
moje gratulacje dla Stasia! 👏👣
kiniusia270 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
asias86 wrote:Dziewczyny jak go dziś odbierałam to miałam wrażenie że urósł a raczej przytył 😂 no ale skoro je po dzieciach. Pani powiedziała że dały mu bo szkoda im było wyrzucać
Kuba Mistrz 😋😍😂’94
17.10.2020 Staś ♥️
17.11.2023 Basia ♥️
nick nieaktualnyNikaa92 wrote:Asia prawie posikałam się że śmiechu😂
Motylku a masz temperaturę? Ja bym zobaczyła do rana jak wstaniesz i będzie dobrze to bym poszła.
Stasiu ogromne brawa dla Ciebie 🎉🎉
Zawsze jak napisze to robi się cicho xD albo mam takie szczęście albo odstraszam ludzi 😂 -
Dobry wieczór 🤗
U mnie dzisiaj była rano teściowa, wzięła Igę na spacer, a ja odpoczywałam i zaliczyłam 2h drzemki. Żartuję, tak serio to zrobiłam pranie, wyprasowałam milion rzeczy, przygotowałam obiad, ogarnęłam kuchnię. Ale cieszę się, bo jestem w miarę na bieżąco 😁 teraz guilty pleasure czyli oglądanie Magdy Gessler 😂 a z nowości to Iga zaczęła dzisiaj chodzić bokiem przy meblach.
emdar, jak tam Twój Julek dzisiaj?
Kiniusia, gratulacje dla Stasia 😍
Moti, duzo zdrowia dla Was, mam nadzieję że uda Ci się iść do fryzjera i wrzucisz nam zdjęcie jutro 🤩kiniusia270, Lalia, Wik89, Ladyo, Clover, Nikaa92, KarolinaMaria, SzalonaOna, Nowastaraczka, Ounai, kar_oliv lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Motylku i tak pewnie będziesz w maseczce 😅 jak nie będziesz mieć gorączki to idź śmiało ☺️
Na osłodę wstawiam na chwilę link do Stasiowego gifa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2021, 13:28
Ladyo, Clover, Nikaa92, Zulugula, Inaa89, KarolinaMaria, kic83, SzalonaOna lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
17.11.2023 Basia ♥️
Kinga, gratulacje dla Stasia 💙💙💙
P.s. czy właśnie w taki sposób zachęcasz go żeby ładnie pozował na miesięcznych zdjęciach? 🤭 nas to czeka w sobotę i chyba zgapię "przynętę" 😅
Suszareczko, kiedy Ty to wszystko robisz 🙈 brawa dla Igi 💪
Irysko, aż sobie muszę wygooglowac tego niedźwiadka 😅
Nikaa, jak doszliscie do tego że Kubuś może mieć wadę wzroku? 😘
My dzisiaj byliśmy u moich rodziców na wsi, korzystaliśmy z ostatniego dnia ładnej pogody 😁 Olek czworakował po trawie i piachu, bawił się z psem oraz woził się na taczce 🤣 wrócił baaardzo brudny ale jeszcze bardziej szczęśliwy 😁
kiniusia270, Suszarka, Wik89, Iryska, Clover, Inaa89, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Lalia mieliście super dzień! 🥰😎
Co do zachęty… tak od kilku miesięcy stoję nad Stasiem z jakąś zabawką w buzi, majtam nią, żeby Go rozśmieszyć i żeby nie uciekał z dywanika trzaskając na oślep zdjęcia 😂😂 Jutro czeka mnie przedostatnie wyzwanie 😳Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
17.11.2023 Basia ♥️
Lalia wrote:Kinga, gratulacje dla Stasia 💙💙💙
P.s. czy właśnie w taki sposób zachęcasz go żeby ładnie pozował na miesięcznych zdjęciach? 🤭 nas to czeka w sobotę i chyba zgapię "przynętę" 😅
My dzisiaj byliśmy u moich rodziców na wsi, korzystaliśmy z ostatniego dnia ładnej pogody 😁 Olek czworakował po trawie i piachu, bawił się z psem oraz woził się na taczce 🤣 wrócił baaardzo brudny ale jeszcze bardziej szczęśliwy 😁Lalia, Zulugula lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Lalia wrote:Kinga, gratulacje dla Stasia 💙💙💙
My dzisiaj byliśmy u moich rodziców na wsi, korzystaliśmy z ostatniego dnia ładnej pogody 😁 Olek czworakował po trawie i piachu, bawił się z psem oraz woził się na taczce 🤣 wrócił baaardzo brudny ale jeszcze bardziej szczęśliwy 😁
Lalia nic nie wskazywało wręcz pocichu się cieszyłam że może ma oczy po tacie bo ten mały gargamel nawet okruszek na ziemi wyczai włosem jak mi wyrwie się bawi. Jak był mały to go zapisałam do poradni ze względu że ja mam ogromną wadę która rodzice późno wykryli wiec chciałam w razie co szybko zadziałać a terminy są odległe w takich poradniach. W sumie chcieli nas widzieć bliżej roku chyba żeby coś się działo niepokojącego. Ogólnie doznałam szoku i załamania że skazalam syna na podobną wadę wzroku do mojej ☹️