Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Mamusie
u nas tez kolejna nicka słabsza, od 4 do rana już praktycznie wisiała na piersi… jakiś kryzys snu mamy. Za chwile zbieramy się na spacer, u Was tez tak zimnoooo? U nas dziś 9 stopni! Ina jak Tymus? Daj znać co u Was! Emdar współczuje! Biedna, widzę ze wszystkie plagi egipskie na Was spadły normalnie, dużo zdrówka dla wszystkich! Herbata dużo zdrówka dla Malutkiej! Może to rzeczywiście zęby!
emdar lubi tę wiadomość
-
Ladyo, polubiłam za życzenia zdrowia dla naszej rodzinki. Faktycznie siekło nas wszystkich konkretnie. Ja to jestem chora praktycznie 3 tydzień. Julek to chociaż miał prawie 2 tygodnie przerwy; poprzednio byl chory dosłownie 3 dni. Teraz zaczał być nieswój w sb wieczorem, w ndz było już słabo, wieczorem pokazywał na ucho że go boli, wczoraj rano byliśmy u lekarza( cudem się dostaliśmy,masa dzieci U nas chora), dostal antybiotyk i...dziś praktycznie zdrowe dziecko. Wiem że to złudne, ale normalnie dziecko mutant, bo wczoraj biegał do 22:00 z zerowymi oznakami choroby, a my z mężem dogorywaliśmy na kanapie🤦♀️. Przykro mi że Wasze noce gorsze niż ostatnio.
Herbatko, łącze się w bólu:( U nas zęby to był istny dramat ☹42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Nie chcę Was wkurzać ale.u nas od 20:30 (poszła wyjątkowo późno spać bo piekłam szarlotkę) do 9 spanko z 2 pobudkami na jedzenie.
Czuje się jak królowa życia! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Spałybyśmy jeszcze dłużej ale musiałam wstać i jechać na rehabilitacje.
Drugi raz zdarzyło się tak długie spanie, my z mężem oczywiście od razu z termometrem nad nią staliąmy czy nie ma temperatueyLalia, emdar, ZielonaHerbata, Zulugula, Ewa88 , kiniusia270, Clover, Suszarka, kic83 lubią tę wiadomość
-
Lalia, bardzo Cię przepraszam, ale roześmiałam się na głos 🤣🤣🤣
U nas za to rekord, Matylda spała w nocy bez przerwy 4,5h! Ale co z tego, skoro ja nie spałam pół nocy przez katar i gardło. Leżałam i podziwiałam jak pięknie śpi 😷 także u nas też szpital, myślicie, że jest jakaś mała szansa, że Mati się nie zarazi? Na razie jest ok, wczoraj zaczęła klękać, coraz lepiej idą jej czworaki. Mój narzeczony wróci dziś szybciej z pracy, żebym jakoś przetrwała.Lalia, ZielonaHerbata, Zulugula, emdar, Clover, Suszarka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zielona, u nas od takiego apogeum (płacz, brzydkie kupy, nie dał sobie posmarować dziąseł, trudno go było karmić) zazwyczaj w ciągu tygodnia wychodził ząb.
Anetko, cieszę się Twoim szczęściem 😁 ja podobnie jak Karolina pisała chyba, tęsknię za nocami kiedy się budził, jadł i szedł spać, nawet jak to było co 2h. A dzisiaj każda częsta pobudka była z płaczem, o 4 się obudził i cycal z płaczem do 5 aż w końcu zasnął mi na rękach czego nigdy nie robi.. -
Karolina, dużo zdrówka 😘 mnie też śmieszy ten GIF 😂
Emdar, dla Was też ogrom zdrówka ✊
Dziewczyny, Olkowi ewidentnie idą górne dwójki bo już sine dziąsła są tylko skur***y się nie mogą przebić.. myślicie że te noce to przez te zęby?? Bo w ciągu dnia jest całkiem okemdar, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Anetko, masz pełne prawo czuć się jak królowa życia 👍👏🥳.
Lalia, powiem Ci tak, z małym dzieckiem to trochę na dwoje babka wróżyła 🤔😊Albo to zęby albo...nie🤣. Nasza pediatra jest naprawdę spoko, i wczoraj mi mówi że jej mąż który jest weterynarzem mówi że w zasadzie pediatra niewiele różni się od weterynarii, i więcej dowiesz się od właściciela( rodzica) niż od zwierzaka ( dziecka)😉.I coś w tym jest🤣Lalia, KarolinaMaria, Clover, Suszarka lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
ZielonaHerbata wrote:Jeśli ktoś miał z Was takie tragiczne i bolesne ząbkowanie (o ile to faktyczne to😑) to po jakim czasie pojawiał się ząb? 😁42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
A czy to możliwe że to może być ząb mimo że mega boli A dziąsła ani czerwone ani opuchnięte? Przy takim płaczu spodziewalabym się że będzie widać właśnie po dziaslach. Chociaż chyba to nie ma zasady.
Ale szukam ratunku w tym zębie 😁kicha będzie jak się okaże że to wcale nie zęby. I weź tu szukaj przyczyny. -
Karolina,jest szansa że nie złapie mała. Nie całuj jej, nie dawaj łyżeczki którą przypadkiem polizałaś, staraj się na nią nie chuchać,wietrz mieszkanie. Taki klasyk przy przeziębieniach. Trzymam kciuki żeby Wam się udało!
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Zulu jak takie 1,5doby to by mnie satsfakcjonowalo 😁😁ale jakbym miała ciągnąć takie nocki 2 tygodnie, to lecę w kosmos tu i teraz 😲
Ale tak czy inaczej wolalabym znać przyczynę tego płaczu bo teraz mnie to mega martwi i stresuje bo wiem, że się męczy ale nie mam pewności z jakiego powodu.