Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:No właśnie widzę, że te foteliki co ma Kiniusia i Suszarka są do 18kg i wydawalo mi się mało, ale chyba faktycznie to przez to , ze obracane. To mam teraz klina czy obracany czy nie .. nasz teraz jest do 13kg, jakby się uparł i go użytkował do granic możliwości, to ten do 18kg brzmi krótko, kurczę 🤔 no nic , dopiero zaczynamy przeglądać, bo do zmiany fotelika myślę, że jeszcze z 2-3miesiace i to nie przez wagę tylko wzrost. Mierzylam sama Tomcia jakieś 2tyg to wyszło mi już 77cm, ciekawe czy się pokryje na bilansie
Zulugula, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:Ja miałam ochotę na słodkie i miałam syna a później znowu miałam ochotę na słodkie i miałam córkę 🤣
Ewa88 wrote:Suszarka a skąd regał? Też musimy powoli się za czym rozglądać bo mamy tylko dla małej szafę i komodę 🤔😉Ewa88 , Ania.k88, Lalia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Annia wrote:My dlatego wzięliśmy Axkid One. Nam facet mowił, że czesto zdarza się w obrotowych fotelikach, że w wieku 2.5 roku trzeba ie zmieniać i to właśnie jak piszesz głównie przez wzrost.
Zgadzam się my mamy obrotowego alaskana i Franek już mniej więcej od wiosny w nim nie jeździ właśnie ze względu na wzrost a jest do 18kgAnnia lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Zulugula wrote:
Kiniusia jaki wybraliście kolor? Ja się zakochałam w granacie😍
Na stanie był różowy i czarny wiec wybór był prosty 😂Zulugula lubi tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Czyli do jakiego wzrostu są te obrotowe? My mamy aktualnie pixela i byłam pewna że kupimy kolejny pasujący do bazy ale teraz poważnie zaczęłam się zastanawiać nad obrotowym 🤔🤔
A sugerujecie się też przy wyborze testami adac?
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
kic83 wrote:Brzmi dobrze
Najważniejsze, żeby Miki się z nią dobrze czuł! Nie, że Twoje odczucia są nieważne, bo jednak matka to odrazu wyczuje pismo nosem jak jest coś nie tak.
Mam nadzieję, że szybko się polubią i będzie im razem dobrze.
A niania też gotuje, czy sami musicie szykować posiłki?
Tak z ciekawości, jak to nie tajemnica, ile taka niania bierze?Wiecie, taki kolejny milowy krok mojego brzdąca. Niania nie będzie gotować, ja mam szykować posiłki. Nie tajemnica, w Opolu nianie biorą 20 zł za godzinę.
Ewa88, obrotowe są do 105 cm.Lalia, Ewa88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Ewa88 wrote:Czyli do jakiego wzrostu są te obrotowe? My mamy aktualnie pixela i byłam pewna że kupimy kolejny pasujący do bazy ale teraz poważnie zaczęłam się zastanawiać nad obrotowym 🤔🤔
A sugerujecie się też przy wyborze testami adac?
Ewa, ja w swoim czasie, mam zamiar pojechać do sklepu, powiedzieć że chcemy fotelik następny po łupinie, najlepiej obrotowy, planujemy kolejne dziecko i ważne są dla nas testy bezpieczeństwa 😁 myślę, że nas bardzo nie naciągną bo wszystkie te foteliki sporo kosztują 🤣
Zastanawiam się tylko, czy nie pasuje nam dobrać tego drugiego fotelika, do trzech aut 🙈 mojego, męża i teściów 😅 bo ja będę Olka zawozić do teściów, a mąż odbierać, więc fotelik na pewno będzie przepinany, a w razie czego dobrze by było gdyby teściowie też mogli po Olka np przyjechać lub go odwieźć 😂
-
Lalia dopasować fotelik do 3 aut to mega wyzwanie 😉 i nie wiem czy to przekładanie bazy kilka razy dziennie to jednak nie będzie problematyczne 🤔
Ja myślałam, że gdyby pojawiło się drugie dziecko, a patrząc realnie na to, że aktualnie nie jestem w ciąży, to będzie to najwcześniej jak córka już będzie blisko 2 lat a może i później to przesiadłabym już ją to tego trzeciego fotelika żeby baza była wolna dla młodszego rodzeństwa 🤔
Teraz poważnie zastanawiam się nad fotelikiem obrotowym, jednak martwi mnie trochę ten niski limit wzrostu 🤔12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
Ewa, tylko niektóre foteikiki chyba mają wbudowana bazę na ISOFIX więc nie ma bawienia się w ustawienie tej nogi 😅
-
Lalia wrote:Ewa, tylko niektóre foteikiki chyba mają wbudowana bazę na ISOFIX więc nie ma bawienia się w ustawienie tej nogi 😅
Nawet nie wiedziałam 😉 kurcze też musimy podjechać do sklepu i porządnie się zorientować w temacie 😊
PS masz na myśli jak joie Suszarki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2021, 16:58
Lalia lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
ZielonaHerbata wrote:Mamity, czy przy rozszerzaniu diety korzystalyscie z jakis ciekawych blogow, kont na Insta ?
ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
-
My raczej tak czy inaczej wybierzemy obrotowy do 18 kg bo zanim Pola osiągnie taką wagę to jej 18 nastka nas zastanie
Aktualnie prawie 10 miesięcy na liczniku i 7400 kgLadyo, Lalia, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Aniu, zupełnie Ci się nie dziwie że zrobiło Ci się smutno. Myślę, że takie uczucia są całkiem normalne, w końcu to nasz ukochany maluszek który był do tej pory cały czas z nami a tu kto inny ma się nim zajmować .
Na pewno przywykniesz i z dnia na dzjeń będzie lepiej ale masz prawo do takich uczuć.
Kicku, ja zakładam body długi rękaw, bluzę i bezrękawnik albo kurteczkę + czapkę. Przykrywam jeszcze kocykiem. Pewnie ubrałabym ją lżej np body z krotkim + cała reszta ale stresuje się aby nie zachorowała.
Śpiworek planuje kupić z la millou, niestety przegapiłam promocje więc teraz czekam na jakąś.kolej ą.
Annia, kic83 lubią tę wiadomość