Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Szczeniaczek Uczniaczek Fischer Price, warto?
Ja znam tylko jedno dziecko, które uwielbia uczniaczka, ale to jest chłopczyk, który jest zapalony na punkcie każdej najmniejszej zabawki. Reszta koleżanek mówiła to co dziewczyny tutaj, 'nic szczególnego'.
Czy Miki dostał już hulajnogę S&R?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2021, 17:07
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Wpadam z chłopakiem na chwilę na 1️⃣1️⃣ miesięcy 💙
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2021, 05:43
Lalia, Annia, emdar, Zulugula, kiniusia270, Wik89, Clover, Inaa89, Iryska, Ladyo, Ounai, Ewa88 , Suszarka, asias86, SzalonaOna, Enigvaa, Pcosik_2, Gagatka, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kic, cudny ten Twój chłopak 😍😍😍 a za miesiąc roczek 😳🤭 macie już jakieś plany? 💙
kic83 lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Szczeniaczek Uczniaczek Fischer Price, warto?
U nas nie podszedł.
Za to odkrywczy domek i traktor ze zwierzętami jedno i drugie Dumel jak najbardziej jest hitem u jednego i drugiego dziecka.
Dodatkowo Maksa kręcą auta i ostatnio dostał VTech Tut Tut Autko Wóz Strażacki 60810 - jest mega!Lalia, Wik89, Annia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
KarolinaMaria wrote:Ja znam tylko jedno dziecko, które uwielbia uczniaczka, ale to jest chłopczyk, który jest zapalony na punkcie każdej najmniejszej zabawki. Reszta koleżanek mówiła to co dziewczyny tutaj, 'nic szczególnego'.
Czy Miki dostał już hulajnogę S&R?
Kicku, wow, ale przystojniak! 🤩😍🤩😍
Dzięki dziewczyny, oszczędziłyście mi 130 zl.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Lalia wrote:Inaa, masz na myśli że Tymciowi dupcie odparzylo? To mega Ci polecam kąpiel w krochmalu. U nas jak ostatnio wyszło odparzenie to baardzo pomogło. Jak Oluś był mały to mu się tak odparzylo między pośladkami że aż miał takie mini ranki, wtedy smarowalismy to fioletem i też pomogło. I bardzo pomaga na odparzenia tormantelum (nie tormentiol!!), u nas już na następny dzień pomaga. I przygotuj się na to, że niestety dupka się długo goi 😔u nas chyba z dwa tygodnie 😔02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inaa, dużo zdrówka dla Was, oby opuściły was już te choroby 😘
Annia, też jestem ciekawa tego scoot and ride. Ale faktycznie jak nie chodzi jeszcze to lepiej nie wyciągaj😃. Ma niby dużo dobrych opinii, tylko ta cena... Ale jak pytałam naszą fizjo o jeździki to ona tak trochę sceptycznie jest nastawiona do wszelkich jeździków..
Kic, pięknego masz synka🙂kic83 lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Kic, Maks przesłodziak ❤
Karolina, moim zdaniem hulajnoga S&R jest naprawdę atrakcją dla dziecka co najmniej dwuletniego. Jak się zgadałam z kilkoma mamami to uważają podobnie, młodsze dziecko chwilę pojeździ i zostawia. Jazda na niej( mówię oczywiście o tej opcji jakby rowerek) jest tak naprawdę dość trudna i wymaga od dziecka koordynacji kilku czynności. Julek który zaczął dobrze chodzić w wieku 11 mscy, ma teraz 19 mscy i chwilę temu ( z dwa tygodnie temu) zaczął bardziej kumać ten rowerek. Ale myślę że na serio to będzie to dla niego fajne na wiosnę. A on motorycznie jest dość dobrze jak na swój wiek rozwinięty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2021, 19:08
KarolinaMaria, Ladyo lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Inaa89 wrote:Tak strasznie mu odparzyło. Najpierw miał bliżej odbytu. A teraz ma na sisiaku, jajeczkach i wszędzie dookoła. Ma tak czerwone że koniec i właśnie aż ma ranki. Zmagamy się z tym od 2 tyg. Wyszło mu zaraz po antybiotyku. Smarujemy właśnie tormantelum, mączka ziemniaczana, mieliśmy już masc na receptę Pimafucort. Też nic nie pomagało. Jest tylko coraz gorzej. Lekarz mówi, że raz tp przez antybiotyk a dwa przez sterydy i wszystko wychodzi mu dołem. Teraz mamy właśnie robiona masc mam nadzieję że to pomoże bo naprawdę wygląda to okropnie 😒
-
Iryska wrote:Inaa, dużo zdrówka dla Was, oby opuściły was już te choroby 😘
Annia, też jestem ciekawa tego scoot and ride. Ale faktycznie jak nie chodzi jeszcze to lepiej nie wyciągaj😃. Ma niby dużo dobrych opinii, tylko ta cena... Ale jak pytałam naszą fizjo o jeździki to ona tak trochę sceptycznie jest nastawiona do wszelkich jeździków..
Kic, pięknego masz synka🙂 -
nick nieaktualnyemdar wrote:Ounai, masz może jakieś rady żeby zapalenie uszu nie nawracało? U nas co prawda dopiero pierwsze,i to dość łagodnie przechodzi,ale boję się że będzie nawracać
Znam całą masę dzieci,u których właśnie zaczynało się "zwyczajnie" a potem zapalenie za zapaleniem:(
Herbatko, u nas bym też w życiu nie powiedziała że to zapalenie ucha. Pokazywał na uszko to prawda ( ale dopiero po lekarzu skumalam że go bolało,bo przecież mi nie powiedział, myślałam ze to jakaś nowa zabawa 🤦♀️),ale nie bolało go chyba bardzo bo jak go dotykałam sama w domu żeby sprawdzić o co mu chodzi to normalnie zareagował,ani nie było to ucho czerwone ani nic. Miał tylko podwyższoną temperaturę ( 37,4), a też mówi się ze przy uszach temp leci wysoko. Jak ze wszystkim( ząbkowanie, noce,jedzenie i milion rzeczy),co dziecko to inna historia.
Annia, lekarz( jakiś przypadkowy) mi wręcz nie wierzył że przestałam karmić prawie 9 mscy temu. Miałam cycki pełne mleka ( porządnie ściągnęłam to miałam 200 ml🤦♀️😱). On dał mi tylko antybiotyk na zapalenie,i powiedział że jestwm jakimś dziwnym przypadkiem laktacji( tyle to ja już wiem). Do mojej doradczyni laktacyjnej umówię się na wizytę jak wyzdrowiejemy wszyscy. Aaa, przepisał mi jeszcze Dostinex. Wezmę ( 3 raz), co mi szkodzi.
Jak Mikołaj i opiekunka? Pewnie pisałaś,ale nie znajdę teraz,przepraszam. A jak Ty zostawiając go z kimś"obcym"? Płacz czy radość? (Ja zdecydowanie #teampłacz). A co do samotnych zakupów to rozumiem, ja się w zeszłym tygodniu wybrałam sama do Rossmanna i do Biedry to się czułam jak w londyńskim Harrodsie🤣😎.
Motyl, współczuję masowych chorób w domu. Nas jest trójka, i mam dość. A jak sytuacja z Z? -
KarolinaMaria wrote:Annia, pytam, bo jestem ciekawa jak wrażenia, w ogóle nie pomyślałam o chodzeniu 🤦♀️
Kic, Maks jest cudowny, ta klasyczna elegancja 😍
Kupilam dla chrzesniaka. Wykonanie bardzo fajne. W tym tygodniu ma roczek ale raczej go nie dostanie bo my wszyscy chorzy wiec poczekamy z odwiedzinami.KarolinaMaria lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Lubię takie bajery ale pod warunkiem ze się sprawdzają. Z tego tez powodu kupiłam Alilo, chociaż tutaj wszyscy zachwalali, zobaczymy jak Amelka do niego dorośnie. Póki co nagraliśmy na niego Babyshark i jej śpiewamy jak głupi 😂😂😂
Lalia lubi tę wiadomość