Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladyo wrote:Suszarko właśnie dziś wypiłam Femaltiker, ale to nic nie pomogło… chyba rzeczywiście jest tak jak piszecie, ustabilizowała mi się laktacja i w chwili obecnej nie ma opcji na odciąganie. dmg bardzo fajnie napisałaś ze przecież mm to tez pełnowartościowy posiłek! I chyba tak właśnie zrobię, zużyje zapasy które mamy pomrozone, a jeszcze trochę ich mamy a w miedzy czasie będę próbować podawać Meli mm, żeby się nauczyła je pic właśnie w tych chwilach kiedy ja gdzies wychodzę
Mi po Ince na mleku produkcja ruszała, taniej wychodziło niż Fermaltiker.Ladyo lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Każda z nas jest jaka jest, jedna ma więcej taktu, druga mniej. Nie róbmy teraz linczu w druga stronę, bo zaraz oprócz Motylka jeszcze Ounai odejdzie z forum, a przecież nie chcemy żeby każda z nas odchodziła. Skończmy ten temat i dajmy sobie spokój
!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2021, 19:15
Suszarka, Ounai, emdar, Zulugula, Nowastaraczka, Annia, Clover lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:LALIA nie podejrzewałam Cię o to 🤣🤣
za to powinni wsadzać do kicia 😂
U nas w domu to ja jestem większym bałaganiarzem niż mój mąż, więc to raczej on mógłby ponarzekać na mnie niż ja na niego( zawsze mi mama moja mówi,że męża to na loterii wygrałam, i zgadzam się z nią w 1000%).Lalia lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Dzudi wrote:Moja siostra ma córkę, 10 miesięcy już skończyła i wyobraźcie sobie, że ta mała księżniczka od urodzenia przesypia jej całe noce i w dzień miala kilka drzemek. Teraz ma 2-3 drzemki a noce i tak przesypia 🙈 Nigdy nie spotkałam się z takim dzieckiem 😁 Ciągle powtarzam, że życzę sobie takiego grzecznego dziecka 🙈 Nie płacze, ciągle się uśmiecha, nie boi się ludzi! No skąd ona się urwała 🙈
Edit. Ona śpi ciągiem od 19-20 do 9 rano 😱 No pozazdrościć 🙏KarolinaMaria lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ja mam dziś tak słaby dzień, że aż napiłam się lampki wina 🍷 Jesienne przesilenie mnie dojeżdża. Co do chłopów, to ja też jestem zdania, że wygrałam, bo święta nie jestem, ale mój parę rzeczy mógłby w sobie poprawić 🤣 co do skarpet, to moja mama chciała dziś wyciągnąć zabawkę Matyldy zza naszej kanapy i przy okazji wyciągnęła brudną skarpetkę zięcia 🤣🤣 aż mi się głupio zrobiło 🤦♀️
dmg111, Zulugula, emdar, Nowastaraczka, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Ja mam dziś tak słaby dzień, że aż napiłam się lampki wina 🍷 Jesienne przesilenie mnie dojeżdża. Co do chłopów, to ja też jestem zdania, że wygrałam, bo święta nie jestem, ale mój parę rzeczy mógłby w sobie poprawić 🤣 co do skarpet, to moja mama chciała dziś wyciągnąć zabawkę Matyldy zza naszej kanapy i przy okazji wyciągnęła brudną skarpetkę zięcia 🤣🤣 aż mi się głupio zrobiło 🤦♀️
Karolina, nam się kiedyś wieczorem złamało łóżko 🤣 na następny dzień mąż był w pracy, więc miał przyjechać mój teść żeby sprawdzić czy można to jakoś naprawić. Coś mnie tknęło żeby to łóżko odsunąć zanim przyjedzie i okazało się, że za łóżkiem znalazłam...swoje stringi, które mąż musiał rzucić w ferworze podniosłej chwili🤭🙈 gdyby znalazł je teść, to chyba bym umarła 🤣🤣🤣
Edit: żeby nie było, łóżko nie złamało się podczas podniosłej chwili, tylko mąż siadł na nim z rozpędu 😂 a moje majty leżały tam już od, w sumie nie wiem od kiedy 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2021, 20:14
Ladyo, Enigvaa, dmg111, KarolinaMaria, kar_oliv, Zulugula, kiniusia270, Nowastaraczka, Suszarka, Wik89, Ewa88 , doomi03, Inaa89, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Zulu, Inaa szukałyście ostatnio pomysłu na śliwki, więc podsyłam przepis na placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką 😁 ale żeby było ciekawie, to jest to przepis..z lodówki! 🤭 Mam nadzieję, że Was zaintrygowałam 😉 moje ciasto już się chłodzi na jutro 🙂
Zulugula, kiniusia270, Nowastaraczka, Ladyo, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
emdar wrote:Fakt. A jeszcze większym złem jest wstawianie pustego ( albo prawie pustego) kartonu po mleku do lodówki 🤷♀️☺.
U nas w domu to ja jestem większym bałaganiarzem niż mój mąż, więc to raczej on mógłby ponarzekać na mnie niż ja na niego( zawsze mi mama moja mówi,że męża to na loterii wygrałam, i zgadzam się z nią w 1000%).
Brr. Rano chcesz sobie zrobic kawe a tam 3 kropelki 😳 nienawidze tego!
U nas 50/50 w niektorych rzeczach lepiej sprzata maz w innych ja 😅🔸28 lat
dziś za to ściągnęłam 10 ml….
To moj rekord. Od tamtej pory nie sciagalam, wiec nie wiem jakby bylo. Ale na pewno wplyw ma to ze Malwi jest starsza i juz ma inne zapotrzebowanie i pod to ustawiona laktacje🔸28 lat
Anet.kaa wrote:Ja mojemu staremu wkładam te puste rolki do plecaka z którym chodzi do pracy, widzę lekki postęp ale jezzcze ze 100 rolek musi tam wpaść aby nauczył się tak na 100% zakładać nową rolkę i wynosić starą.
Hehe ja za to skitralam sobie awaryjną a on jak nie przyniosl nowej to nie miał, chyba podziałało bo juz dawno nie było sytuacji bez rolki 🤣ZielonaHerbata, Suszarka, Wik89, Zulugula, Anet.kaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, zostawiam Wam moje Vinted, może akurat coś Wam wpadnie w oko 😅https://www.vinted.pl/member/3376438-lalia1994
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Ja to myślę że i wnikliwa Lalia i dosadna Ounai ii doświadczona Inaa i wszystkie inne mamusie są nam tu na wagę złota ponieważ właśnie ten przekrój charakterów jest na tym forum bardzo wartościowy.
Chcę kupić fotelik czy paste do zębów - wiem że Lalia już ma analizę a dla.mnie leniuszka to jest super że nie muszę za wiele gmerać w google
Mam jakiś durny pomysł czy pytanie - wiem że mogę liczyć na Ounai że albo mną potrząśnie, albo doradzi albo powie szczerze czy to dobry czy nie dobry pomysł
Inaa ze swoim macierzyńskim doświadczeniem również jest kopalnią wiedzy i rozsądku.
Wymieniam tu umyślnie tylko 3 dziewczyny bo głównie ich dotyczyła ta cała sprawa.
Jesteśmy wszystkie naprawdę świetnymi kobietami, mamami, mierzącymi się z problemami życia codziennego więc bądźmy dla siebie dobre, bądźmy dla siebie nadal wsparciem i bądźmy tu po prostu dla siebie a nie przeciw sobie 👭👭👭👭👭👭👭❤❤❤Lalia, Nowastaraczka, emdar, Ewa88 , Ladyo, doomi03, kar_oliv, Annia, Inaa89, Clover lubią tę wiadomość
-
Lalia, jednak sprzedajesz coś po Olku? Ja wystawiam wszystko jak leci, jak pakuję kolejne paczki to mój się śmieje, że 'robię interesy'
trochę swoich ubrań też sprzedałam, lubię to uczucie jak coś posyłam w świat zamiast do śmietnika.
Nowastaraczka, Lalia lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Lalia, jednak sprzedajesz coś po Olku? Ja wystawiam wszystko jak leci, jak pakuję kolejne paczki to mój się śmieje, że 'robię interesy'
trochę swoich ubrań też sprzedałam, lubię to uczucie jak coś posyłam w świat zamiast do śmietnika.