Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ina masz 100% racji co do tego ze nasze wczesniaczki pięknie dogoniły rówieśników! I to jest wspaniale! Takie to były malutkie chucherka a teraz duże dzieci ❤️ Zielona jak ostatnio piszesz o Waszych nocach to normalnie jakbym o sobie czytała, tez mamy kryzys, do tego katar…
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Ladyo cudna Amelka 😍😘
Ciągle Wam dziewczyny zazdroszczę pozytywnie oczywiście córeczek i tych sukienek, opaseczek itp☺🥰Ladyo lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Zulu u nas był identiko epizod 😁
Zawsze kąpiele to była frajda na całego A nagle z dnia na dzień płacz. Próbowaliśmy wszystkiego i zmiany temp i zmiana światła i żelu do kąpieli i podgzewalismy łazienkę i dupka i nadal płacz. Trwało to z 4 dni.
Stwierdziliśmy,że na dwa dni rezygnujemy z kąpieli i to chyba pomogło bo po tym wróciły radosne kąpiele 😁😁🐳🐳Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2021, 13:32
Wik89, Lalia, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Ladyo piękna Amelcia. Wreszcie załapałam się na jakieś zdjęcie bo co wchodziłam to było za późno. 🙂Już jaka duża dziewczynka. Czas leci zdecydowanie zbyt szybko.
Jak czytam że już powoli wracacie do pracy to aż szok mnie ogarnia.
Martusi życzę szybkiego powrotu do zdrowia. A może ten antybiotyk jej nie podpasował? Amoksycykilina dość często uczula.🤔
Ladyo lubi tę wiadomość
-
Zulu, mysle, ze sie odmieni! Sprobuj jakas nowa zabawke do kapieli dac
))
U nas hitem przez jakis czas byla taka mini konewka
Ounai, kurcze, zdrowka dla Marty! Oby antybiotyk szybko zaczal dzialac
Inna, mam nadzieje, ze i u Was bedzie juz coraz lepiej ze zdrowiem Tymka i szybko zwalczycie te odparzeni
Anetko, wczoraj widzialam zdjecia z Polą, swietne! Super wygladacie razem
Zulugula, Ounai, Inaa89 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Amelka cudna!! Piekne zdjecia🥰
Zulu dzieki za kod do emateracy, zadzialal i jutro juz ma byc u nas ❤
U nas kapiele w wannie tez teraz krotkie, bez placzu co prawda ale juz nie taka radosc jak kiedys, młody wszedzie chce stawac a tam kran, tu we wanne pucnie głową takze hardocrowo. Ale za to jak byliśmy na termach to przeszczesliwy w koleczku jak chlapie łapami. Zreszta jak myje mu raczki i chlapie to tez super a przy wyjsciu z łazienki płacz🤷♀️
Ounai, duzo zdrowka dla Martusi, bidulka. Sama ostatnio wymiotowalam jak sie czyms strulam i czułam się jak kapeć a co dopiero taki maluszek 😞Zulugula, Lalia, Ounai, Ladyo lubią tę wiadomość
-
Idę po Julka z duszą na ramieniu, wychodzi "ciocia Marta" i mówi "Julek śpi"🤷♀️. Zasnął przy obiedzie 😁Było jak zawsze,czyli płakał tylko przy wejściu a potem się uspokoił. Ciekawa jestem jak jutro będzie 🙄
Zulu,u nas odwrotnie; kiedyś kąpiel była dosłownie raz dwa,zero frajdy,zabawy itd, o od jakiegoś miesiąca normalnie to event dnia 💥🤩. Dzieci to jednak zmienne istoty są.
Ounai, nam pediatra mówiła ze Amotaks często daje niepożądane efekty w postaci biegunek albo wymiotów; Julek akurat zniósł go bardzo dobrze, nawet kupy jak zawsze.Lalia, Ounai, Ladyo, Inaa89 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
KarolinaMaria wrote:Inaa, zgadzam się z Tobą. Ola od Gagatki urodziła się jako wcześniak tego samego dnia co moja Matylda, a motorycznie zdecydowanie ją wyprzedza
to tylko pokazuje jak każde dziecko jest inne i cieszy, że wrześniaczki tak gonią z rozwojem!
Wczoraj wieczorem Matylda po raz pierwszy stanęła przy meblach!
Współczuję słabych nocy, u nas ostatnio nocki nawet ok (czyli tylko 5 pobudek bez przerwy 🤣). Ja jestem już zdrowa, mój L i moja mama jeszcze zakatarzeni, ale co najważniejsze - Mati zdrowa. Od dziś jestesmy same do piątku 🙄
Gratulacje dla Matyldy 👏💪KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ladyo
wczoraj się nie załapałam, ale dziś już tak
Wszystkiego dobrego dla Amelki, ale ona rośnie, śliczna, fajna stylówa 😘Ladyo lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Angie1985 wrote:Ladyo piękna Amelcia. Wreszcie załapałam się na jakieś zdjęcie bo co wchodziłam to było za późno. 🙂Już jaka duża dziewczynka. Czas leci zdecydowanie zbyt szybko.
Jak czytam że już powoli wracacie do pracy to aż szok mnie ogarnia.
Martusi życzę szybkiego powrotu do zdrowia. A może ten antybiotyk jej nie podpasował? Amoksycykilina dość często uczula.🤔BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Dziewczyny, polecam Wam fontannę do wanny z biedronki. To taka kula, kladzie się ja na wodzie i ona od razu wtedy zaciąga wodę i robi fontannę. Do tego mruga światełkami. Moje dzieci się o nią biją.
Zulugula, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, dzieki za rady w wsprawie mojej coreczki. Po rozmowie z innymi rodzicami podjelismy decyzje, ze jesli znowu cos sie stanie to rozmowa z rodzicami chlopca przy dyrektorce. Jesli to nie pomoze poinformujemy odpowiednie sluzby.
U nas wszyscy zalatani. Lapie sie na tym, ze w domu jestesmy bardziej goscmi ostatnio🤦♀️.
Haris wyrosl z gondoli i dzis bedzie jego pierwszy spacer w spacerowce. Juz nie moge sie doczekac.
Nocki mam raczej srednie. Albo idzie spac pozno, albo budzi sie wczesnie, a przez noc kreci sie jakby byl na karuzeli🤦♀️.
Ja czuje jak bym miala dostac okres, i tak juz boli od kilku dni plus plamienia. I nic do tej pory. Padne jak tak dalej bedzie 🤦♀️.
Nie zalapalam sie na zadne zdjecia, z tego co dziewczyny pisza piekne jestescie i juz❤️.
Zdrowka dla wszystkich chorych maluszkow. ❤️❤️❤️ -
Ounai zdrówka dla Martusi, mam nadzieję że te wymioty są związane z lekami badz właśnie problemem z odkrztuszaniem a nie jest to nic poważniejszego 😘02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰