Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny teraz ja musze Was prosić o radę, od dłuższego czasu otrzymuje skargi od wychowawczyni Ksawcia w przedszkolu, że jest niegrzeczny, nie słucha, nie wykonuje poleceń , nie pracuje. Nigdy nie mieliśmy z nim problemów. Niewiem jak z nim rozmawiać. A już mi głupio jak dzień w dzień otrzymuje takie informacje, tym bardziej że w domu jest grzeczny. Doradźcie coś jak na niego wpłynąć 🤔02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ina a może Ksawciu w ten sposób chce zwrócić na siebie uwagę, bo np jest zazdrosny o Tymka? Ksawciu był do tej pory najmłodszy? A może po prostu ma temperament, a niektórzy nauczyciele to odbierają jako złe zachowanie? Spróbuj porozmawiać z Ksawciem o co chodzi albo skorzystajcie z pomocy psychologa, bo wiem ze ze starszym chodzicie. Ja uważam ze u nas to naprawdę dużo dało! Nauczyłyśmy sie ze sobą rozmawiać.
Lalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Ina a może Ksawciu w ten sposób chce zwrócić na siebie uwagę, bo np jest zazdrosny o Tymka? Ksawciu był do tej pory najmłodszy? A może po prostu ma temperament, a niektórzy nauczyciele to odbierają jako złe zachowanie? Spróbuj porozmawiać z Ksawciem o co chodzi albo skorzystajcie z pomocy psychologa, bo wiem ze ze starszym chodzicie. Ja uważam ze u nas to naprawdę dużo dało! Nauczyłyśmy sie ze sobą rozmawiać.02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Badaliśmy Mai kał, ma liczne tłuszcze i nieliczne kwasy tłuszczowe. Orrirntujecie się może co to znaczy, czy może być to wynikiem zmiany mleka ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2021, 17:34
-
Inaa89 wrote:Ounai zdrówka dla Martusi, mam nadzieję że te wymioty są związane z lekami badz właśnie problemem z odkrztuszaniem a nie jest to nic poważniejszego 😘
-
Inaa89 wrote:Dziewczyny teraz ja musze Was prosić o radę, od dłuższego czasu otrzymuje skargi od wychowawczyni Ksawcia w przedszkolu, że jest niegrzeczny, nie słucha, nie wykonuje poleceń , nie pracuje. Nigdy nie mieliśmy z nim problemów. Niewiem jak z nim rozmawiać. A już mi głupio jak dzień w dzień otrzymuje takie informacje, tym bardziej że w domu jest grzeczny. Doradźcie coś jak na niego wpłynąć 🤔
-
A tu moja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2021, 20:43
Zulugula, Lalia, kic83, Ounai, Angie1985, Enigvaa, kiniusia270, Wik89, Ladyo, ZielonaHerbata, Ewa88 , calanthe, asias86, Clover, AgataAgatka, Nowastaraczka, Annia, kar_oliv, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Inaa, zgadzam się z dziewczynami 😘 najpierw porozmawiaj z Panią o jakie konkretne zachowania chodzi, później porozmawiaj z Ksawerym. To może być zazdrość o Tymka, ale równie dobrze naśladowanie innych dzieci, chęć bycia włączonym w zabawę, zwrócenie na siebie uwagi i wiele innych 😉
-
U nas w dodatku było tak, że Pani ciągle do mnie pisała, że Tymek jest niegrzeczny, żebym coś z tym zrobiła itd. A jak porozmawiałam z panią i rodzicami to okazało się że niegrzeczne jest 3/4 grupy więc dzieci nie były winne aż tak, tylko wykorzystywały to, że Pani nad nimi nie panowała. Nie mówię, że mam aniołka, co to to nie. Ale pewnie martwiłabym się, że mam małego demonka a tak nie było.
-
Inaa ja też bym standardowo porozmWiala z Synem, to wiadomo. I z Panią ale tak dość wnikliwie. Niech poda konkretne przykłady w jakich sytuacjach nie słucha ? Niegrzeczny, czyli co konkretnie robi takiego niehrzecznego? Wtedy będzie łatwiej poprowadzić rozmowę z synem.
-
Zulu, gratki dla Tomsona 😍
Olek nadal nie zamierza wstawać 😂 on tak popyla na tych czworakach że chyba sąsiedzi słyszą to "tup tup tup"🙈 -
Ale czadowe zdjęcie Majeczki. Uśmiech od ucha do ucha☺️
Jutro idziemy z rana do pediatry, oby coś dała na ten zalegający katar, bo biedna się męczy, a nic nie chce spływać. Jak je z butelki nawet jej ciężko, bo nie ma jak noskiem oddychać.
Kupiliśmy w końcu Valco Snap 4 Sport i to była miłość ❤️. Jesteśmy po pierwszym spacerze i wózek w porównaniu z x landerem płynie, nie czuć krawężników ani nic. Zwrotny, lekki, rozkłada się jedna ręką. Dobrze wyprofilowane siedzisko, Mała siedzi stabilnie, a nie zsuwa się. Dla mnie super wózek, żałuję tego x landera. Oddam go na przegląd i serwis i sprzedam asap. I trafiliśmy na zniżkę👌
Zauważyłam że te spacerówki (nie te w 2w1) nie mają torbek, czy nawet uchwytów na nie. Spytałam w sklepie to powiedzieli że do typowych spacerówek producenci nie zalecają, że nawet w instrukcji tak napisane jest. Nooooo ale. Ja w swojej torbie przy x landerze woziłam pół domu xD. Trochę ratują te dwie kieszonki. Kosz zostawiałam zawsze na zakupy i paczki z paczkomatu 😅O ❤️
Z ❤️