Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Emdar, albo ze żłobka albo ode mnie. Przed poludniem doszła biegunka a poza tym może z godzine była aktywna a tak śpi cały dzień. I naprawdę widać, że jest chora.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Może któraś z Was coś poradzi ?
Jak wiecie u nas z drzemkami było kiepsko, zawsze takie Max po 30minut Ale zawsze to coś 😁
Jakis czas temu było całkiem ładnie plus spała w wozku na spacerze około 1h.
A od jakiegoś tygodnia jest dramat.
Już nawet nie próbuje jej odkładać, tylko daje jej spać na rękach żeby się chociaż trochę wyspala Ale nawet to nie pomaga bo budzi się po 15 minutach.
I ewidentnie takie turbo drzemki jej nie wystatczja bo wiedzę że jest niewyspana i marudna.
Nic nie działa a chyba próbowałam wszystkiego.
Jakieś sensowne rady oprócz przeczekać? Bo widzę że brak snu ja męczy. -
Herbato: PRZECZEKAĆ 🤣 może być tak, że idą jej zęby i potrzebuje bliskości. Ogólnie widzę po forumowych dzieciach, że po regresie snu w 4 mż sen się psuje i każda z nas przerabiała już chyba milion wariantów. Druga sprawa, że mała będzie już teraz spać coraz mniej, też mam za sob etap turbodrzemek. Teraz jest jedną dłuższa i czasem jakaś krótsza popołudniu. Pozostała część dnia na pełnych obrotach.
Edit zobaczysz, że teraz zacznie dużo się dziać w rozwoju, dziecko coraz więcej dostrzega, układ nerwowy musi to przetrawić, dlatego słaby sen, rozdrażnienie. U nas dopiero niedawno powróciły drzemki na spacerach.
Zulu, kurcze może to przypadek? Nasza alergolog radzi, by w razie relacji alergicznej podać podejrzany alergen po 2 tyg przerwy, wtedy masz pewność, że to na pewno to. Ja bym za 2 tyg podała odrobinkę sezamu. Życzę, by to był przypadek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2021, 16:34
ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ewa88 wrote:Zielona ja zawsze odkładam do łóżeczka, a jak się przebudzi to biorę na ręce i staram się dolulać
czasami jest jedna taka pobudka a czasami kilka, ale przeważnie się udaje
Nawet jak śpi mi na rękach i jak się obudzi to próbuje ja dospac ale nie ma szans, jeszcze ani razu mi się nie udało. -
Emdar, Wik
Mam do tyłu kilka dni
Co do spotkania na czym stanęło?
Ogólnie w piątki mogę bez Maksa w dowolnej godzinie.emdar, Wik89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
ZielonaHerbata wrote:Może któraś z Was coś poradzi ?
Jak wiecie u nas z drzemkami było kiepsko, zawsze takie Max po 30minut Ale zawsze to coś 😁
Jakis czas temu było całkiem ładnie plus spała w wozku na spacerze około 1h.
A od jakiegoś tygodnia jest dramat.
Już nawet nie próbuje jej odkładać, tylko daje jej spać na rękach żeby się chociaż trochę wyspala Ale nawet to nie pomaga bo budzi się po 15 minutach.
I ewidentnie takie turbo drzemki jej nie wystatczja bo wiedzę że jest niewyspana i marudna.
Nic nie działa a chyba próbowałam wszystkiego.
Jakieś sensowne rady oprócz przeczekać? Bo widzę że brak snu ja męczy.
U nas lipa. Ledwo nadążam z praniem (dzięki Ci Panie za suszarkę bo dziecko nie miałoby co ubrać). Ostatniego cyca I połowy bidonu wody jeszcze nie zwróciła więc tli się nadzieja.
Edit: w ogóle u Marty jak miała 3 drzemki to trwały 15-30min, jak dwie to 30-60min, ale głównie gdzieś pośrodku, ok 40min. A jedna drzemka na poczatku to była godzina a teraz potrafi się naładować w 30 min.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2021, 17:56
-
Kic, Wik jutro może po 14:00 bo pracuje, ale ja niestety jutro nie mogę bo mamy laryngologa Julka w Blue City na 15:30 ( nim dojadę po wizycie koło 16:00 z Blue City w pt na Mokotów to będzie 17:30 pewnie 🤦♀️). Wik wysłała do Ciebie wiadomość na priv:) sprawdź42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
https://naforum.zapodaj.net/8071a59f43ce.jpg.html
Julek pozdrawia z jesiennego spaceru 🌤🍁🍂AgataAgatka, Lalia, Enigvaa, Angie1985, Iryska, Clover, Zulugula, Ewa88 , asias86, Meggi110818, Inaa89, kic83, Wik89, Ladyo, Tajka lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualnyDziewczyny w ciąży można coś na uspokojenie?
Jechaliśmy autem, przed nami kobieta i sarna jej wyskoczyła, uderzyła i poleciała na druga stronę ulicy. Babce nic się nie stało ale cały czas przed oczami mam tą biedna sarenkę. Płacze nie mogę się uspokoić aż mną trzęsie -
Emdar, ależ Julek się zmienia 😍 poważny już z niego chłopak 😁
emdar lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:U nas pelno kasztanow
Wik, jeszcze będziemy Cię prosić i będziesz nosić paczki z kasztanami do Paczkomatu 🤭😁Wik89, Zulugula lubią tę wiadomość
-
madziulix3 wrote:Dziewczyny w ciąży można coś na uspokojenie?
Jechaliśmy autem, przed nami kobieta i sarna jej wyskoczyła, uderzyła i poleciała na druga stronę ulicy. Babce nic się nie stało ale cały czas przed oczami mam tą biedna sarenkę. Płacze nie mogę się uspokoić aż mną trzęsie
Karolina ❤️❤️ dziękuję! Twoje słowa mi dzisiaj były bardzo potrzebne 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2021, 19:55
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022