Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMeggi110818 wrote:Madzula wstaw jeszcze kiedyś zdjęcie sukienki, nie załapałam się 😔. A lubię takie klimaty, teraz koleżanka będzie brała ślub, znaczy za rok, ale zaznaczyłam że chve z nią szukać sukienki, bo uwielbiam salonu ślubne 🙉
Ja widzę ze dalej jest 😘 -
nick nieaktualny
-
ZielonaHerbata wrote:Veritaa A jak dziś Wam poszły masaże? Jak czuje się Synek?
Rozumiem, że na kontrolę też idziecie do Pani Sozynskiej ?
Masaze jakos ida ale jest to ciezkie u takiego juz ogarniętego dziecka... Jak nie ma meza to sasiadka przychodzi i trzyma mi syna a ja masuje. Niestety to 15 sekund wrzasku ale jak tylko kończę syn sir uspokaja. Zal mi go okrutnie bo jak tylko go damy na plecy on juz placze bo na wszystko mysli ze masaz albo jak w nocy zapalamy lampke. Jest to ciezkie dla nas wszystkich zarowno psychicznie jak i fizycznie. Teraz caly plan dnia robimy pod to. Ale mam nadzieję ze bedzie warto i ten wysilek na marne nie pojdzie bo szczerze nie wyobrażam sobie kolejnego podciecie. I np kolejnych kilku miesiecy takich masazy...
Tak w piatek idziemy do p.natalii.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Wik89 wrote:Kicku, emdar —->> priv 😀 musimy w koncu sie umowic
...
Wik89 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
veritaa wrote:Masaze jakos ida ale jest to ciezkie u takiego juz ogarniętego dziecka... Jak nie ma meza to sasiadka przychodzi i trzyma mi syna a ja masuje. Niestety to 15 sekund wrzasku ale jak tylko kończę syn sir uspokaja. Zal mi go okrutnie bo jak tylko go damy na plecy on juz placze bo na wszystko mysli ze masaz albo jak w nocy zapalamy lampke. Jest to ciezkie dla nas wszystkich zarowno psychicznie jak i fizycznie. Teraz caly plan dnia robimy pod to. Ale mam nadzieję ze bedzie warto i ten wysilek na marne nie pojdzie bo szczerze nie wyobrażam sobie kolejnego podciecie. I np kolejnych kilku miesiecy takich masazy...
Tak w piatek idziemy do p.natalii.
Ja jsk sama jestem to siadam na córce, blokuję nogi tak i ręce i masuje. Ale to kilka razy się zdarzyło. Ostatnio daje jej klucze do zabawy, blokuję tylko nogi bo inaczej na brzuch się przekręci i ona zajeta kluczami a ja masuje.
Ten dzień pod masaże... Ja alarm w tel miałam żeby co 3tyg robić
I ja miałam nie masować po ranie, po niej dopięto po 5 dniach jak jyz się zagoiło. Ale wiem że różne są szkoły jeśli chodzi o masaż po ranieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2021, 09:38
O ❤️
Z ❤️ -
Marta w domu, noc jakoś przeszła, do 1:00 wymiotowała co 15 min, a później już tylko jakies 2-3 razy. 2 razy pociumkala cyca I nie zwróciła, ale o 7:30 już zjadła z piersi i niestety żołądek nie utrzymał. Póki co cały czas spi. Raz się obudziła jak chlopaki wychodzili i przed chwilą na cyca. W sumie to nawet dobrze, w czasie snu organizm się regeneruje
-
Dzisiaj znowu przerwa nocna od 23:30 do 1😵ale jak już zasnął to obudził się dopiero o 6😍 szybko zjadł i spaliśmy do 8❤️
Dziwna ta nocna przerwa, bo ani nie płakał, ani nie chciał się bawić, tylko jakby nie mógł zasnąć, turlał się, siadał, przewracał, baaardzo dużo przytulał 🤷 -
veritaa wrote:Masaze jakos ida ale jest to ciezkie u takiego juz ogarniętego dziecka... Jak nie ma meza to sasiadka przychodzi i trzyma mi syna a ja masuje. Niestety to 15 sekund wrzasku ale jak tylko kończę syn sir uspokaja. Zal mi go okrutnie bo jak tylko go damy na plecy on juz placze bo na wszystko mysli ze masaz albo jak w nocy zapalamy lampke. Jest to ciezkie dla nas wszystkich zarowno psychicznie jak i fizycznie. Teraz caly plan dnia robimy pod to. Ale mam nadzieję ze bedzie warto i ten wysilek na marne nie pojdzie bo szczerze nie wyobrażam sobie kolejnego podciecie. I np kolejnych kilku miesiecy takich masazy...
Tak w piatek idziemy do p.natalii.
Może z czasem dziecko się przyzwyczai i będzie lepiej.
A coś Babiak mówił że udało Wam się ładnie przygotować buzie do zabiegu ?
Ja się boję,że w miesiąc nie uda mi się za dobrze przygotować buzi. A im lepiej przygotowana, tym lepsze efekty zabiegu. -
nick nieaktualnyWitam serdecznie dziewczyny
widzę że tylko tutaj praktycznie ktoś się odzywa więc mam takie pytanko
należę do osób niecierpliwych więc powiedz i mi proszę kiedy można zrobić test ciążowy najszybciej? Mój cykl trwa średnio 31 dni
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
-
nick nieaktualnyZielonaHerbata wrote:Madziula i ja się zalapalam na Twoją kiecke 😁😁
Widzę że ma dół w kolorze ? Ja miałam chyba identyczny dół Ale kolor bardziej jakby szampanski.
Bardzo ładna sukienka, będziesz cudnie wyglądala🤗
Dziękuje 😘ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
-
ALICE wrote:Witam serdecznie dziewczyny
należę do osób niecierpliwych więc powiedz i mi proszę kiedy można zrobić test ciążowy najszybciej? Mój cykl trwa średnio 31 dni
Alice, jeśli chcesz się "łudzić" to tu dziewczyny miały cienie na testach nawet i 9-10dni po owulacji, ale jeśli chcesz mieć raczej pewność, to moim zdaniem najwcześniej 14 dpo, najlepiej to w dniu spodziewanej miesiączki lub później 😉 -
Hejka 😊 dawno się nie odzywałam, ale przez nadmiar obowiązków domowych nie miałam kiedy wejść na forum. Więc próbuje nadrobić ale ciężko 🤭 przy gromadce dzieci jeszcze czwórka szkolnych to ciężko trochę o wolny czas. Bo muszę pomoc chłopca w lekcjach, w nauce. I jeszcze pobawić się z młodszymi 😊
Po krotce, Tymek zdrowy był dosłownie 4 dni. Teraz znów ma strasznie zielone smarki, od wczoraj kaszel. Niby osluchowo czysty, a kaszel od spływającego kataru, no ale jednak to ponowne przeziębienie w tak krótkim czasie od poprzedniej choroby.. 😒 no nic musimy jakoś przetrwać.
U nas podczas spania również otwarta buzia, często mały pochrapuje. Dlatego umawiam nas prywatnie do laryngologa i pójdziemy sprawdzić pod tym kątem. Bo wedzidelko mamy ok.
Wiedzę, że Martusia chora. Może to jakiś wirus skoro tak dużo wymiotuje? Zdrówka 😘
Madziulix piękna sukienka 😍
Clover wszystkiego najlepszego dla Olka 🥰 śliczny chłopiec 😘
Ulaa piękny Julek 😍😘madziulix3, Ulaa, Clover lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
ALICE wrote:Witam serdecznie dziewczyny
-
Ula, Julek jest cudny 💙 ale bym przytuliła takie małe bobo 🤭
Clover, wszystkiego najlepszego dla Olka 😍 słodki misio z niego ❤️ przypomniałaś mi że mam nazbierać liści i kasztanów do kolejnego zdjęcia 😅Ulaa, Clover lubią tę wiadomość
-
Lalia, myślę że Olek ma regres snu. Mówiłaś ostatnio że wstaje przy meblach, jak Iga zaczęła się wspinać to mieliśmy bajlando noc w noc 🙈 oby szybko się unormowało. Swoją drogą moja córka dzisiaj nie spała od 3 do 5:30. Ot, prezencik na 9 m-cy 😂
Lalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022