Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
ZielonaHerbata wrote:My dziś znowu próbowaliśmy podać mm. Tym razem w innej butelce i nic. Jakby zapomniała jak się je z butelki. Chociaż położna mówiła, że skoro mała przez pierwszy miesiąc jadła i z piersi i z butelki, to już nie zapomni jak się je z butli.
Później spróbowałam podać jej to mleko łyżeczka i jadła ładnie, nawet widać że jej smakowało więc to chyba nie jest kwestia smaku.
Więc albo ewidentnie nie chce butelki albo te butelki, które mam jej nie pasują.
Ja byłam pewna, że zrobię mm i wciągnie bez problemu 😁BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Annia, czyli decyzja zależy od architekta? Macie miejsca garażowe, schowek albo piwnicę? Po cichu zazdroszczę, ale też trochę się cieszę, że nie muszę szukać architekta i latać po bankach jeszcze
U nas nie najgorzej. Ja już jestem nóweczka, Tymek nie wymiotuje. Maz mu wczoraj położył miskę obok łóżka i powiedział, że to jego przyjaciel na noc, ale Tymek mówi że nie czul w nocy potrzeby, żeby tulić tego przyjaciela 😂 Marta ma jeszcze lekką biegunke ale już nie robi wodnistej kupy tylko jest lekko zagęszczona. Niestety do żłobka jutro nie pójdzie, ale już pogodziliśmy się z mężem z tym, że będzie musiał wziąć tacierzynski.
Nie wiem czy się pochwaliłam, ale mąż w zeszłym tygodniu awansował na kierownicze stanowisko, tak że mam w domu supervisoraAnnia, Wik89, Nowastaraczka, emdar, Clover lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
ZielonaHerbata wrote:Już ponad 2h drzemki na spacerze w wozku 😮😮Szaleeenstwo🎊🎉
Gratuluję 🤩🤩🤩
Herbata, a może córcia po prostu lubi spać w chłodku? 🤔
W sumie Olek bardzo często duuużo lepiej śpi na spacerach lub w takim prawie wyziębionym pokoju, tylko wtedy go po prostu przykrywam 🤔 -
Lalia wrote:Gratuluję 🤩🤩🤩
Herbata, a może córcia po prostu lubi spać w chłodku? 🤔
W sumie Olek bardzo często duuużo lepiej śpi na spacerach lub w takim prawie wyziębionym pokoju, tylko wtedy go po prostu przykrywam 🤔 -
Ounai wrote:Annia, czyli decyzja zależy od architekta? Macie miejsca garażowe, schowek albo piwnicę? Po cichu zazdroszczę, ale też trochę się cieszę, że nie muszę szukać architekta i latać po bankach jeszcze
U nas nie najgorzej. Ja już jestem nóweczka, Tymek nie wymiotuje. Maz mu wczoraj położył miskę obok łóżka i powiedział, że to jego przyjaciel na noc, ale Tymek mówi że nie czul w nocy potrzeby, żeby tulić tego przyjaciela 😂 Marta ma jeszcze lekką biegunke ale już nie robi wodnistej kupy tylko jest lekko zagęszczona. Niestety do żłobka jutro nie pójdzie, ale już pogodziliśmy się z mężem z tym, że będzie musiał wziąć tacierzynski.
Nie wiem czy się pochwaliłam, ale mąż w zeszłym tygodniu awansował na kierownicze stanowisko, tak że mam w domu supervisora
Gratulacje dla męża! Zaraz czas na Ciebie!
To ja też się pochwalę, że od przyszłego semestru zacznę pracę na uczelni jako nauczyciel akademicki.Ewa88 , Lalia, emdar, Suszarka, Ladyo, Wik89, Iryska, Nowastaraczka, Clover lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Lalia wrote:Martt, cudna Asia ❤️ a jak tam zazdrość Aliss? 😘
Alicja mi ostatnio wydoroślała❤ to chyba też duza zasługa przedszkola, które jest świetne... Panie w przedszkolu są tak kreatywne ze mi szczęka opada. Mialam wątpliwości ale zupełnie nie potrzebnie.
Zazdrość jest nadal. Ale już jest coraz lepiej. Podchodzi do Asi, daje jej zabawki. Śmieją się do siebie. Alis wie ze musi na nią uważać i jest delikatna. Ostatnio nawet widzialam jak Asi spadła skarpetka a Alis jej tłumaczyła ze musi jej założyć by nie zmarzła bo będzie chora no i jej założyła 😅
Asia bardzo lubi jak siostra jest obok. Wystarczy ze lezy na brzuszku lub w bujaczku i patrzy jak Alicja się bawi 😅
Z plusów to jeszcze dodam że chyba pamiętacie nasze odpiluchowywanie jak się chciałam poddać? Trochę mnie wtedy nakierowaliście ze to nie jest takie kolorowe i wiecie co... udało się! mamy coraz mniej wpadek❤ wiaodmo... czasem się zdarzy, w nocy nadal zakladam pampersa i zawsze jest cały mokry rano. Ale dajemy sobie czas ❤
W przedszkolu tez sobie coraz lepiej radzi i sama korzysta z toalety. W końcu za miesiąc kończyny 3 lata 🥲😍
Nie cytować 😘
l]Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2021, 21:03
Lalia, emdar, Ladyo, Wik89, ZielonaHerbata, Ounai, Enigvaa, Nowastaraczka, Annia, Clover lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Annia wrote:Architekt budynku musi zatwierdzić i rozplanować połączenie. Inżynier już nam mówił, że jest to technicznie możliwe. Tak 2 miejsca w garażu podziemnym i komórka w piwnicy do tego.
To ja też się pochwalę, że od przyszłego semestru zacznę pracę na uczelni jako nauczyciel akademicki.
Gratulacje. A co będziesz wykładać? ☺️Annia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Ounai jako że już uzytkujesz ponczo, to czy ono faktycznie jest na tyle ciepłe, że nie trzeba pod nie do auta ubiersc zadnej kurtki tak jak pisalas ?
Bo tak patrzę to to jest polar i mam obawy, czy to wystarczy.
Przepraszam, że tak dręcze ale chciałbym dziś wieczorem już wszytsko zamówić 😊 -
Zielona, no widzisz? Mowilam, ze dzieci szybko sie zmieniaja
moze jeszcze polubi drzemki w wozku 👍😀 super
Annia, super! Witaj w klubie 😄
Ounai, dobrze, ze juz lepiej… myslisz, ze to jakas wirusowka byla?Annia lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Anniu, gratulacje 😍
Wik, Ty jak Annia, też dreczysz biednych studentów? 🤭Annia lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Zielona, no widzisz? Mowilam, ze dzieci szybko sie zmieniaja
moze jeszcze polubi drzemki w wozku 👍😀 super
Annia, super! Witaj w klubie 😄
Ounai, dobrze, ze juz lepiej… myslisz, ze to jakas wirusowka byla?
Wik- ciiiiii 😁😁bo jeszcze jutro pozaluje 😅Wik89 lubi tę wiadomość
-
Te bączki może i są normalne, tylko niepokoi mnie takie postękiwanie przy nich.....jakby parła czasem....No i te wybudzanie, przy tym rzuca się okropnie, tak że czasem nie mogę smoczkiem jej trafić, bo głową tak szybko rusza....nie wiem czy to jest normalne 🤔
Wiem dziewczyny, że bez sensu, że jestem na diecie, bo i tak dostaje potencjalne alergeny w mm, ale jeśli ma tą alergię, to chciałabym chociaż dostarczać jej mniej tego dyskomfortu, gdy w moim mleku ich nie ma.....Ale nie wiem czy to tak działa...?
Probiotykow nie podaję. A pediatra....No cóż pediatra może powiedzieć 😁 proponowała rozszerzenie diety już A odnośnie mleka to w sumie nic nie powiedziała....
Suszarko, nie myślałam o mleku HA.
Nie wiem czy nie podejmę jeszcze jednej próby podania tego niedobrego, ale teraz w ogóle na butlę kręci nosem, chyba przez zęby, i pewnie nie będzie chciała i tak jeść...I znowu jej zmieniać...kurczę, nie wiem już sama. Bo problem z kupkami już, na hippie robiła codziennie albo kilka , po zmianie na nutramigen wodne i zielone, a jak znowu na hipp przeszliśmy to jakby ma zatwierdzenie, bo te kupki są rzadziej i mega zbite.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2021, 16:40
-
Emdar, następnym razem pomyśl o mnie, bo Maja codziennie o tej godzinie wstaje i chce się bawić 😁 więc duchowo będziemy z Wami 😘
Herbatko, no szaleństwo 😁 moja dzisiaj godzinę, bo spotkałam na mieście wujka i otworzyłam nudę A Maja już otwarte oczy 😁
A teraz właśnie wstała po aż 15 minutowe drzemeczce 😁emdar lubi tę wiadomość
-
A te poncho nadaje się tak, żeby wyjść w zimę przykrytym tylko nim dzieckiem, ubranym normalnie, jak po domu, tylko wyjść na dwór do auta A nie do hali ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2021, 15:03
-
Annia wrote:Architekt budynku musi zatwierdzić i rozplanować połączenie. Inżynier już nam mówił, że jest to technicznie możliwe. Tak 2 miejsca w garażu podziemnym i komórka w piwnicy do tego.
To ja też się pochwalę, że od przyszłego semestru zacznę pracę na uczelni jako nauczyciel akademicki.Annia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
ZielonaHerbata wrote:Ounai jako że już uzytkujesz ponczo, to czy ono faktycznie jest na tyle ciepłe, że nie trzeba pod nie do auta ubiersc zadnej kurtki tak jak pisalas ?
Bo tak patrzę to to jest polar i mam obawy, czy to wystarczy.
Przepraszam, że tak dręcze ale chciałbym dziś wieczorem już wszytsko zamówić 😊ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔