Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
A Ja nawet nie skomentuję naszej nocki...chyba najgorsza z najgorszych....pochwalę się jak będzie kiedyś lepiej 😁
-
Irysko, sto lat dla Michałka 🎉🎉
Emdar, padłam hahah😁
Lalia, to zaczęliście rd papkami na kolanach czy w bujaczku?
Suszarko, ja też jestem za Aleksandrą, ale Maria też mi się podoba, moja bratanica i mama to Marysia 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2021, 07:28
Iryska, emdar lubią tę wiadomość
-
Clover ten Wasz sen to jakby nasz 😣😁😁😁
Też zauważyłam, że chyba nie podoba jej się zasypianie na rękach bo się drze i sie wyrywa A kiedys tylko tak zasypiala A teraz jak ja biorę do takiej pozycji, to się zaczyna szoł 😁😁no Ale inaczej zasnąć nie umie.
No i te przerwy nocne gdzie i tak tego snu prawie nie ma 😅( u nas taka przerwa jest koło 4).
-
Hej hej 😘
Emdar, padłam 🤭
Tajka, ja karmiłam Olka na kolanach, a później w krzesełku, w lezaczku dostawał czasem tylko chrupke 🙂
Suszareczko, piękna noc ❤️
Irysko, jeszcze raz najlepszego dla Michałka 💙
U nas od 19 do 7 rano kilka pobudek, ale turbo karmienia bez awanturek więc nie narzekam 😉
Dzisiaj jadę z Olkiem do moich rodziców, ja pójdę na kontrolę do dentysty a on zostanie z dziadkami 🥰Suszarka, emdar, Ounai lubią tę wiadomość
-
Jeżeli chodzi o nocki o ostatnio mieliśmy 3 podrząd fajne nocki, a od wczoraj już jest gorzej. Wczoraj wstaliśmy już o 5.30, a na domiar tego do niedzieli jestem sama z Jaśkiem, no i nad nami zaczęli remont 🥴.
Kazałam mężowi porządnie się wyspać na delegacji, ale mówi że coś kiepsko mu to idzie 😂😂😂.
Ale z pozytywów Jasiek wczoraj dwa razy przez parę sekund stał bez trzymanki (tak byl zajęty jedzeniem mamy bułeczki 😂) i przyszedł do mamy do kuchni i zaczął bić brawo 😍.Lalia, emdar, Ounai lubią tę wiadomość
-
Clover wrote:
Ladyo, czyżbyś była Aleksandrą?Ostatnio zdałam sobie sprawę, że nie kojarzę imion 95% z Was
Jak Ounai napisała jakiś czas temu o Natalii, to chwilę musiałam się zastanowić o kogo chodzi🤭
Ja kojarzę jak na imię ma Kic, Ounai, Ladyo, DMG, Nowastaraczka, Enigva, Inaa😁
Jak naprawdę na imię ma Inga i Annia 😂
Oczywiście Karolina, Anetka, Kar_oliv, Doomi, Sylwucha, Wik, Nikaa😂
Wydaje mi się że Zulu ma na imię tak jak Suszarka 😅
A Nadzieja i Tajka tak jak ja 🤭
Ale Clover, nie mam pojęcia jak Ty masz na imię 🙈 i Jednorożec, Iryska, Maminka i Zielona herbata🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2021, 09:43
Zulugula, Clover, Ladyo, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Lalia, to w takim razie się ujawnię i powiem jak mam na imię, bo raczej byście nie zgadły 😁 Jestem Danutą, przez tyle lat już zdążyłam się przyzwyczaić do tego imienia, ale nie przepadam za nim i kiedy nie muszę, to go nie używam 🤭
Suszarka, Lalia, Ladyo, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Edmar, widzę że u Was też wesoło, a ja naiwna matka myślałam, że po 1,5 roku to dzieci już śpią jak aniołki 😂😂
Lalia , ja też wcale nie jestem Ewaale moje imię to niech zostanie słodką tajemnicą
Iryska wszystkiego najlepszego dla Michałka
U nas ostatnio problem z zasypianiem...młoda wygina się i wyrywa z rąk, płacze itp dopiero po jakimś czasie, chyba już ze zmęczenia zasypia...Iryska, Lalia lubią tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ja właśnie siedzę w medycynie pracy i rozmawiam z kolegą z pracy o... bobasach bo 3 miesiące temu urodził mu się synek.
Już miałam laryngologa, neurologa, badanie audiologiczne, badania krwi nie zrobili bo stwoerdzilismy, że skoro bylam w ciąży to byłam często badana (WTF???) I modlę się żeby nie kazali mi powtarzać psychotestów bo inaczej utknę tu do południa.
I wiecie co.... cieszę się z powrotu do pracy. To takie uczucie jakbym w jakiś sposób wróciła do społeczeństwa.Suszarka, Annia lubią tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Clover ten Wasz sen to jakby nasz 😣😁😁😁
Też zauważyłam, że chyba nie podoba jej się zasypianie na rękach bo się drze i sie wyrywa A kiedys tylko tak zasypiala A teraz jak ja biorę do takiej pozycji, to się zaczyna szoł 😁😁no Ale inaczej zasnąć nie umie.
No i te przerwy nocne gdzie i tak tego snu prawie nie ma 😅( u nas taka przerwa jest koło 4). -
Anetka byłaś już u kogoś z tą asymetria?
Ciekawa jestem czego się dowiedziałaś.
My wczoraj byliśmy w tej sprawie u osteopaty pediatrycznego w Warszawie. Powiedział że mamy ją od napięcia nerwów czaszkowych po prawej stronie potylicy. Tak samo lewe oczko leci, przez to napięcie. Napięcie ma też między lapatkami, ale to jakby z tej potylicy. Coś ram porobił i mówił że jak puści napięcie to i brzuch "sam" się wzmocni bo teraz jakby ta asymetria blokuje. Mówił że te nerwy też mają wpływ na buzię i język i też powinna domknąć buzię na stałe bez zawieszek (ma momenty że buzia opada, a za chwilę zmienia mimike i jest zamknięta) , bo czucie głębokie przez to napięcie nie działa jak powinno.O ❤️
Z ❤️ -
U Nas też jakoś nocki się popsuły.
Oliwka przesypiała już całe noce, czasami nawet od 20 do 8 rano, a od 4 dni po 3 pobudki w nocy. Na jedzenie to nie jest, bo jak daje butle to nawet 50 ml nie wypije. Jak długo żeby mogą dokuczać? 4 szły, ale już się przebiły i widać już je, nawet zaczęła zgrzytac nimi, co mnie przeraża, to jeden z dźwięków (obok kredy na tablicy szkolnej) który mnie paraliżuje 😬O ❤️
Z ❤️ -
Suszarko mi sie bardzo podoba Maria.
Malwina ma na drugie Maria bo w bliskiej rodzinie juz mamy mala Marysie
Clover No jakbys moja wczorajsza sytuacje opisała! Wyszlam na najgorsza matke co to dzieciaka do 18 bez cukru bedzie trzymac bo nie zgodzilam sie podac dziecku milki 🤦♀️ A jabluszko dalam bez cukru!
Emdar, Julek mistrz, jak on wyciagnal spod siebie materac? 🤣🤣
Jak juz jestesmy przy vinted To ja sie teraz zamienie w daria1 i tak tylko rzucę ze w najblizszym czasie bede miala sporo ubranek dla chlopcow i dziewczynek w rozmiarze 0-2lata.podejrzewam ze z początkiem listopada moje plany powinny wejsc w zycie.
Lalia, emdar lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Ja też gdybym miała druga córkę to byłaby to AleksandraO ❤️
Z ❤️