Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kar_oliv wrote:Dziewczyny, mega się stresuję, wchodzę o 10 😱😱😱
Ula, mi dla chłopaka się podoba Staś, a mojemu nie 😅 i jeszcze ewentualnie Leoś 😊
Tez będziemy w tym roku jechać nad morze, chodź ja to bym poleciała do Grecji 😢 ale już bez dzidzi nam się nie uda 😊kar_oliv, Lalia, Ulaa lubią tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
dmg111 wrote:Dzięki ❤️ Rok temu kupiliśmy sobie statyw za 40 zł na allegro, zakładamy na niego telefon i pilocikiem strzelamy zdjęcia, w końcu mamy pełno zdjęć wspólnych ❤️
No i namówiłaś. Zamawiam statyw 😄Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Hej dziewczyny chyba z mezem za bardzo zaszalelismy i nie daje mi to spokoju. Ostatnio na wizycie ginekolog powiedzial ze jak przestane krwawic to mam zielone swiatlo. Wiec przedwczoraj przestalam krwawic i pojawilo sie duzoo sluzu takiego jak bialko od jajka bylo go naprawde duzo podczas podcierania itd nie skojarzylam go z owulacja bo mowie cholerka no jak bez okresu owulacja a tu suprise dzis bylam u lekarza a ta do mnie ze mam piekne 3 pecherzyki i ze dzis napewno juz pekna a ja sie z moim serduszkowalam wczoraj dwa razy i mowie o tym mojej ginekolog a ona sie na mnie patrzy i mowi nooo to moze byc z tego bobas tym bardziej ze teraz jest organizm pobudzony itd. No wiec od pozytywnego postu acard75 i luteine dopochwowo 2x1. Teraz sobie pluje w twarz ze no czy to nie za szybko?? Jaka ja glupia ehhh...
Stokrotka027, Edyciak, Lalia, dmg111, Ewa88 , Ounai, Fragaria, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Justa91, a czemu miało by być za szybko?
Właśnie super taka niespodzianka bez stresu nerwów i może bd z tego fasolka właśnie!!! Myślę że dobrze było by gdyby właśnie się udało, dużo szczęścia życzę wam i trzymać będę mocno kciuki!! Kiedy wtedy będziesz testować? Myślę że takie sytuacje kiedy się nie spodziewasz są najbardziej owocne !! 🥰👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼🍀🍀🤞🤞🤞Edyciak, dmg111 lubią tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Wizytujacym udanych wizyt , miłych i dobrych wiadomości życzę! 💗
kar_oliv lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Justyna, zdaliście się na los a może właśnie los szykuje Wam wspaniały prezent 😘 spokojnie kochana 😘
dmg111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJusta91 wrote:Hej dziewczyny chyba z mezem za bardzo zaszalelismy i nie daje mi to spokoju. Ostatnio na wizycie ginekolog powiedzial ze jak przestane krwawic to mam zielone swiatlo. Wiec przedwczoraj przestalam krwawic i pojawilo sie duzoo sluzu takiego jak bialko od jajka bylo go naprawde duzo podczas podcierania itd nie skojarzylam go z owulacja bo mowie cholerka no jak bez okresu owulacja a tu suprise dzis bylam u lekarza a ta do mnie ze mam piekne 3 pecherzyki i ze dzis napewno juz pekna a ja sie z moim serduszkowalam wczoraj dwa razy i mowie o tym mojej ginekolog a ona sie na mnie patrzy i mowi nooo to moze byc z tego bobas tym bardziej ze teraz jest organizm pobudzony itd. No wiec od pozytywnego postu acard75 i luteine dopochwowo 2x1. Teraz sobie pluje w twarz ze no czy to nie za szybko?? Jaka ja glupia ehhh...
-
kar_oliv wrote:Dziewczyny, mega się stresuję, wchodzę o 10 😱😱😱
Nic się nie stresuj, kciuki!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Stokrotka027 wrote:Justa91, a czemu miało by być za szybko?
Właśnie super taka niespodzianka bez stresu nerwów i może bd z tego fasolka właśnie!!! Myślę że dobrze było by gdyby właśnie się udało, dużo szczęścia życzę wam i trzymać będę mocno kciuki!! Kiedy wtedy będziesz testować? Myślę że takie sytuacje kiedy się nie spodziewasz są najbardziej owocne !! 🥰👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼🍀🍀🤞🤞🤞
Boje sie powtorki dlatego ten stresZawsze w naszym sercu
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Edyciak wrote:Nie za szybko. Dziecko wie, kiedy ma się pojawić. Owszem, lepiej by było odczekać do miesiączki. Ja po poronieniu miałam zakaz współżycia przez 6 tyg, ale to ze względu że miałam łyżeczkowanie. U ciebie się oczyściło samo. Spokojnie, nie stresuj się.
Tak ja sie sama oczyscilam. Ginekolog mi dala zielone swiatlo od konca krwawienia. Bo mowila ze wszystko sie pieknie oczysciloEdyciak lubi tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
Śpij Kochanie moje małe,
Natisz wrote:Trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze ❤️
Ula, mi dla chłopaka się podoba Staś, a mojemu nie 😅 i jeszcze ewentualnie Leoś 😊
Tez będziemy w tym roku jechać nad morze, chodź ja to bym poleciała do Grecji 😢 ale już bez dzidzi nam się nie uda 😊
Bardzo popularne, dużo naszych znajomych ma Stasiów i Leosiów.
Ale Julian - Julek mi się podoba jako tako, z kolei mojemu D nie bardzo.. Adam też ładne, ale D marudzi. Władysław też mi chodzi po głowie no i Jakub 😍 to takie typy -
Zulugula wrote:Justa myślę , że organizm sam będzie wiedzial czy za szybko czy nie
ale skontroluj sobie za kilka dni te pecherzyki czy faktycznie pękły, bo mi rok temu po poronieniu nie popekaly i mialam torbiele na obu jajnikach przez 2 miesiące zanim się wchlonely.
Mam wizyte w niedziele. Wlasnie na sprawdzenie tego powiedziala ze moje endometrium ma 9 mm.Zulugula lubi tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
Śpij Kochanie moje małe,
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny