Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Oo Jednorożec gratulacje , super że tak szybko się udało!
Dmg jak u Was nocki? Jula już całkiem odstawiona?
Nocki były ekstra, była jedną pobudka, a od dwóch dni się budzi jeszcze drugi raz koło 4 (butle je koło 2). Plus taki, że wtedy budzę męża i on ją lula. To jest największą zaleta odstawienia od cycka - dzielimy się tym. Dla mojego męża to zabójstwo i mega cierpi, a mi to daje satysfakcję 😈😈😈Lalia, Nowastaraczka, emdar, Wik89, KarolinaMaria, Suszarka, kar_oliv, calanthe, Clover lubią tę wiadomość
-
Moze któraś będzie chętna, chyba dobra oferta, a ja nie szukam w różu
https://www.olx.pl/d/oferta/spiworek-i-mufki-cottonmoose-CID88-IDMdW18.html -
Emdar, dzięki 😚 nie przejmuje się w sumie aż tak tym, i tak jest tego mniej już niż jakiś miesiąc temu. Podobno to zanika. Jeśli to normalne to ok, a jeśli te zachowania wynikają z jakiegoś stresu)(a tak czytałam..) to się martwię. Ale chyba jest jeszcze za malutka, żeby te zachowania wynikały ze stresu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2021, 10:35
emdar lubi tę wiadomość
-
ja jeśli nic się nie stanie spytam lekarki ale mam zamiar stopniowo go odstawiać z resztą od kilku dni mało co się piersią najada kazde karmienie muszę wspomagać mm i wlaśnie teraz czytam ze w ciązy tak moze byćDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2021, 19:37
Tajka, emdar, Lalia, Ewa88 , dmg111, Wik89, Clover, Zulugula, Enigvaa, Suszarka, KarolinaMaria, kic83, kar_oliv, Maminka89, calanthe, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Jednorożcu, zapytaj jak najszybciej, bo mojej znajomej lekarz kazał odstawić od razu, bo wcześniej poroniła przez to niby,bo nie wiedziała
Nie pisze zeby Cię straszyć,bo każdy przypadek inny, tylko lepiej wcześniej chyba skonsultować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2021, 11:19
-
Tajka wrote:Jednorożcu, zapytaj jak najszybciej, bo mojej znajomej lekarz kazał odstawić od razu, bo wcześniej poroniła przez to niby,bo nie wiedziała
Nie pisze zeby Cię straszyć, tylko lepiej wcześniej chyba skonsultować
Kurczę to mi klina wbiłaś.
Może napiszę do mojej gin sms zapytam jak ona to widziDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
dmg111 wrote:Jula po szczepieniu, 9200g ❤️
W przyszłą środę zaczynamy adaptacje w żłobku, z jednej strony się boje, z drugiej czuje, że to dobry etap, bo Julcie mega ciągnie do dzieci ❤️ zaczynamy na 1.5h, będzie na zabawie w żłobku, 2 śniadaniu i zabawach na dworze ☺️
Powodzenia przy adaptacji, i jak najmniej chorób wam życzę 😘dmg111 lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
A Gucio mial wczoraj bilans i wazy 11,5 kg, ja sie nie dziwie, ze jak ma gorsza noc i musze go ponosic, to rano mnie bola cale stopy i kostki (tak jak dzisiaj na przyklad) 🤣😬
Zulugula, dmg111, kic83, Lalia lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Zulugula wrote:Dmg powodzenia przy adaptacji!
Ladyo myslalam, że się pomyliłaś pisząc, że 5 miesięcy na Mela 🙈 nasze forumowe maleństwo już tak urosło, nie wierzę. Śliczna jest🧡
Bylam z Tomsem w strefie zabaw , wyszalal się i padł w drodze do domu 😎
We Włoszech wyszedł Tomkowi 4ty ząb- lewa Górna jedynka 🦷 Na szczescie bezbolesnie. Przed wyjazdem bylo sporo płaczu, pewnie wtedy juz się mocno dzialo.
We Włoszech zrobilam tez prowokację, no bo jak to byc we Włoszech i nie zjeść pizzy z serem czy burraty 😀 niestety Tomkowi wyszły ślady na rękach i plama na buzi. A już myslalam, że kończymy etap nietolerancji na bmk🙄 -
Zulugula wrote:KarolinaMaria, próbowałaś dawac Mati produkty z mleka koziego/owczego lub czy sama takie jadłaś? Czytam, że w 92% występuje alergia krzyżowa z bmk. Zastanawiam się czy nie spróbować..
Nie, nie próbowałam. Mam rozpiskę od alergologa kiedy próbować coś bezpośrednio. Na razie ja stanęłam na etapie sera żółtego, wreszcie przechodzi! Cudowne uczucie zjeść kanapkę z serem. Teraz będę jadła twaróg. Po 10 mż mam podać bezpośrednio odrobinę masła.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Wik89 wrote:A Gucio mial wczoraj bilans i wazy 11,5 kg, ja sie nie dziwie, ze jak ma gorsza noc i musze go ponosic, to rano mnie bola cale stopy i kostki (tak jak dzisiaj na przyklad) 🤣😬
Nieźle Ci rośnie, to dobrze! Zdrowy chłopak!
U nas równo 10 kg 💪Lalia, emdar, Wik89, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność