Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Tajka, drugi śpiworek 👍
Enigva, Malwinka przerasta narzeczonego! 🙈 Chociaż on śpi w pajacach 86 z Sinsay, to się liczy? 😂 -
nick nieaktualnyNowastaraczka wrote:https://www.senmalucha.pl/pl/p/Lozeczko-120x6067-dostawne-2w1-Andrzej-kolor-BIALY/1154
Zamawiałam z tej strony, kiedyś nazywalo sie matylda i bylo 120 x70 teraz widzę lekkie zmiany :p ogolnie zwykle łozeczko bez boku tylko z takim hakiem tez mozna przymocować i jest dostawka (ten caly hak mozna latwo kupic faceci ogarniaja, moj stary dokupowal bo tamten w zestawie nam nie pasowal). Na poczatku bylo praktyczniejsze bo bylismy na tym samym poziomie ale po zmianach materacy i jak musielismy obniżyc to teraz dostawka jest troche nizej niz nasze lozko, dla Leona to nie problem bo umie soe przedostac ale czasem w nocy jak się zakreci to nie wie co sie dzieje 😋Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Tajka, drugi śpiworek 👍
Enigva, Malwinka przerasta narzeczonego! 🙈 Chociaż on śpi w pajacach 86 z Sinsay, to się liczy? 😂
Ona ma tułów długi. Wagowo wcale jakaś duża nie jest. Z 9.5 kg ma. Łazienkowa tak pokazuje, dopiero pod koniec listopada ma szczepienie wiec sie okaze ile na dzidziusiowej wadze.
Czas się rozejrzeć za fotelikiem drugim. W pixelu zostały jej 3-4cm i łebek będzie wystawał 😳
Lalia lubi tę wiadomość
🔸28 lat
No i jak oceniacie jakość.
Aktualności to mój synek wazy już 1200. Szyjka trochę się skróciła i mocno muszę uważać na siebie. 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2021, 20:18
Ounai, emdar lubią tę wiadomość
-
Belie wrote:Dziewczyny jak wypada rozmiarowka C&A?
Jak ona się ma względem hm. 🙂
No i jak oceniacie jakość.
🙂
Ja bardzo lubie c&a. Mieciutka bawelna, z tych ciut grubszych. Rozmiarowka raczej standardowa. Malwi mi juz wyrosla z 80smyk a 80 z c&a nosi jeszczenie pamietam jak bylo z mniejszymi rozmiarami 🙈
Belie lubi tę wiadomość
🔸28 lat
-
Anetka, te elefanten są też polecane, zwłaszcza że jak "wymacałaś" i sprawdziłaś to już w ogóle 👍
Ten okres jesienno zimowy jest naprawdę trudny do kupowania tych pierwszych bucików więc wydaje mi się że bardzo fajnie sobie to przemyśleliście 👌
Olek się urodził w grudniu a od stycznia była zima stulecia, jak w tym roku znowu spadnie tyle śniegu to ja zamiast pierwszych butów będę mu kupować łańcuchy na koła do wózka 😂Ladyo, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Anetka, w tej opasce Pola jest przecudna 😍😍😍
Anet.kaa, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Lalia, Olek już chodzi?
Mój Michałek dopiero zaczął chodzić wzdłuż mebli, tzn., wcześniej to tak niepewnie robił i powoli a od wczoraj dopiero widać , że czuje się pewnie i dosłownie biega wzdłuż mebli.
Ale niech raczkuje jak najdłużej, podobno długie raczkowanie dobrze robi na asymetrię😃Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Anetka, zmotywowalas mnie tym usypianiem i dzis na nocne spanie Leoś zasnął bez chodzonego lulania 💕 co prawda na naszym łozku, duzo cycka a potem polozyl sie tak jak go nosiłam chodzac i lekko go bujałam lezac ale to juz bylo o wiele łatwiejsze i myślę ze powoli moze nauczy się zasypiać sam albo po prostu przytulony ❤ dziękuję 😘
-
Lalia wrote:Anetka, te elefanten są też polecane, zwłaszcza że jak "wymacałaś" i sprawdziłaś to już w ogóle 👍
Ten okres jesienno zimowy jest naprawdę trudny do kupowania tych pierwszych bucików więc wydaje mi się że bardzo fajnie sobie to przemyśleliście 👌
Olek się urodził w grudniu a od stycznia była zima stulecia, jak w tym roku znowu spadnie tyle śniegu to ja zamiast pierwszych butów będę mu kupować łańcuchy na koła do wózka 😂
Ale łancuchy też pewnie się przydadzą
Fakt, ten okres jesienno zimowy na pierwsze kroczki jest najgorszy. Dość że to zakładać będzie trzeba z resztą zimowego sprzętu (na samą myśl się spociłam) to jeszcze nie wiadomo co kupić, kiedy.zakładać ocieplane itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2021, 23:38
-
Nowastaraczka wrote:Anetka, zmotywowalas mnie tym usypianiem i dzis na nocne spanie Leoś zasnął bez chodzonego lulania 💕 co prawda na naszym łozku, duzo cycka a potem polozyl sie tak jak go nosiłam chodzac i lekko go bujałam lezac ale to juz bylo o wiele łatwiejsze i myślę ze powoli moze nauczy się zasypiać sam albo po prostu przytulony ❤ dziękuję 😘
wg mnie te małe.robaki szybko się przyzwyczajają j z dnia na dzień będzie coraz lepiej.
U nas też dziś bez chodzonego bujania tylko wzięłam ją na ręce i usiadłam na łóżku i lekko bujałam nogą.
Ja zawsze sprawdzan stan zaspania. Jak jest taka nakręcona to bujanie musi być, ew 10 min skakania po łóżku i tulenia wyderki i później bujanie, a jak jest zaspana to właśnie tak siadam i ją lekko bujam. Może i dałoby radę na leżąco dziś ale zależało mi na czasie aby iść pobiegaćNowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Haha, ja sie cieszę że mamy xlandera bo ten czołg po.śniegu da radę bez problemu w odróżnieniu do Anexa. Jak ja sobię przypomne to szarpanie się z nim rok temu w zaspach....
Ale łancuchy też pewnie się przydadzą
Fakt, ten okres jesienno zimowy na pierwsze kroczki jest najgorszy. Dość że to zakładać będzie trzeba z resztą zimowego sprzętu (na samą myśl się spociłam) to jeszcze nie wiadomo co kupić, kiedy.zakładać ocieplane itd.
A jakiego x landera macie? Mieliśmy pulsa i się nie sprawdził w ogóle, wymieniliśmy go na stapa i jest cudowny.O ❤️
Z ❤️ -