Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:Emdar, nie żegnaj się z nimi! My mamy te większe i syn mojej siostry - ma 8 lat za nimi szaleje, tworzy z nich potwory i różne inne rzeczy! Jestem pod wrażeniem jego kreatywności przy zabawie tym ❤️
dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
dmg111 wrote:Super patent, na bieżąco nowe zabawki dla dziecka i szansa na przetestowanie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2021, 12:58
dmg111 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Zgodnie z przewidywaniami, zasłonięcie rolet nic nie dało. Specjalnie nawet nie włączałam tv w pokoju obok żeby miała cicho. Spala łącznie 1h 20min, w tym 5 pobudek. Za krótko, więc od 17:30 będzie już marudzić ze zmęczenia. No weź zrozum to dziecko 🤯Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Zgodnie z przewidywaniami, zasłonięcie rolet nic nie dało. Specjalnie nawet nie włączałam tv w pokoju obok żeby miała cicho. Spala łącznie 1h 20min, w tym 5 pobudek. Za krótko, więc od 17:30 będzie już marudzić ze zmęczenia. No weź zrozum to dziecko 🤯
Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja wczoraj chcialam byc sprytniejsza niz moje dziecko. I zamiast ja wykapac i polozyc spac o 18 jak zazwyczaj pada, to polozylam ja na drzemke o 17.30. Myslalam ze jak wstanie po 30 min i na sen nocny pojdzie o 21 spac to pospi do 8. No coz, nie wstala juz z tej drzemki i wstala o 7. A przed wczoraj poszla spac o 19.30 i wstala o 5.40. Loteria 🤯
dmg111 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Obiecuje ze wiecej sie nie zareklamuje, nie bijcie 🤣Zulugula, Nowastaraczka, Lalia, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
🦄 2021 r. -
dmg111 wrote:Z zabawkowych hitów roczkowych to u nas numer jeden to przyssawki fat brain toys squigz 2.0. Sama bym nie kupiła, bo drogie 🙈 A Jula za tym szaleje, są wszędzie, na oknach, na stole, w wannie. W kółko się tym bawi i w końcu mam chwilę dla siebie 😍
-
veritaa wrote:Meggi mowisz o tym pierwszym podcieciu u Was czy o plastyce?
Ja wierze ze samymi cwiczeniami teraz domkniemy buzie.
Widzialam na profilu gugu hopla ze to jest do zrobienia. Doslownie dziecko ze zdjecia jak moj syn (ulozenie języka) i po pol roku cwiczen efekty super. Bez podciecia
O plastyce, o pierwszym najpierw nie wspominam bo to była pomyłka. Więcej szkód niż korzyściO ❤️
Z ❤️ -
Olek chyba jest zbyt skromny żeby ujawniać takie umiejętności jak brawo czy papa 🤣🤣 haha
Prawda jest taka że NIE robi ani brawo, ani papa, ani cacy, nie potrafi pokazać gdzie co ma albo kto ma, mówi Mama Tata Baba Bam Bee Ej i Nie ale wtedy kiedy chce, nie że powtarza na moją prośbę. Jak robi coś co mu nie pozwalamy to nas naśladuje i np kręci telewizorem i mówi sam do siebie "Ej! Nie!" I dalej to robi 😂KarolinaMaria, Zulugula, Clover, dmg111, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj Haris sam zaczal bic brawo jakis czas temu, mowi Nie, Mama, daj, i pelno innych slowek z jezka Bobkow. Nie pokazuje niczego raczka czy paluszkiem. Jak cos chce to jeczy i to ja sie musze domyslic co chce. Udaje ze daje buziaki, ale papa, czy cacy nie robi.
A co do gryzienia to jak najbardziej. Moja corcia pada najczesciej ofiare jego bezzebnych dziaselek. Mnie pokasil kilka razy takze. Az nie moge doczekac sie jak bedzie mial zabki.
Od wczoraj proboje wstawac przy meblach, oraz proboje czworakowac. Wszystko na raz. -
U nas już jest i brawo i papa (ale czasem się mylą te obie czynności)
Palcem zaczęła też już pokazywać ale jakby kierunek w którym chce iść (tzn ktoś jak ją nosi na rękach), a nie na zabawkę czy osobęZulugula, kar_oliv lubią tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo