Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylku super wyglądasz 🥰
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
A pół roczku przeleciało.
Niestety w październiku dopadło nas zapalenie oskrzeli i 2 tygodnie antybiotyku. Na szczęście obyło się bez szpitala ale kaszlała strasznie. Adasiu nam sprzedał z przedszkola. Wczoraj mieliśmy gości bo Adaś kończył 5 lat mój kawaler duży.
Jagódka turla się po całym pokoju, nie raczkuje ale przemieszcza się turlając i robi to w niesamowitym tempie. Czasami trzeba jej szukać bo się wkula pod ławę lub szafkę i nie można jej znaleźć.😂 Kupa śmiechu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2021, 10:00
MoTyLeK🦋, Ounai, Iryska, Clover, Zulugula, Ladyo, KarolinaMaria, Ewa88 , Maminka89, Lalia, emdar, Tajka, Nowastaraczka, Wik89, Inaa89, kic83, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Clover wrote:Motylku, świetnie wyglądasz, ogromna różnica! 🔥 Gratulacje 💪😁
Meggi, my kupiliśmy Britax Römer Dualfix M i-size
Mierzyliśmy go, znaczy próbowaliśmy bo Olwika tylko tylka dotykała i awanturę robiła i stawała na nogach i nie dało jej się włożyć i zapiąć 🥴, ale wydawało mi się że jest za duży dla niej. Ty masz z wkładkami czy bez?O ❤️
Z ❤️ -
Ounoi Martusia ma pończo rozmiar s czy m?
Czy dragon ma odpinany kaptur?
Znalazłam na vinted ale bez odpinanego kaptura, a wydawało mi się że na stanie mają wszystkie odpinane. Może to starszy modelWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2021, 15:01
O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Mierzyliśmy go, znaczy próbowaliśmy bo Olwika tylko tylka dotykała i awanturę robiła i stawała na nogach i nie dało jej się włożyć i zapiąć 🥴, ale wydawało mi się że jest za duży dla niej. Ty masz z wkładkami czy bez?
Meggi jaką cenę z bazą Ci zaproponowano? 🤔12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ewa88 wrote:Meggi jaką cenę z bazą Ci zaproponowano? 🤔
Wiesz co nawet nie pamiętam, pojechaliśmy na zwiady dopiero zobaczyć jak wyglądaja te Foteliki, ale Olwika nie dała nic sprawdzic, nawet na rękach nie chciała. Ona ma manię stania, prób chodzenia i się nie słucha 🙈Ewa88 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Dziewczyny możecie napisać na jakie fotele te następne się zdecydowałyście? Byliśmy dzisiaj w sklepie i szczerze te następne tak dziwnie dla mnie wyglądają🙈
My mamy besafe turn, nasz Leo wybitnie nienawidzil jazdy samochodem teraz pomalu coraz lepiej za kazdym razemMeggi110818 lubi tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:To jest ten co ma Ania?
Ewa88 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Meggi110818 wrote:Ounoi Martusia ma pończo rozmiar s czy m?
Czy dragon ma odpinany kaptur?
Znalazłam na vinted ale bez odpinanego kaptura, a wydawało mi się że na stanie mają wszystkie odpinane. Może to starszy modelMeggi110818 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Meggi ja celuje w Joie 360 ale nie wiem czy będzie pasowal. Chcialabym obrotowy, ale tak zeby mi nie skasował siedzenia z przodu. 😅 bo o ile ja nie bede miala problemu tak moj maz do niskich nie nalezy. 🙈🔸28 lat
Enigvaa wrote:Meggi ja celuje w Joie 360 ale nie wiem czy będzie pasowal. Chcialabym obrotowy, ale tak zeby mi nie skasował siedzenia z przodu. 😅 bo o ile ja nie bede miala problemu tak moj maz do niskich nie nalezy. 🙈BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔