Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu a mąż może byc z Harisem?
Dużo siły dla Was!
Doskonale znam to uczucie i rozumiem Cię, też nie mogłam być z Malutka kiedy walczyła podczas pierwszych swoich dni. Wiem, że serce wtedy pęka na milion kawałków.
Twój synek jest pod dobra opieką i zobaczysz, że bardzo szybko z tego wyjdzie!!KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania81 wrote:Dziewczyny jada do szpitala, Haris jest pod respiratorem, nagle przestal oddychac, w tej sytuacji kazali przyjechac.
Prosze o modlitwy, pozytywne mysli.
Moj synek walczy lekarz ma nadzieje ze to chwilowy kryzys ale jest zle ogolnie
Moja Tyldzia też była pod respiratorem. Dzieci to ogromni bohaterzy, zobaczysz!!!
Modlę się za Was!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2021, 22:49
-
Aniu, myślami jesteśmy wszystkie przy Tobie. Będzie dobrze, musi być. Harrisku jesteś dzielny, wszystkie ciocie trzymają kciuki a forumowe bobasy przesyłają duzo siły ❤
-
nick nieaktualny
-
Ania81 wrote:Dziewczyny jada do szpitala, Haris jest pod respiratorem, nagle przestal oddychac, w tej sytuacji kazali przyjechac.
Prosze o modlitwy, pozytywne mysli.
Moj synek walczy lekarz ma nadzieje ze to chwilowy kryzys ale jest zle ogolnie
Bardzo Ci współczuję Aniu! To straszne, że Maleńki tak ciężko przechodzi chorobę, ale pomogą mu w szpitalu 🙏
Julian po porodzie też był pod respiratorem, 6 dni i zobacz, teraz jest silnym, dużym jak na swój wiek chłopcem 👍
Wszystko będzie dobrze, choć wiem, że żadne słowa teraz nie ukoją Twoich nerwów ❤️ -
Ja nie udzielam się często ,ale czytam was codziennie,Aniu jestem myślami z Toba i z Hariskiem,wszystko musi być dobrze!❤️Starania od 2018
14-15 tydz💔,8tydz💔,5 ciąż biochemicznych
Hashimoto,nk 22,kir aa
👨🦱Polimorfizm apal genu igf 2 w obu allelach
Leki luteina,duphaston,encorton,accofil,heparyna,acard -
nick nieaktualnyWpadam na chwilke by was poinformowac co i jak.
Haris dostaje silne antybiotki, bo zapalenie pluc. Covid bardzo oslabil jego plucka, nie chca same oddychac. Obecnie nadal jest pod respiratorem. Lekarz stwierdzil, ze musimy czekac na rekacje organizm na leki, dzis powinno juz byc lepiej troszeczke. Wiec czekamy.
Jestesmy razem w izolatce. Serce mi peka wiedzac mojego maluszka pod tymi rurkami, z podlaczonymi kroplowkami.
Moja mama jak sie do wiedzialam, stwierdzila, ze przylatuje, bo nie moze tak siedziec w domu pomoze ze starszakami. Kazala jej czekac az bedziemy miec negatywne test, bo jej zdrowie tez nie najlepsze.
Dziewczyny prosze uwazajcie na wasze maluszki.
Czujemy wasze modlitwy i mysli. Bardzo Dziekujemy.
Dam znac jak tylko cos sie zmieni.MoTyLeK🦋, Ulaa, Suszarka, Belie, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Aniu trzymajcie się! Modle się za Was za Hariska❤ napewno będzie dobrze, musi być! Nie ma wg innej możliwości! Dostanie leki i dojdzie do siebie! 😘😘pamiętaj jestesmy z Tobą!02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Dzięki Bogu ,wszystko jest na dobrej drodze ,odzyska siły kochane dzieciątko ❤️Starania od 2018
14-15 tydz💔,8tydz💔,5 ciąż biochemicznych
Hashimoto,nk 22,kir aa
👨🦱Polimorfizm apal genu igf 2 w obu allelach
Leki luteina,duphaston,encorton,accofil,heparyna,acard