Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
ZielonaHerbata wrote:Usypiamy o koło 19. Zazwyczaj szybko zasypia ale czasami jeszcze tak w koło 19:30lub koło 20 budzi się i wystarczy wsadzić smoczek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2021, 17:37
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualnyBoze dziewczyny modlcie sie za moje malenstwo. Pogotowie zabralo Harisa, a my nie mozemy do niego jechac no covid i na kwaratannie.
Nagle, zaczal ciezko oddycha, widac bylo ze ma problemy. Zadzwonilam na pogotowie. Zabrali moje malenstwo a ja nie moge go utulic. Zwariuje dzis na pewno. Czekam na telefon od lekarza, beda dzwonic co i jak po badaniach. 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 -
Ounai wrote:Moja Marta też tak wstaje jakbym ja tak wcześnie położyła. Jak była mniejsza to chodziła spać ok 21-22. Teraz chodzi spać o 20 bo wstajemy o 6-6:30. Może za wcześnie ją kładziesz po prostu?
-
ZielonaHerbata wrote:Nie kładę jej za wcześnie. Ona już od 17:30 jest mega marudna i tylko na rękach. Ledwo jest w stanie wytrzymać do tej 18;30 do kąpieli.
-
Tajka wrote:To jakbym i swojej czytała 😀 ja kalde 18.30-19 to zazwyczaj już śpi. Z resztą ja nie trzymam się godziny pójścia spać, bo to zależy o której wstanie z ostatniej drzemki i zazwyczaj 2-2.5h od wstania już śpi na noc. Dzisiaj np wstała po 40min o 16. 20 i już po godzinie trze oczy i marudzi do spania... Ale to jest różnie, czasem wstanie o 17 a czasem o 16.. Moja 3godzin okna aktywności nie wytrzymuje.
-
Ania81 wrote:Boze dziewczyny modlcie sie za moje malenstwo. Pogotowie zabralo Harisa, a my nie mozemy do niego jechac no covid i na kwaratannie.
Nagle, zaczal ciezko oddycha, widac bylo ze ma problemy. Zadzwonilam na pogotowie. Zabrali moje malenstwo a ja nie moge go utulic. Zwariuje dzis na pewno. Czekam na telefon od lekarza, beda dzwonic co i jak po badaniach. 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
ZielonaHerbata wrote:Nie kładę jej za wcześnie. Ona już od 17:30 jest mega marudna i tylko na rękach. Ledwo jest w stanie wytrzymać do tej 18;30 do kąpieli.
co prawda chodziło o przesunięcie zasypiania na drzemkę ale mechanizm jest ten sam
Aniu, daj znać co z Hariskiem.Nowastaraczka lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ania81 wrote:Boze dziewczyny modlcie sie za moje malenstwo. Pogotowie zabralo Harisa, a my nie mozemy do niego jechac no covid i na kwaratannie.
Nagle, zaczal ciezko oddycha, widac bylo ze ma problemy. Zadzwonilam na pogotowie. Zabrali moje malenstwo a ja nie moge go utulic. Zwariuje dzis na pewno. Czekam na telefon od lekarza, beda dzwonic co i jak po badaniach. 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 -
Madziulix, nie załapałam się na zdjęcia,ale wierzę że wyglądałaś cudownie. Jeszcze raz, Najlepszego na nowej drodze życia ❤
Edit: a nie, jednak są zdjęcia! Pięknie wyglądaliście!
Motyl, fajnie że wróciłaśMaraton chorób widzę Was nie omija 🤦♀️Oby już tylko było lepiej. Aaa, no i gratuluję spadku wagi 👍( ja nadal na etapie "może od jutra"🤭😉)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2021, 19:01
madziulix3, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙