Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
MoTyLeK🦋 wrote:U nas dziś pobudka o 9 nowego czasu, Więc wszystko w normie. Ale zasnęła dość późno bo 22

Motylku fajnie że jesteś 🥰
Myślałam ostatnio o tobie. Widzę że Matylda daje wam pospać.
My próbujemy kolejny raz mam nadzieję że tym razem się uda.
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Piąteczka. Też jemy w ukrycium🤭Ale jesteśmy jeszcze bardziej rodzicami roku, jak Julek któregoś z nas przydyba,i mówi "am" to mówimy,że to niedobre i mama i tata jedzą to bo muszą 🤣. Ale już musimy przestać tak robić, bo nie będę z dziecka wariata robić😂 Jak dotychczas Julek nie zjadł jeszcze żadnego słodycza, parę razy w lato polizał trochę loda od któregoś z nas. Nie mam złudzeń, zacznie w końcu jeść słodycze,ale uważam że im później tym lepiej.Iryska wrote:Ja jem w ukryciu. jem dużo słodyczy, Michalek byłby już małym ludzikiem Michelin gdybym mu dawała za każdym razem spróbować😃
KarolinaMaria, Nowastaraczka, Zulugula, Lalia, Ladyo lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Moja mama ostatnio omal na zawał nie zeszła ( przez telefon słyszałam że oddycha inaczej) jak jej powiedziałam ( sama pytała co na Mikołaja ma kupić dla Julka) że może jakąś fajną lalę bo wiem, że bawi się w żłobku, a żadnej nie mamy. Afera nie z tej Ziemi. To jej powiedziałam,że jak nie chce słyszeć odpowiedzi na które nie jest gotowa, to niech nie pyta( lekko się sfoszyła, ale przeszło jej po paru minutach ☺)KarolinaMaria wrote:Moti, miałam ciarki jak czytałam wasz chorobowy maraton 😳 zdrowia, zdrowia, zdrowia! Twoja Matyldzia jest prześliczna (Matyldy już tak mają ;P ).
Dziewczyny, jestem po wizycie teściów i wychodzę z siebie... była afera o to, że dziewczynki mogą bawić się autami, a chłopcy wózkiem i kuchnią 🤦♀️ mój teść mało się nie udławił jak powiedziałam, że chcemy kupić Matyldzie ciężarówkę 🤣
KarolinaMaria, Zulugula, Lalia, Suszarka, Wik89, Ladyo lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny
-
Herbatko, mi się wydaje, że nasze kruszynki są po prostu przemęczone, dlatego tak słabo śpią w nocy. W dzień turbo drzemki i po godzinie są już zmęczone i gotowe na kolejną turbodrzemke..
U mnie jest ciut lepiej (nie budzi się od kilku dni w ciągu pierwszej godziny kilka razy) odkąd oddzieliłam karmienie od zasypiania. Najpierw daje butle, kąpiel i spać. A wcześniej te karmienie po kąpieli to była walka, ona płakała już ze zmęczenia, nie chciała jeść, a ja cudowalam żeby coś zjadła, więc musiałam ją lekko uspać i dać na śpiocha, ale się budziła, znowu płakała itd itp, trwało to czasem godzinę....a teraz po kąpieli pobujamy się chwilę na piłce, zamula i ją odkładam, trochę wariuje w łóżeczku, ja leżę obok, dotykam ją, robię ciii i zasypia. I w sumie coraz lepiej jej to wychodzi 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2021, 19:22
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Tajka wrote:To jakbym i swojej czytała 😀 ja kalde 18.30-19 to zazwyczaj już śpi. Z resztą ja nie trzymam się godziny pójścia spać, bo to zależy o której wstanie z ostatniej drzemki i zazwyczaj 2-2.5h od wstania już śpi na noc. Dzisiaj np wstała po 40min o 16. 20 i już po godzinie trze oczy i marudzi do spania... Ale to jest różnie, czasem wstanie o 17 a czasem o 16.. Moja 3godzin okna aktywności nie wytrzymuje.
Leos tez nie wytrzymywal w tym wieku wiec stopniowo 2.5 i lekko wydluzane ale dopiero teraz wytrzymuje 3/3.5 h. Tak samo jak Martusia od Ounai chodzi spac kolo 20 i wstaje 6/6:30, dzis sie nam zdazyla 5 ale zmiana czasu i no coz , czasem cos sie tak uklada 🙊
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Aniu, to straszne! Oby Harriskowi szybko się polepszyło. Boże, jak pomyślę w jakim stresie teraz musisz być. ;( Napisz jak będziesz coś wiedziała. A koleżanka, która Wam w TAKI sposób sprzedała koronę przestałaby być moją koleżanka...Ania81 wrote:Boze dziewczyny modlcie sie za moje malenstwo. Pogotowie zabralo Harisa, a my nie mozemy do niego jechac no covid i na kwaratannie.
Nagle, zaczal ciezko oddycha, widac bylo ze ma problemy. Zadzwonilam na pogotowie. Zabrali moje malenstwo a ja nie moge go utulic. Zwariuje dzis na pewno. Czekam na telefon od lekarza, beda dzwonic co i jak po badaniach. 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Tak! Miała kryzysik teraz przy tej chorobie, no ale wiadomix - wybaczam. Natomiast na codzień zawsze śpi całe nocki czyli tak 21/22-8/9. Nie mogę narzekać 😈emdar wrote:OMG! Dalej Ci Matylda tak super śpi? Ale zazdro !
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Dzien doberek☕Koteczka82 wrote:Motylku fajnie że jesteś 🥰
Myślałam ostatnio o tobie. Widzę że Matylda daje wam pospać.
My próbujemy kolejny raz mam nadzieję że tym razem się uda.
Witamy witamy ❤️
Nadal będę mocno Wam kibicować!!!
Matylda to takie dziecko na zachętę, choć poczatki łatwe nie były
ale u mnie już produkcja zamknięta na AMEN
Koteczka82, Suszarka lubią tę wiadomość
-
To jest NIELUDZKIE. Jakie chore czasy nastały, żeby dziecko samo zabierac od matki! Przechodziłam dokładnie to samo przy porodzie, trwało to dobę, która była dla mnie wiecznością. Dlatego tym bardziej mam łzy w oczach 😪Zulugula wrote:Nie mogę przestać myśleć o Harisku i o oddzieleniu go od mamy 😪
-
nick nieaktualny
-
Zgadzam się. Mikołaj jak był na piersi to w nocy na cyca budził się za przeproszeniem pierdyliard razy, powiedzmy, że jak było 4/5 karmień to była ekstra noc. A z dnia na dzień jak zabraliśmy pierś to zaczął spać o wiele lepiej i nie je w nocy NIC! Teraz wiadomo, że je więcej, bo minęło od tego czasu kilka miesięcy, ale wtedy nie było tak, ze np budził się wyglodzony po nocy, bo np musieliśmy się pobawić przed śniadaniem i dopiero się namyślał coś zjeść ( a była np 7.30, a jadl o 19.30).KarolinaMaria wrote:Herbatko, ja myślę, że jak wypija 30-60 ml, to nie budzi się z głodu, tylko po prostu tak ma 😑 wiem, że ciężko to czytać, sama jadę na tym samym wózku
Jutro do pracy, nie chce mi sieeeeeee...
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyDziewczyny jestem zalamana, malenki moj musi oddychac z pomoc a tlenu, bo jego plucka nie chca same. Jest zle a ja nie moge przy nim byc utulic go potrzyma za reke. Nic nie moge😢😢😢co ze mnie za matka. Moje dziecko cierpi a ja nic nie moge zrobic, bo mam cholerny Covid i do poniedzialku 8 mam siedziec w domu. Moj maz zrobil awanture ordynatorowi, ale nic to nie dalo.
Czekam na kolejny telefon od lekarza i od pielegniarek. Lekarz obawia sie ze zapalenie pluc sie przytaletalo, plus Covid.
Boze ja tak nie moge bez mojej kruszynki😢😢😢😢 -
Aniu, jak go wspomagają? Wąsy, ncpap? Jakim stężeniem tlenu? Spokojnie, to standardowa procedura przy duszności i trudnościach z oddychaniem. Harisek na pewno potrzebuje chwilki, żeby jego plucka znów normalnie funkcjonowały. Podają mu jakieś leki?Ania81 wrote:Dziewczyny jestem zalamana, malenki moj musi oddychac z pomoc a tlenu, bo jego plucka nie chca same. Jest zle a ja nie moge przy nim byc utulic go potrzyma za reke. Nic nie moge😢😢😢co ze mnie za matka. Moje dziecko cierpi a ja nic nie moge zrobic, bo mam cholerny Covid i do poniedzialku 8 mam siedziec w domu. Moj maz zrobil awanture ordynatorowi, ale nic to nie dalo.
Czekam na kolejny telefon od lekarza i od pielegniarek. Lekarz obawia sie ze zapalenie pluc sie przytaletalo, plus Covid.
Boze ja tak nie moge bez mojej kruszynki😢😢😢😢