Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
MoTyLeK🦋 wrote:U nas dziś pobudka o 9 nowego czasu, Więc wszystko w normie. Ale zasnęła dość późno bo 22
Motylku fajnie że jesteś 🥰
Myślałam ostatnio o tobie. Widzę że Matylda daje wam pospać.
My próbujemy kolejny raz mam nadzieję że tym razem się uda.MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Iryska wrote:Ja jem w ukryciu. jem dużo słodyczy, Michalek byłby już małym ludzikiem Michelin gdybym mu dawała za każdym razem spróbować😃
KarolinaMaria, Nowastaraczka, Zulugula, Lalia, Ladyo lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
KarolinaMaria wrote:Moti, miałam ciarki jak czytałam wasz chorobowy maraton 😳 zdrowia, zdrowia, zdrowia! Twoja Matyldzia jest prześliczna (Matyldy już tak mają ;P ).
Dziewczyny, jestem po wizycie teściów i wychodzę z siebie... była afera o to, że dziewczynki mogą bawić się autami, a chłopcy wózkiem i kuchnią 🤦♀️ mój teść mało się nie udławił jak powiedziałam, że chcemy kupić Matyldzie ciężarówkę 🤣KarolinaMaria, Zulugula, Lalia, Suszarka, Wik89, Ladyo lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny
-
Herbatko, mi się wydaje, że nasze kruszynki są po prostu przemęczone, dlatego tak słabo śpią w nocy. W dzień turbo drzemki i po godzinie są już zmęczone i gotowe na kolejną turbodrzemke..
U mnie jest ciut lepiej (nie budzi się od kilku dni w ciągu pierwszej godziny kilka razy) odkąd oddzieliłam karmienie od zasypiania. Najpierw daje butle, kąpiel i spać. A wcześniej te karmienie po kąpieli to była walka, ona płakała już ze zmęczenia, nie chciała jeść, a ja cudowalam żeby coś zjadła, więc musiałam ją lekko uspać i dać na śpiocha, ale się budziła, znowu płakała itd itp, trwało to czasem godzinę....a teraz po kąpieli pobujamy się chwilę na piłce, zamula i ją odkładam, trochę wariuje w łóżeczku, ja leżę obok, dotykam ją, robię ciii i zasypia. I w sumie coraz lepiej jej to wychodzi 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2021, 19:22
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Tajka wrote:To jakbym i swojej czytała 😀 ja kalde 18.30-19 to zazwyczaj już śpi. Z resztą ja nie trzymam się godziny pójścia spać, bo to zależy o której wstanie z ostatniej drzemki i zazwyczaj 2-2.5h od wstania już śpi na noc. Dzisiaj np wstała po 40min o 16. 20 i już po godzinie trze oczy i marudzi do spania... Ale to jest różnie, czasem wstanie o 17 a czasem o 16.. Moja 3godzin okna aktywności nie wytrzymuje.
Leos tez nie wytrzymywal w tym wieku wiec stopniowo 2.5 i lekko wydluzane ale dopiero teraz wytrzymuje 3/3.5 h. Tak samo jak Martusia od Ounai chodzi spac kolo 20 i wstaje 6/6:30, dzis sie nam zdazyla 5 ale zmiana czasu i no coz , czasem cos sie tak uklada 🙊Wik89 lubi tę wiadomość
-
Ania81 wrote:Boze dziewczyny modlcie sie za moje malenstwo. Pogotowie zabralo Harisa, a my nie mozemy do niego jechac no covid i na kwaratannie.
Nagle, zaczal ciezko oddycha, widac bylo ze ma problemy. Zadzwonilam na pogotowie. Zabrali moje malenstwo a ja nie moge go utulic. Zwariuje dzis na pewno. Czekam na telefon od lekarza, beda dzwonic co i jak po badaniach. 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
emdar wrote:OMG! Dalej Ci Matylda tak super śpi? Ale zazdro !
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Koteczka82 wrote:Motylku fajnie że jesteś 🥰
Myślałam ostatnio o tobie. Widzę że Matylda daje wam pospać.
My próbujemy kolejny raz mam nadzieję że tym razem się uda.
Witamy witamy ❤️
Nadal będę mocno Wam kibicować!!!
Matylda to takie dziecko na zachętę, choć poczatki łatwe nie byłyale u mnie już produkcja zamknięta na AMEN
Koteczka82, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Nie mogę przestać myśleć o Harisku i o oddzieleniu go od mamy 😪
-
nick nieaktualny
-
KarolinaMaria wrote:Herbatko, ja myślę, że jak wypija 30-60 ml, to nie budzi się z głodu, tylko po prostu tak ma 😑 wiem, że ciężko to czytać, sama jadę na tym samym wózku
Jutro do pracy, nie chce mi sieeeeeee...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyDziewczyny jestem zalamana, malenki moj musi oddychac z pomoc a tlenu, bo jego plucka nie chca same. Jest zle a ja nie moge przy nim byc utulic go potrzyma za reke. Nic nie moge😢😢😢co ze mnie za matka. Moje dziecko cierpi a ja nic nie moge zrobic, bo mam cholerny Covid i do poniedzialku 8 mam siedziec w domu. Moj maz zrobil awanture ordynatorowi, ale nic to nie dalo.
Czekam na kolejny telefon od lekarza i od pielegniarek. Lekarz obawia sie ze zapalenie pluc sie przytaletalo, plus Covid.
Boze ja tak nie moge bez mojej kruszynki😢😢😢😢 -
Ania81 wrote:Dziewczyny jestem zalamana, malenki moj musi oddychac z pomoc a tlenu, bo jego plucka nie chca same. Jest zle a ja nie moge przy nim byc utulic go potrzyma za reke. Nic nie moge😢😢😢co ze mnie za matka. Moje dziecko cierpi a ja nic nie moge zrobic, bo mam cholerny Covid i do poniedzialku 8 mam siedziec w domu. Moj maz zrobil awanture ordynatorowi, ale nic to nie dalo.
Czekam na kolejny telefon od lekarza i od pielegniarek. Lekarz obawia sie ze zapalenie pluc sie przytaletalo, plus Covid.
Boze ja tak nie moge bez mojej kruszynki😢😢😢😢