Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Inaa u mnie w rodzinie jest trójka dzieci,które mają urodziny w grudniu. A dokładnie dwójka ma w grudniu a trzecie na początku stycznia.
Prezenty zawsze kupujemy i na urodziny i na Mikołaja i na święta. I cała rodzina też tak właśnie robi
Tak jak ktoś wyżej napisal- to nie wina dziecka, że ma taką datę urodzin 😁😁Inaa89, Lalia lubią tę wiadomość
-
Tu nie chodzi o pieniążki, żeby nie wyszło że jestem sknera 😉 chodziło mi typowo o pierwsze urodzinki też źle sprecyzowałam pytanie. Wiadomo, że to nie wina dziecka że urodziło się blisko świat. Dlatego Tymek napewno nie będzie poszkodowany pod tym względem, bo poprostu byłoby to wobec niego nie fair, że starsi bracia dostają prezenty na urodziny i pod choinkę a on tylko jeden 2w1. W takim razie zrobię mu normalnie 2 prezenty już w tym roku. Ale na urodziny dam mu już 17 w dniu jego urodzin. Bo wyprawiane ma 26. Tak myślałam kupić arkę noego na urodziny a pod choinkę właśnie ten odkrywczy domek 🤔 albo na odwrót, ale chyba już to nie ma znaczenia która zabawkę dostanie w danym dniu 😅
My na mikołajki nie robimy jakiś większych drogich prezentów. Głównie jakieś drobiazgi. U mnie aż 6 do obdarowania więc jakbym miała każdemu dać coś za 200zl to już się sumka robi. Ale za to dostaje każdy konkretny prezent pod choinkę 😁 a Moi starsi synowie to już czasem maja takie wymagania że szok 😅 w zeszłym roku najstarszy syn zażyczył sobie glosnik JBL charge. Normalnie bym nie kupiła bo to koszt prawie 700zl. Ale udało nam się wylapac w mega promocji w media Markt za 380zl wiec juz kupiliśmy. Ale aż boje się pomyśleć co mi w tym roku wymyślą 🤦♀️Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Kar, dwa małe albo jeden duży 😁
Inaa, ja doskonale rozumiem o co Ci chodziło 👍 przecież Olek i Tymek niewiele będą wiedzieć czy to Mikołaj, urodziny czy święta 😂 ale ja symbolicznie na każdą okazję jest tak jakoś miło 😁Inaa89, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2021, 04:54
Inaa89, MoTyLeK🦋, Lalia, Nowastaraczka, Enigvaa, Maminka89, Zulugula, Ladyo, Paulina666, Meggi110818, AgataAgatka, Wik89, Clover, luśka18, calanthe, Ewa88 , Angie1985, KarolinaMaria, Iryska, Ounai, kar_oliv, Suszarka, kiniusia270 lubią tę wiadomość
-
Dmg❤
Ja jako dorosłe dziecko z 28.12 🙄🤣 raczej dostawałam 2 prezenty i jako dziecko chyba tego bardzo nie rozkminiałam 😆dmg111, Lalia, Inaa89, Zulugula, Clover, KarolinaMaria, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
My kupujemy dwa prezenty. Na roczek chce jej kupic kitchen helper a na swieta nowe ksiazeczki bo uwielbia ogladac
Od wczoraj ma nowa umiejetnosc, czworakuje juz dluzsze dystanse 💪
Jutro z mezem jedziemy sie zaszczepic pfizerem. Dodatkowa reka albo chociaz oko z tylu by sie przydalo 🤣dmg111, Lalia, Zulugula, Clover, Ounai lubią tę wiadomość
🔸28 lat
https://www.empik.com/vulli-zabawka-interaktywna-zyrafa-sophie-vulli,p1144099712,zabawki-p?gclid=Cj0KCQjw5oiMBhDtARIsAJi0qk2eOgkrjhKYZ30TJwr2C6EHEPvcpuH2DE1o6N35b-rUDpl12OCPYPEaAhcjEALw_wcB&gclsrc=aw.ds -
Enigvaa wrote:My kupujemy dwa prezenty. Na roczek chce jej kupic kitchen helper a na swieta nowe ksiazeczki bo uwielbia ogladac
Od wczoraj ma nowa umiejetnosc, czworakuje juz dluzsze dystanse 💪
Jutro z mezem jedziemy sie zaszczepic pfizerem. Dodatkowa reka albo chociaz oko z tylu by sie przydalo 🤣 -
Co do gryzaków to każde dziecko jak i ze wszystkim jest inne przy Franku grzybek to był hit a Jasiek na grzybek nawet nie spojrzał ale nie rozstaje się z klasyczną wersją sophii
-
Zulugula wrote:Dmg przecież Ty z Lalia wyglądacie jak bliźniaczki!
Ja jestem dużo brzydsza 😂