Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy roczek z chrztem w drugi dzień świąt w restauracji. Ale nie mam jakiegoś motywu przewodniego. Kupie balona 1 i kilka innych i to wszystko. Co do ubioru, to właśnie poszukuje dla Tymka jakiś garniturek na vinted. Znalazłam taki fajny komplecik za 100zl spodnie, szelki, koszulobody, muszka, buciki, do tego płaszczyk czarny i czapeczka. Jak myślicie opłaca się?
Szukam też kiecki dla siebie może coś polecicie gdzie można coś fajnego kupić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2021, 11:40
Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Dziewczyny, zrobię wam dzień.
Myślałam, że mamy pasożyty, cały dom wyparowałam karcherem, prałam wszystko itp. Zrobiłam badania nic nie wyszło. No i mnie oświeciło. Białe nitki w 💩 to nie robaki tylko... wiórki kokosowe 🥥🥥🥥 🥥
Pozdrawiamy 🤣 😘Belie, Maminka89, Zulugula, KarolinaMaria, Ladyo, Inaa89, Anet.kaa, Tajka, Lalia, Ounai, Ulaa, Nowastaraczka, MoTyLeK🦋, Suszarka, dmg111, Pcosik_2, Enigvaa, Clover, Ewa88 , Angie1985, kiniusia270 lubią tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:A dziękuję że pytasz był czas że po prostu zaczęłam robić awantury że to czy tamto ma zrobić a od kąd pokazałam mu test to sam się domyśla że trzeba odkurzyć albo dzieci wykąpać mam nadzieję że to nie chwilowe
Ja jednak wylądowałam na L4 bo Marta ma już lekko czerwone ucho. Ale umówiłam się z szefem że najważniejsze tematy załatwię zdalnie bo nie chcę żeby choroby moich dzieci wpływały na pracę zespołu.Jednorożec89 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ulaa wrote:Dzięki! Nie mamy żyrafki Sophie ani gryzaka grzybka ani tego baby gym 🤭 leżaczek bujaczek też w sumie by się już przydał 😊
No to mam listę 💪Ulaa lubi tę wiadomość
-
Lalia, podeślesz skàd zamawiałaś balony?
Jak zamawiacie katering to co zamawiacie? Obiad+zimna płyta? Ile to u Was wychodzi?
Ja też muszę wziąć się za roczek, musimy go podzielić na dwie imprezy bo mamy bardzo małe mieszkanie.
Na razie mamy upatrzony stółtyle w temacie organizacji roczku
U mnie od kilku dni był lekki stresik że mogę być w ciąży ale na szczęście to tylko moja kurwica a nie hormony ciążowe
Jak dałam mężowi test (nie widział jeszcze co na nim jest) to minę miał lekko w szoku, Pola też aż zesztywniała
Motylku, niesamowita metamorfoza! Pięknie zeszczuplałaś!
Ounai, współczuje choroby Martusiehhh te nasze złobiaczki biedne.
My podjeliśmy decyzje że zostaje w domu 2,5 miesiąca dłużej czyli wracam do pracy od maja, maj i czerwiec zajmuje się nią teściowa i zostają nam dwa miesiące na ogarnięcie (urlop 2tyg i mama moja) i Pola pójdzie do żłobka dopiero od września 2022. Ewentualnie gdyby się dostała do żłobka pod blokiem to zmienimy plany.
Aniu, jak Harrisek?Lalia, MoTyLeK🦋, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Motylki, super metamorfoza, gratulacje 😊😊
Ula, wszystkiego najlepszego dla Juliana 😚😚
Lalia, podeślesz linka do dekoracji? U nas jesCze kupa czasu, ale raczej będzie Leśnie, bo w takim stylu ma pokoik 😊MoTyLeK🦋, Ulaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a w temacie prezentów. Mamy dzieci grudniowych, kupujecie osobno prezent na urodzinki i osobno na święta? Czy jeden ale większy? Bo niewiem jak to rozwiązać 🤔02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Anetka nie do mnie to się wypowiem. Ja zawsze na urodziny zamawiam balony na allegro. Do tego biorę butlę z helem i żel uszczelniajacy. Z reguły biorę zestaw balonów na łuk z taśmą, 3-4 balony foliowe do nadmuchania helem i duża foliowa cyfrę też dmuchamy helem. Foliowe dłużej się trzymają, bo ze zwykłych hel szybko ucieka. To jest wystarczającą ilość na nasz salon z aneksem 35m2, bo jak za pierwszym razem wzięłam wiecej balonów to już było kiczowato. Najdroższa jest butla.
Z cateringu biorę obiad w formie szwedzkiego stolu. Kilka rodzajów mięs i dodatki. Jak zostanie to jemy w kolejne dni, jak nie to problem załatwiony. Oprócz tego pieczemy 2 ciasta i kupujemy tort.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Inaa89 wrote:Dziewczyny a w temacie prezentów. Mamy dzieci grudniowych, kupujecie osobno prezent na urodzinki i osobno na święta? Czy jeden ale większy? Bo niewiem jak to rozwiązać 🤔
Inaa89 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Inaa89 wrote:My wróciliśmy właśnie z wizyty kontrolnej u pediatry. Tymek osluchowo już czyściutki, ma zero kaszlu.. Także zdrowy jak rybka. Podawać Wit c, i priobiotyk bo jednak jest po antybiotyku.
Byliśmy u lekarza akurat w porze drzemki. Więc zasnal w aucie w drodze powrotnej. Udało się przenieść go do domku do łóżeczka I śpi dalej 😁Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Anetka, Tajka, we mnie odezwała się Grażyna i zamawiałam na Allegro 😅 piękne są dekoracje na wiewiórka i spółka czy party box ale za inne niż różowe czy niebieskie trzeba było sporo zapłacić 🙈
Ja zamówiłam zestaw 24 balonów które były nazwane jako "leśne" , do tego po trzy balony z liskiem i sarenką i balon z jedynką. Wszystkie będziemy dmuchać normalnie powietrzem bo będą przypięte do firanki i zaslon 😅 zamówiłam girlandę ze zwierzątkami leśnymi i do niej przypomnę miesięczne zdjęcia Olka plus girlandę z napisem "Roczek Olusia", na stół serwetki z motywem leśnym plus rozłożę gałązki świerkowe i szyszki. Stwierdziliśmy że odpuszczamy butlę z helem, Olka urodziny wypadają w sobotę więc skoczymy rano do galerii i kupimy dwa balony z jakimiś leśnymi zwierzątkami np szopa i jeża (koszt za jeden ok.20zl) plus z 6 zwykłych balonów z tego zestawu co pisałam wyżej, zamówiłam dwa obciążniki do balonów więc zrobię dwa "bukiety" z tych balonów napełnionych helem a pomiędzy nimi będziemy stawać do zdjęć 😁
Udało mi się na Vinted kupić dla Olka koszule z HM w zwierzątka leśne plus zielone spodnie sztruksowe 😁
Na Allegro zamawiałam u :
bawione_pl
auriga18
allegromagnat (serwetki)Nowastaraczka, Clover, Tajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam grudniową chrześniaczka, ale robię normalne prezenty tak jak wszyscy inni tez od zawsze, bo nie chcę żeby była jakoś poszkodowana przez urodziny w grudniu.🙂 Nawet jak dziecko nie kuma to trudno. 😊
Nie dziecka wina że ma urodziny w takim terminie 😃 -
Inaa, my zrobiliśmy tak, że na Roczek (takie wyjątkowe urodziny) Olek dostanie Domek Dumel (udało mi się go kupić za 177zl), ale że mój brat pewnie przebierze się dla hecy za Mikołaja a pod choinkę zawsze dajemy sobie prezenty, to Olek na mikołajki dostanie symbolicznie zabawkę do kąpieli a pod choinkę puzzle baby 😉
Inaa89 lubi tę wiadomość