Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Ewa88, ja mam Axkid One i drugi raz kupiłabym jednak w pełni obrotowy fotelik na bazie, zwłaszcza, że dużo z Mikim jeżdżę na krótkich trasach.
Aniu, moje myśli i modlitwy są z Tobą i Harisem! Twój synek to wojownik i na pewno pokona chorbę!
Motylku... wow, zbieram szczękę z podłogi. A cwiczysz czy sama dieta i leki?
23 listopada mam też wizyte u diabetologa, zobaczymy, czy nadal będzie mi kazala kontynuowac zastrzyki, bo w sumie czuje się już fajnie w takiej wadze, chociaż tak marzę żeby zobaczyć 65,5kg na wadze. Lekarzowi zależało żebym miała te 75. Osiągnęłam 71,wiec zobaczymy co ona mi powie...Annia lubi tę wiadomość
-
Suszarko, jakby coś, to mój Olek jest jeszcze wolny, faktycznie pasowaliby do siebie z Igą
Wprawdzie kręci się koło niego taka jedna, ale on chyba za nią nie przepada bo ostatnio się rozpłakał na jej widok, a ja z kolei średnio lubię jej mamę 🤭 Co do tego "trybu kamikadze", to Olek też tak ma, on w ogóle nie przejmuje się tym, że się wywali 😬 Tylko on jeszcze nie robi kroczków, ale już stoi czasem bez trzymanki, co sprawia mu ogromną radość. Kiedy zobaczy coś interesującego, to czworakuje do tego tak szybko, że czasem mu się plączą ręce i w rezultacie ryje głową o podłoże, ale w ogóle się tym nie przejmuje, tylko leci dalej. Moja mama zawsze jak Olka obserwuje to mówi, że ja i mój brat w jego wieku byliśmy tacy ostrożni, a Olek to niczego się nie boi 🤣
Karolina, coś Ty, nie uraził mnieZdjęcie akurat jest sprzed jakichś dwóch tygodni, ale faktem jest, że Olek ma się dobrze
Opuchlizna z noska zeszła po dwóch dniach, a dzień po wypadku Olek już dokazywał jak zawsze. Nic się nie stało, oprócz tego, że najedliśmy się trochę strachu.
Zulu, ja napisałam, że nie uważam, żeby był za duży dla Olka, raczej jest już dla niego odpowiedniOn jest niby od 61 do 105 cm. Tyle, że właśnie nie ma wkładek. Ale widzę w dołączonej do fotelika książeczce, że oprócz tego Dualfixa M i-size jest jeszcze jakiś Dualfix i-size i Dualfix Z-line, nie wiem, może one są przystosowane dla trochę drobniejszych dzieci 🤔 My w sklepie od razu zaznaczyliśmy, że szukamy czegoś dla sporego malucha, zresztą Olek był z nami, więc pan od razu załapał, o co chodzi 🤣
Suszarka, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Angie1985 wrote:Adaś chce autko sterowane.
Filip pewnie jakąś grę ale on ma 16 lat .
Dla Jagódki nie mam pomysłu co jej kupić podpowiedzcie coś. Lubi jak coś gra świeci ruchome elementy.🤔
Dla Matyldy myślę o tym DOMKU dumel, ale to jeszcze zobaczę.
Kornelia marzy o samochodziku jak poniżej, bo Matylda dostała taki na roczek 🤣 ale ja musze poważnie to przemyśleć 🤣
Zuzia chce coś tam z lol, ma nam dokładnie pokazać.
A ja szukam czegoś z tym związanego, ale żeby byli mile zaskoczeni takim prezentem 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2021, 22:00
Angie1985 lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Rozumiem. Wyboista droga.
My byliśmy u dwóch osteopatow, w tym jeden to niby najlepszy cudotworca na cały Wrocław i w sumie nic nie powiedział... także już sama nie wiem. Mamy iść do niego w grudniu na kontrolę także zobaczymy.
My chodzimy do fizjo, pracujemy nad barkami bo są spięte ale efekty marne. Niby słyszałam, że często barki puszczają właśnie po podcieciu wedziedelka.
U Nas też były spięte, tak że był 5 miesiąc a Ona dalej zaciśniete piąstki miała 😑. Ćwiczyliśmy na te barki i miała masaże i osteopata działał, ale jednak jak podcielismy to dopiero opadły, sam fizjo i osteopata to zauważyli, że zeszło napięcie i pozycja w której siedzi inaczej wygląda.O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Ania jak Harisek?
Clover a to coś pomyliłam, chyba Meggi pisała, że za duży na Oliwie i pokrecilam. No nic, przymierzymy Gościa:)
Ja powoli dopinam wszystko na roczek, miało byc skromnie bez spiny a wyjdą 2 imprezy z rozmachem🙈 ale. Roczek to roczek, niech ma
Zulu, macie jakiś "motyw przewodni"? 😁 Tomson ma już outfit? 😁Suszarka lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Ania jak Harisek?
Clover a to coś pomyliłam, chyba Meggi pisała, że za duży na Oliwie i pokrecilam. No nic, przymierzymy Gościa:)
Ja powoli dopinam wszystko na roczek, miało byc skromnie bez spiny a wyjdą 2 imprezy z rozmachem🙈 ale. Roczek to roczek, niech ma -
Dziewczyny, co w zeszłym roku na gwiazdkę dostawały Wasze dzieci?
Pewnie zaraz zaczną się pytania co Mikołaj ma przynieść Juliankowi 🥴
Jak dla starszaków nie mam problemu, w sumie oni sami mówią co chcą dostać, tak z Julkiem jest problem, bo na zabawki jest za mały póki co, a co przyda się ewentualnie na później?
Co prawda Julian 2 miesiące skończył 28.10, ale nie miałam kiedy zrobić mu zdjęcia 🤭
Dzisiaj humor miał w miarę dobry, to udało się coś cyknąć 😊
Inaa89, Zulugula, Lalia, Nowastaraczka, Suszarka, Iryska, MoTyLeK🦋, Clover, Ladyo, Angie1985, calanthe, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Dziewczyny kapcie ekotuptusie czy paputki?
(Wiem , że lepiej bez, to nie ta dyskusja 😃)Zulugula lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔