Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggi110818 wrote:Chyba kobietę w ciąży mają obowiązek przyjąć w przeciągu jakiegoś tam czasu, ale nie jestem pewna, bo nigdy na nfz u gina nie byłam.
Ja bylam ostatnio, jeden z tych polecanych. To sie dowiedzialam ze usg piersi mi niepotrzebne bo jestem za mloda na raka, nie mam obciążeń genetycznych i skierowania nie dostane 😅 a No i ze kp tylko do roku bo po roku sobie tym szkodzę 😅
🔸28 lat
Trochę dalej to Kraków neurologopeda Gawryl do podcięcia Bargiel.
Ounai lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Enigvaa wrote:Ja bylam ostatnio, jeden z tych polecanych. To sie dowiedzialam ze usg piersi mi niepotrzebne bo jestem za mloda na raka, nie mam obciążeń genetycznych i skierowania nie dostane 😅 a No i ze kp tylko do roku bo po roku sobie tym szkodzę 😅
-
Zulugula wrote:Znowu lekko ponad 39. Tyleze w uchu, więc może jest te 0,5-0,7 stopnia mniej. Lekarka jak usłyszała kaszel, to od razu ze krtan ale wtedy tez nie mial jeszczs tak wysokiej goraczki. Będziemy miec się na baczności, oby tylko nie ten rsv..
-
Meggi110818 wrote:Zbarze to Machoś neurlogopeda, do podcięcia Szczotka w Gliwicach .
Trochę dalej to Kraków neurologopeda Gawryl do podcięcia Bargiel.
W Zabrzu w gabinecie dr Machoś pracuje też A. Janko. Ona nas prowadziła i też jest bardzo dobra. Ogólnie Śląskie Centum Niemowlaka w Zabrzu można polecać w ciemno!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2021, 18:20
Meggi110818 lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Verita, lubię Cię za uczciwe podejście do sprawy! Meggi, ja bym zaczęła powolną adaptacje, ale też bym powiedziała szczerze, że ten żłobek nie jest Wam potrzebny na już i zapytała jak się zapatrują na nieobecności. Myślę, że jest mnóstwo takich rodziców.
Ania81, przesyłam dobre mysli dla Harrisa, dziś o nim myślałam. Nie spodziewałam się, że w XXI w. będziemy się tak bać chorób zakaźnych ;/
veritaa lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Enigvaa wrote:Ja bylam ostatnio, jeden z tych polecanych. To sie dowiedzialam ze usg piersi mi niepotrzebne bo jestem za mloda na raka, nie mam obciążeń genetycznych i skierowania nie dostane 😅 a No i ze kp tylko do roku bo po roku sobie tym szkodzę 😅
Ty Enigvaa jesteś dobrze wyedukowana kobietka i swoje wiesz, ale ile kobiet uwierzy lekarzowi i nie pójdzie na to USG piersi? Dramat. Ja jestem bardzo wyczulona na temat profilaktyki i jak coś takiego słyszę to się we mnie gotuje.
Aniu, bardzo mi przykro, że u Hariska nie ma poprawy, ale Twój synek to wojownik i musi sobie dać radę z tym paskudztwem! Dużo siły dla Was.
Mikołaj WRESZCIE zaczął chodzić. Dzisiaj przeszedł cały pokój (jakieś kilkanaście kroków) zanim klapnął.KarolinaMaria, Iryska, Suszarka, Ladyo, Zulugula, Ounai, Lalia, kiniusia270, Maminka89, MoTyLeK🦋, Inaa89, dmg111, Nowastaraczka, Ewa88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Meggi110818 wrote:Chyba kobietę w ciąży mają obowiązek przyjąć w przeciągu jakiegoś tam czasu, ale nie jestem pewna, bo nigdy na nfz u gina nie byłam.
-
Zulugula wrote:Znowu lekko ponad 39. Tyleze w uchu, więc może jest te 0,5-0,7 stopnia mniej. Lekarka jak usłyszała kaszel, to od razu ze krtan ale wtedy tez nie mial jeszczs tak wysokiej goraczki. Będziemy miec się na baczności, oby tylko nie ten rsv..
-
Dziewczyny, ja dzwoniłam do tej samej przychodni co Jednorożec bo jesteśmy z tego samego miasta i na początku sierpnia usłyszałam dokładnie to samo. Że nie ma wolnych terminów do końca roku, i że pani rejestratorki nie obchodzi że jestem w ciąży 😅 ogólnie szpital w tej dziurze to dno i trzy metry mułu, personel ze średniowiecznym podejściem do pacjenta. Oddział ginekologiczno-polozniczy jako jedyny funkcjonuje w miarę, jest wyremontowany i walczą o pacjentki, bo dwie ulice dalej jest inny szpital gin-poł. Jak widać nie dotyczy to przychodni 😂 mnie się już smiac z tego chce, polityka prorodzinna państwa polskiego w soczewce. 500+ na konto, ALE do lekarza na NFZ ciężko się dostać, jak już cudem się uda to nie dostaniesz skierowania na badania, więc chodź prywatnie i sobie radz, a jak Cię nie stać to się módl bo tylko to Ci zostało.
Edit: z pewnością jakby Jednorożec poprosiła o pisemną odmowę przyjęcia to by ją zapisali, ale jestem pewna że nie do tego lekarza do którego by chciała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2021, 18:40
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Annia wrote:Płakać mi się chce, jak coś takiego czytam.
Ty Enigvaa jesteś dobrze wyedukowana kobietka i swoje wiesz, ale ile kobiet uwierzy lekarzowi i nie pójdzie na to USG piersi? Dramat. Ja jestem bardzo wyczulona na temat profilaktyki i jak coś takiego słyszę to się we mnie gotuje.
Niestety pewnie wiele wierzy takim konowałom bo inaczej nie można takiego nazwać. I to lekarz,który powinien mieć jakąś wiedzę na ten temat bo przecież pierwsze kroki jakie skierujesz po wyczuciu np.guzka to ginekolog właśnie 🙄
Brawo dla Mikiego 🥰🔸28 lat
W syna grupie w zlobku aktualne chodzi 3 dzieci na 24 a corki w przedszkolu 7... MasakraWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2021, 19:33
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021