Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggi110818 wrote:Chyba kobietę w ciąży mają obowiązek przyjąć w przeciągu jakiegoś tam czasu, ale nie jestem pewna, bo nigdy na nfz u gina nie byłam.
Ja bylam ostatnio, jeden z tych polecanych. To sie dowiedzialam ze usg piersi mi niepotrzebne bo jestem za mloda na raka, nie mam obciążeń genetycznych i skierowania nie dostane 😅 a No i ze kp tylko do roku bo po roku sobie tym szkodzę 😅
🔸28 lat
Trochę dalej to Kraków neurologopeda Gawryl do podcięcia Bargiel.
Ounai lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Enigvaa wrote:Ja bylam ostatnio, jeden z tych polecanych. To sie dowiedzialam ze usg piersi mi niepotrzebne bo jestem za mloda na raka, nie mam obciążeń genetycznych i skierowania nie dostane 😅 a No i ze kp tylko do roku bo po roku sobie tym szkodzę 😅
-
Zulugula wrote:Znowu lekko ponad 39. Tyleze w uchu, więc może jest te 0,5-0,7 stopnia mniej. Lekarka jak usłyszała kaszel, to od razu ze krtan ale wtedy tez nie mial jeszczs tak wysokiej goraczki. Będziemy miec się na baczności, oby tylko nie ten rsv..
-
Meggi110818 wrote:Zbarze to Machoś neurlogopeda, do podcięcia Szczotka w Gliwicach .
Trochę dalej to Kraków neurologopeda Gawryl do podcięcia Bargiel.
W Zabrzu w gabinecie dr Machoś pracuje też A. Janko. Ona nas prowadziła i też jest bardzo dobra. Ogólnie Śląskie Centum Niemowlaka w Zabrzu można polecać w ciemno!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2021, 18:20
Meggi110818 lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Verita, lubię Cię za uczciwe podejście do sprawy! Meggi, ja bym zaczęła powolną adaptacje, ale też bym powiedziała szczerze, że ten żłobek nie jest Wam potrzebny na już i zapytała jak się zapatrują na nieobecności. Myślę, że jest mnóstwo takich rodziców.
Ania81, przesyłam dobre mysli dla Harrisa, dziś o nim myślałam. Nie spodziewałam się, że w XXI w. będziemy się tak bać chorób zakaźnych ;/
veritaa lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Enigvaa wrote:Ja bylam ostatnio, jeden z tych polecanych. To sie dowiedzialam ze usg piersi mi niepotrzebne bo jestem za mloda na raka, nie mam obciążeń genetycznych i skierowania nie dostane 😅 a No i ze kp tylko do roku bo po roku sobie tym szkodzę 😅
Ty Enigvaa jesteś dobrze wyedukowana kobietka i swoje wiesz, ale ile kobiet uwierzy lekarzowi i nie pójdzie na to USG piersi? Dramat. Ja jestem bardzo wyczulona na temat profilaktyki i jak coś takiego słyszę to się we mnie gotuje.
Aniu, bardzo mi przykro, że u Hariska nie ma poprawy, ale Twój synek to wojownik i musi sobie dać radę z tym paskudztwem! Dużo siły dla Was.
Mikołaj WRESZCIE zaczął chodzić. Dzisiaj przeszedł cały pokój (jakieś kilkanaście kroków) zanim klapnął.KarolinaMaria, Iryska, Suszarka, Ladyo, Zulugula, Ounai, Lalia, kiniusia270, Maminka89, MoTyLeK🦋, Inaa89, dmg111, Nowastaraczka, Ewa88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Meggi110818 wrote:Chyba kobietę w ciąży mają obowiązek przyjąć w przeciągu jakiegoś tam czasu, ale nie jestem pewna, bo nigdy na nfz u gina nie byłam.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Zulugula wrote:Znowu lekko ponad 39. Tyleze w uchu, więc może jest te 0,5-0,7 stopnia mniej. Lekarka jak usłyszała kaszel, to od razu ze krtan ale wtedy tez nie mial jeszczs tak wysokiej goraczki. Będziemy miec się na baczności, oby tylko nie ten rsv..BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Dziewczyny, ja dzwoniłam do tej samej przychodni co Jednorożec bo jesteśmy z tego samego miasta i na początku sierpnia usłyszałam dokładnie to samo. Że nie ma wolnych terminów do końca roku, i że pani rejestratorki nie obchodzi że jestem w ciąży 😅 ogólnie szpital w tej dziurze to dno i trzy metry mułu, personel ze średniowiecznym podejściem do pacjenta. Oddział ginekologiczno-polozniczy jako jedyny funkcjonuje w miarę, jest wyremontowany i walczą o pacjentki, bo dwie ulice dalej jest inny szpital gin-poł. Jak widać nie dotyczy to przychodni 😂 mnie się już smiac z tego chce, polityka prorodzinna państwa polskiego w soczewce. 500+ na konto, ALE do lekarza na NFZ ciężko się dostać, jak już cudem się uda to nie dostaniesz skierowania na badania, więc chodź prywatnie i sobie radz, a jak Cię nie stać to się módl bo tylko to Ci zostało.
Edit: z pewnością jakby Jednorożec poprosiła o pisemną odmowę przyjęcia to by ją zapisali, ale jestem pewna że nie do tego lekarza do którego by chciała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2021, 18:40
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Meggi110818 wrote:Zbarze to Machoś neurlogopeda, do podcięcia Szczotka w Gliwicach .
Trochę dalej to Kraków neurologopeda Gawryl do podcięcia Bargiel.Meggi110818 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Annia wrote:Płakać mi się chce, jak coś takiego czytam.
Ty Enigvaa jesteś dobrze wyedukowana kobietka i swoje wiesz, ale ile kobiet uwierzy lekarzowi i nie pójdzie na to USG piersi? Dramat. Ja jestem bardzo wyczulona na temat profilaktyki i jak coś takiego słyszę to się we mnie gotuje.
Niestety pewnie wiele wierzy takim konowałom bo inaczej nie można takiego nazwać. I to lekarz,który powinien mieć jakąś wiedzę na ten temat bo przecież pierwsze kroki jakie skierujesz po wyczuciu np.guzka to ginekolog właśnie 🙄
Brawo dla Mikiego 🥰🔸28 lat
W syna grupie w zlobku aktualne chodzi 3 dzieci na 24 a corki w przedszkolu 7... MasakraWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2021, 19:33
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021