Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Łooo, brawooo dla Igi!
Ounai, gratulacje też dla Tymka.
Domeo Dumel z wielkim szumem wręczony dziecku. Mikołaj spróbował dwa razy rzucić całym domkiem i to by było na tyle zainteresowania. 😔 Natomiast bardzo wciągnęło tatusia. Z 20 minut się bawił, wiec jak coś polecam jako zabawkę dla męża. 🙈 powiedzieccie mi, że nie ma dziecka, którego by domek nie kręcił i że jeszcze będzie miłość....Wik89, Suszarka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Iryska wrote:Elmex dla dzieci 1000 ppm fluoru.
Ja mam obsesję na punkcie zębów. Najpierw myję gazikiem każdego zęba, a potem poprawiam szczoteczką😉Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anniu, ja raz na sto lat wpadam na Bożeny i mi się wydaje że Kitka zmieniła konto i nick 😘 z tego co pisała kilka tygodni temu to nadal walczą, ale z trochę nowym, spokojniejszym podejściem 😘 trzymam za nią mocno kciuki ✊
dmg111, Annia lubią tę wiadomość
-
No i minęło 10msc 😭
[Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2021, 12:15
Zulugula, KarolinaMaria, Nowastaraczka, Suszarka, Lalia, Ulaa, MoTyLeK🦋, Maminka89, Ewa88 , Inga28, Belie, Ounai, calanthe, Tajka, Clover, dmg111, kar_oliv, Annia, kiniusia270, kic83 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Malwi jak zwykle piękna! Może reklamować szampon do włosów 😍 cały czas jestem pod wrażeniem tej fryzury! Ja jeszcze nie zrobiłam zdjęcia na 10 miesięcy Mati. Może jutro się uda, dziś załatwiam medycynę pracy 😬
Ps mamy takiego samego misia, nasz nazywa się Henio 😁Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
U nas od rana przygody.
Mama Z ma pozytywny covid, kwarantanna do 22.11. Z jest u niej od środy, ma kwarantannę do 29.11. Ale najgorzej że mama Z miała kontakt z panią na zebraniu, rodzicami i dziecmi, więc pewnie cała klasa pójdzie na kwarantannę..
Ponad 2 tyg Z nie będzie w domumakabra.
Dzięki Bogu my nie mieliśmy styczności z jej mama... -
Dziewczyny. Znów plamiłam więc poszłam na cito do ginekologa. Niestety nie mojego i powiem wam że mam zhazd od środy nic wiele się nie zmieniło dalej jest pęcherzyk i nic poza tym. Nie wiem czy coś z tego będzie
-
Jednorożec, czy ja dobrze pamiętam że w ciąży z Jasiem miałaś późno owulację? Może teraz też. Wystarczy że zamiast np w 14 DC miałaś w 21 dc i wtedy Twoja ciąża jest o tydzień młodsza i ma jeszcze czas na zarodek, trzymam kciuki żeby tak było ✊
Clover lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Jednorożec, czy ja dobrze pamiętam że w ciąży z Jasiem miałaś późno owulację? Może teraz też. Wystarczy że zamiast np w 14 DC miałaś w 21 dc i wtedy Twoja ciąża jest o tydzień młodsza i ma jeszcze czas na zarodek, trzymam kciuki żeby tak było ✊
Kiedy masz wizyte u swojego gin Jednorożec? -
MoTyLeK🦋 wrote:Dokładnie. Poza tym na tym etapie wystarczy dziadowski sprzęt i juz wszystko wygląda gorzej.
Kiedy masz wizyte u swojego gin Jednorożec?
Za tydzień. Poczekam na nią cierpliwie bo nie ma sensu gonić na usg co dwa dni ale mam dzisiaj solidną podłamkę -
MoTyLeK🦋 wrote:A, nie pochwaliłam się. Dzisiaj mam mały Zanzi 🏖️
Idę na rzęsy po południu, nareszcie ❤️
Ja mam Zanzibar jutro 🤭
Przyjeżdża do mnie mega polecana fryzjerka i robimy refleksy i cięcie 🙈
Suszarka, MoTyLeK🦋, Clover, dmg111, Ewa88 , Nowastaraczka, Annia lubią tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Za tydzień. Poczekam na nią cierpliwie bo nie ma sensu gonić na usg co dwa dni ale mam dzisiaj solidną podłamkę
A jeśli dasz radę wytrzymać, to czekaj grzecznie do wizyty, choć wiem, że to mega trudne ❤️ -
Mam straszny zjazd psychiczny powiem wam chodzę i płacze po kontach bo ja zawsze muszę mieć pod górę
-
Jednorożec89 wrote:Mam straszny zjazd psychiczny powiem wam chodzę i płacze po kontach bo ja zawsze muszę mieć pod górę
Przepraszam Cie no ale takim zachowaniem nic nie zmienisz. Nic nie jest przesadzone. Mimo trudnosci musisz w spokoju poczekac na wizyte u swojego lekarza. Robienie bety na tym etapie odradzam. Przyrosty juz nie sa standardowe i proporcjonalne.Suszarka, Ounai lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021