Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chodzę regularnie do osteopaty (co 3 tyg), na hennę brwi i pedi (co 4 tyg), zaczęłam też robić dłonie, tylko nie wiem kiedy wcisnę wizyty jak wrócę do pracy. Za facjatę wezmę się po zakończeniu kp, bo mam bardzo zmęczoną twarz i mnóstwo zmarszczek mimicznych ;/ oprócz tego zaliczyłam maraton u dentysty (siedzenie w poczekalni było takie relaksujące 🤭) i za tydzień zakładam aparat. Fryzjera odwlekam, bo i tak chodzę ciągle w związanych włosach, Mati kocha za nie ciągnąć.
Co do zabawek, to chyba jak u dorosłych, każdy lubi co innego. Poza tym spójrzmy prawdzie w oczy , wybierając zabawki dla naszych dzieci wybieramy trochę pod siebie, z myślą 'ale bym się tym bawiła w dzieciństwie', a potem wielkie rozczarowanie 🤣Lalia, Annia, Clover, Ounai, kar_oliv, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Oj tak, ja czesto sie lapie na tym ze kupuje zabawki ktore mi sie podobaja i czesto siedzimy z Malwi i ja sie bawie 🤣
Maz tez tak ma, teraz mnie irytuje bo gra na cymbałkach caly czas. Uczy sie grac baby Shark, a kupil cymbałki najtansze i niesamowicie fałszują. Maja byc do tablicy manipulacyjnej i nie pomyslal ze beda drażnić ucho 🤣Lalia, Ladyo, Clover, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2021, 17:54
Annia, Iryska, Zulugula, Lalia, Suszarka, Clover, kar_oliv, Wik89, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
KarolinaMaria ja też "posypałam" się po roku niespania, więc wreszcie po skończeniu kp się ogarniam.
Z Dermapena jestem bardzo zadowolona, zniknęły mi WSZYSTKIE przebarwienia, polepszyła się kondycja skóry, jest taka bardziej napięta. A kiedy wracasz do pracy, nadal tak jak planowałaś w grudniu?
Mnie czasami bierze mamnezja, a później sobie myślę, ze jednak jeszcze trochę zaczekać by wypadało... Myślę, że tak za rok wrócimy do starań.Lalia, Suszarka, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, tak, wracam 1.12., od października wybieram zaległy urlop. Byłam dziś na chwilę w pracy i nawet tam mi powiedzieli, że marnie wyglądam (wiem, że nie było to złośliwe i wynika z czystej troski), także moje gadanie o szarej, zmęczonej twarzy to żadna kokieteria 😐 dzięki, że piszesz o efektach, jest dla mnie nadzieja. Ile miałaś tych zabiegów?
Co do samego powrotu do pracy, to cieszę się i czuję ekscytację, ale z drugiej strony zdążyłam dziś poszlochać przy mamie, że jestem wyrodną matką, bo wracam wcześniej 😔 myślę, że takie uczucia będą mi towarzyszyły do grudnia, a potem nie będę już o tym myśleć.🦄 2021 r. -
KarolinaMaria wrote:Annia, tak, wracam 1.12., od października wybieram zaległy urlop. Byłam dziś na chwilę w pracy i nawet tam mi powiedzieli, że marnie wyglądam (wiem, że nie było to złośliwe i wynika z czystej troski), także moje gadanie o szarej, zmęczonej twarzy to żadna kokieteria 😐 dzięki, że piszesz o efektach, jest dla mnie nadzieja. Ile miałaś tych zabiegów?
Co do samego powrotu do pracy, to cieszę się i czuję ekscytację, ale z drugiej strony zdążyłam dziś poszlochać przy mamie, że jestem wyrodną matką, bo wracam wcześniej 😔 myślę, że takie uczucia będą mi towarzyszyły do grudnia, a potem nie będę już o tym myśleć.
To musiałaś skrócić macierzyński? Czy mężowi oddałaś?O ❤️
Z ❤️ -
Meggi, zrezygnowałam z 11 tyg urlopu rodzicielskiego, L go nie przejmuje, bo to się średnio opłaca.
Edit zrezygnowałam z własnej woli, nie było odgórnego naciskuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2021, 18:21
Meggi110818 lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Znów plamie na brązowo mam brać leki i leżeć tyle ile się bo w szpitalu nic innego mi nie pomogą
-
KarolinaMaria wrote:Annia, tak, wracam 1.12., od października wybieram zaległy urlop. Byłam dziś na chwilę w pracy i nawet tam mi powiedzieli, że marnie wyglądam (wiem, że nie było to złośliwe i wynika z czystej troski), także moje gadanie o szarej, zmęczonej twarzy to żadna kokieteria 😐 dzięki, że piszesz o efektach, jest dla mnie nadzieja. Ile miałaś tych zabiegów?
Co do samego powrotu do pracy, to cieszę się i czuję ekscytację, ale z drugiej strony zdążyłam dziś poszlochać przy mamie, że jestem wyrodną matką, bo wracam wcześniej 😔 myślę, że takie uczucia będą mi towarzyszyły do grudnia, a potem nie będę już o tym myśleć.To już niedługo wracasz do pracy! Dlaczego wyrodną mamą, bo chcesz trochę też wrócić do "dawnego ja"? Ja tak samo się czułam przed pójściem, a po pójściu już byłam pewna, że to dobra decyzja. Po prostu jeśli mniej czasu spędzam z Mikim to ten czas, który już mamy razem jest na pewno jakościowo lepszy. I mam nadzieję, że będziesz się czuła tak samo jak wrócisz do pracy!
Irysko, w pracy by chyba zemdleli jakbym była znowu w ciąży teraz. 🤣KarolinaMaria, Suszarka, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Jasnorozec trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze 🥰
Ladyo po raz kolejny mówię, jesteście przepiękne ❤️
KarolinaMaria dobrze jest wrócić do pracy11 listopada jak Staszko obudził się o 5 klnelam, ze nie idę do pracy i żłobek jest zamknięty 🙈😂 Kocham moje dziecko najbardziej na świecie ale i lubię swoją nowa prace, w której mam sporo wyzwań i spełniam się zawodowo🙈
Meggi my od tygodnia mamy śpiworek z natulino jest przekozacki, pod to nie ubieram pajacy bo Stanley jakimś cudem zawsze je ściąga i jak rano schodzi z łóżka i „biegnie” to zawsze jest gleba 🤦♀️ także śpi na boso. W łóżeczku ewentualnie nakrywam stopy kocykiem a jak śpi z nami wzdłuż, to przykrywam kołdra, a jak w poprzek to nie walczę o przykrycie czymkolwiek… stopki i tak ma zawsze ciepłe 😊
Wstawiam na chwile zdjęcie mojego choruszka (zapalenie spojówek i wirus przez którego ma kaszel i katar po pas 😭)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2021, 19:56
Ladyo, Ounai, KarolinaMaria, Suszarka, Lalia, calanthe, Enigvaa, Nowastaraczka, kar_oliv, MoTyLeK🦋, Annia lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Królowa życia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2021, 08:12
Lalia, Suszarka, kiniusia270, calanthe, Zulugula, KarolinaMaria, Ewa88 , Enigvaa, Nowastaraczka, kar_oliv, MoTyLeK🦋, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość