Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaMaria wrote:Annia, tak, wracam 1.12., od października wybieram zaległy urlop. Byłam dziś na chwilę w pracy i nawet tam mi powiedzieli, że marnie wyglądam (wiem, że nie było to złośliwe i wynika z czystej troski), także moje gadanie o szarej, zmęczonej twarzy to żadna kokieteria 😐 dzięki, że piszesz o efektach, jest dla mnie nadzieja. Ile miałaś tych zabiegów?
Co do samego powrotu do pracy, to cieszę się i czuję ekscytację, ale z drugiej strony zdążyłam dziś poszlochać przy mamie, że jestem wyrodną matką, bo wracam wcześniej 😔 myślę, że takie uczucia będą mi towarzyszyły do grudnia, a potem nie będę już o tym myśleć.
Karolina
nie przejmuj się!
Ostatnio odezwał się do mnie mój były narzeczony, pyta co u mnie, no więc chwalę się że mam synka, już ma rok, przesyłam zdjęcia dzieci, na co on, jak ja wyglądam (nie widział mnie z trzy lata), podesłałam foto z dziećmi a on nie odpisuje, po czym komentarz (myślałam, że będzie coś w stylu że jak super wyglądasz) "wyglądasz na bardzo zmęczoną" 😂😂😂😂🤦Ounai, KarolinaMaria, MoTyLeK🦋, Annia, Clover, dmg111, emdar lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ladyo
wyglądasz rewelacyjnie, jak nastolatka, jesteś przepiękną kobietą!
A Amelka królowa życia 😂
Nie wiem, która z Was bardziej cudna❤️Ladyo, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
Pola dziś miała dwie randki, jedną z Kazikiem 3 miesiące młodszym, drugą z Kacpito od Domi. Obaj spuścili jej bęcki, muszę ją nauczyć aby się broniła
Moje dziecko w weekend miało pierwszą inicjacje z podpaską. Zabrakło nam pampersów na mieście a Pola strzeliła taką buraczaną kupę że nie było.jak ratować więc założyłam jej podpaskę od koleżanki. Dopiero pod domem się przesikała 😖😖😖😖Lalia, Nowastaraczka, Zulugula, Ladyo, Suszarka, Ounai, kar_oliv, MoTyLeK🦋, kic83, Annia, Clover, dmg111, Ewa88 , emdar lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Kicku, niezły gagatek z tego byłego, wstydziłby się tak napisać
Anetka
kochana, niestety ale jestem przeorana przez dwójkę dzieci i bycie cały czas samą przez toczący się wciąż remont 🤷
Natomiast pewnych rzeczy się kobiecie nie mówi, pewnie dlatego nie jest moim mężem 😂Zulugula, Suszarka, Ounai, KarolinaMaria, Annia, Clover, veritaa, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
[/url]
Jednorożcu,
pamietasz jak wiele z nas tu plamiło na początku ciąży. Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze. Odpoczywaj dużo
Aniu,
Harrisek to dzielny chłopczyk! Dużo zdrówka dla Was.
Widzkałam zdjęcia Majwi, jaka to jest.świetna dziewczynka! Jaram się jej włosami!
Widziałam że pisałaś ostatnio o porównywaniu Malwi. Ja mam takie zdanie że to starsze pokolenie robiło jakiś chory wyścig dzieci i tak im zostało. Cieszę się, że teraz my jesteśmy bardziej doedukowane i wiemy że osiąganie jakichś umiejętności później niż dziecko koleżanki nie jest absolutnie niczym złym. Nie rozumiem jak Ci porównujący ludzie wiedząc że każdy dorosły człowiek jest inny, inaczej inteligentny, lepszy i gprszy w danych dziedzinach, inaczej sprawny fizycznie, o innej budowie nie potrafią przełożyć tego na dzieci tylko wrzucają je do jednego worka. Nie ma.czym się przejmować, serio a szczególnie nie ma co.zarzucać sobie.Enigvaa lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Pola dziś miała dwie randki, jedną z Kazikiem 3 miesiące młodszym, drugą z Kacpito od Domi. Obaj spuścili jej bęcki, muszę ją nauczyć aby się broniła
Moje dziecko w weekend miało pierwszą inicjacje z podpaską. Zabrakło nam pampersów na mieście a Pola strzeliła taką buraczaną kupę że nie było.jak ratować więc założyłam jej podpaskę od koleżanki. Dopiero pod domem się przesikała 😖😖😖😖
Anetka, przepraszam, ale muszę zapytać:
Ze skrzydełkami? 🤣🤣🤣Ladyo, kar_oliv, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Suszarko,
Gratulacje dla Igi! Zuch dziewczyna!
Aniu,
Super że jesteś zadowolona z dermapenu, też czekam na koniec KP i muszę się ogarnąć.
Tylko ten ssak ma coraz większą fazę na pierś.
W tym tyg miałam ją odstawiać od dziennych karmien (przypominam że przez 5 miesięcy ich u nas nie było) ale nie da się tak bardzo domaga się piersi w ciągu dnia 😲Suszarka, Annia lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Anetka, przepraszam, ale muszę zapytać:
Ze skrzydełkami? 🤣🤣🤣
Myśleliśmy że padniemy ze śmiechu bo plan był aby jej ją nakleić na pampersa ale nie dało się 🤢🤢🤢🤢🤢
Tatuś się przejął jaką ma już dorosłą córkę 🤣Lalia, kar_oliv, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Enigvaa
Malwi rządzi, takie włosy to u kilkulatki można spotkać, wow jestem w szoku!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Dziekuje Anetko, tersz juz sie troche zdystansowałam, ale juz mi sie przeszlo. Za duzo tego ostatnio z kazdej strony. Jednoczesnie ja jako jedyna w obu rodzinach ide z „duchem czasu”, wszyscy znajomi,kuzynki wychowują tak jak im mowia. Nawet kuzynka ktora jest fizjoterapeutka i pracuje w zawodzie. My jako jedyni „wydziwiamy” 🙈
Haha, to bardzo chłonna podpaska! 🤣Lalia lubi tę wiadomość
🔸28 lat
🦄 2021 r. -
Kicku dokładnie, wcale się nie dziwie ze jest Twoim byłym
za grosz wyczucia! Zreszta wcale nie uważam ze wyglądasz na zmeczona, jesteś sexbomba
Anetko potrzeba matka wynalazków , haha historia z podpaska mnie rozwaliła 😂😂😂
kic83 lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Enigvaa
Malwi rządzi, takie włosy to u kilkulatki można spotkać, wow jestem w szoku!
Ja tez, u mnie w rodzinie to dzieci lyse jak kolano. 🤣 ale i tak sluchamy ze powinnismy jej sciac te wlosy, a nie jakies gumeczki i spineczki 🤣🔸28 lat
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
Zulugula wrote:Ounai
Przyszedł mi ilife😁
W instrukcji jest napisane, żeby najpierw naładować go przez 12h. Jednocześnie jest info, że podczas ładowania kontrolka stacji świeci się na pomarańczowo, a ja go podpielam a tam świeci się na zielono. Możliwe ze jest już naładowany i nie muszę go ładować te 12h?SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Ania, cudowne wiesci na temat Hariska! Dzielny chłopiec!
Kic, uśmiałam się z tekstu Twojego ex. Też jak czytałam spodziewałam się, że stwierdzi że zajebiscie wyglądasz a tu zonk 😂
Enigva, ani myśl ścinać te cuda! Kupuj szczotkę a nie nożyczki 🥰kic83 lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc